Ποδήλατο

Reaction score
24.312
Θες να χάσεις 2 ώρες από τη ζωή σου να δεις την συνέντευξη του Γκελαούζου στο zulucast (ένας κυπραιος είναι ) ;
Έχει περισσότερο ενδιαφέρον από όσο ακούγεται

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.641
Όλο και περισσότεροι αθλητές τις προτιμούν Γιώργη, εκεί όμως πληρώνουν οι ομάδες, άμα δω κανέναν γυαλιστερό στο δρόμο να τις φοράει θα τον λιντσάρω, μά τη παναγία :biggrin:
Θες να χάσεις 2 ώρες από τη ζωή σου να δεις την συνέντευξη του Γκελαούζου στο zulucast (ένας κυπραιος είναι ) ;
Έχει περισσότερο ενδιαφέρον από όσο ακούγεται
Δώσε!

Last edited:

Reaction score
24.312
Όλο και περισσότεροι αθλητές τις προτιμούν Γιώργη, εκεί όμως πληρώνουν οι ομάδες, άμα δω κανέναν γυαλιστερό στο δρόμο να τις φοράει θα τον λιντσάρω, μά τη παναγία :biggrin:

Δώσε!
Τα λέμε σε δύο ωρες

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.641
Με πιάνεις τελείως αδιάβαστο, αυτό και σε μένα μπαίνει αυτόματα κατά τη εγκατάσταση στο 2070.
Δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω εφόσον οι μετρήσεις είναι σωστές και τα ταυτίζονται με τους αλγόριθμους στράβα, Garmin και rouvy

Reaction score
1.149
Με πιάνεις τελείως αδιάβαστο, αυτό και σε μένα μπαίνει αυτόματα κατά τη εγκατάσταση στο 2070.
Δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω εφόσον οι μετρήσεις είναι σωστές και τα ταυτίζονται με τους αλγόριθμους στράβα, Garmin και rouvy
Ναι μπαίνει αυτόματα στο 2070, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχθεί αν πχ θέλουμε να εξομοιώσουμε άλλου μεγέθους τροχούς.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.641
δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει αυτό στο trainer ρε συ Γιάννη.

Τα λέμε σε δύο ωρες

δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω, πήγα στις ενότητες που παρουσίαζαν ενδιαφέρον αλλά...ο λόγος του και ο τρόπος που τα λέει με κούρασαν αφάνταστα.
Πάντως σε αυτό που λέει για τους Έλληνες προπονητές συμφωνώ 100%

Reaction score
24.312
Έτσι όπως τα λέει πάντως υπάρχουν πολλά κενά που θάφτηκαν από την ομοσπονδία.
Σκέψου δηλαδή ποιοι άνθρωποι διοικούν το άθλημα που κάψανε αθλητή που θα μπορούσε να πλησιάσει και να καταρρίψει το ρεκόρ του Ανδριοπουλου, επειδή δεν τους άρεσε η φάτσα του ασουμε;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.641
Τι να πω και γω, γνωρίζεις άλλωστε τη στάση μου σε όλο αυτό.
Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση βέβαια να είναι έτσι όπως τα λές, στο Ελλάδα όλα είναι πιθανά!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.884
Στο Direto τι βάζουμε σαν ακτίνα τροχού;
Γιάννη, δεν είναι η ακτίνα, είναι η περίμετρος του τροχού. Πολλαπλασιάζεις τη διάμετρο του τροχού με το 3,14 και βάζεις το αποτέλεσμα σε χιλιοστά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.465
Members
38.325
Νεότερο μέλος