- Reaction score
- 23.769
Μέχρι τον Απρίλιο έπαιζα και εγώ με sis , η αλήθεια όμως είναι ότι τα maurten μου κατσανε πολύ καλύτερα στο στομάχι στον τελευταίο μαραθώνιο (που πήρα και μεγάλη ποσότητα), με τα sis 2 στους 3 μου έκατσε mayday.
Μη με λες τέτοια τώρα, στο συμπέρασμα αυτό οδηγήθηκα μετά από αναζήτηση στο νέτ έχοντας το ίδιο πρόβλημα και κάποιοι άλλοι.Δεν νομίζω οτι το FTP επηρεάζει τον υπολογισμό του Normalized power στο connect ουτε το Weighted average power του Strava, η χειροκίνητη ρύθμιση ενός υψηλότερου FTP στις ρυθμίσεις δεν θα αλλάξει τo (NP) ειδικά στο Garmin Connect. Η NP υπολογίζεται αποκλειστικά βάσει των δεδομένων ισχύος από τη διαδρομή και δεν εξαρτάται από την τιμή FTP που έχει οριστεί. Ωστόσο, η αύξηση του FTP στις ρυθμίσεις θα επηρεάσει τις μετρήσεις που προκύπτουν από την NP, όπως:
Συντελεστής Έντασης (Intensity Factor - IF) Αν αυξηθεί το FTP, το IF θα μειωθεί, επειδή ο παρονομαστής (FTP) είναι μεγαλύτερος.
Βαθμολογία Προπονητικού Φορτίου (Training Stress Score - TSS):
Ένα υψηλότερο FTP μειώνει τόσο το IF όσο και το TSS, παρόλο που η NP παραμένει η ίδια.
Τέτοια πράματα δεν έχω φάει ποτέ, γενικότερα δεν τρώω πάνω στο ποδήλατοΣήμερα έφτασαν και οι προμήθειες…την κάναμε την προίκα μας για του πρώτους μήνες του 2025…. View attachment 354170
Τσάμπα η χαρά, σήμερα πάλι με πετσόκοψε... Δεν ασχολούμαι άλλο, βαρέθκα!Νομίζω έγινε δλειά, 270 το connect, 263 το στραβάδι.
Και γιατί ρε κ@υλιάρη δεν είχα με το 530 το ίδιο πρόβλημα?Η διαφορά είναι στις στάσεις που τυχόν κάνεις , στο ξαναπα.
Αλλιώς κάνει παύση το γαρμιν αλλιώς το στραβα.