Ποδήλατο

Reaction score
24.317
Θες να χάσεις 2 ώρες από τη ζωή σου να δεις την συνέντευξη του Γκελαούζου στο zulucast (ένας κυπραιος είναι ) ;
Έχει περισσότερο ενδιαφέρον από όσο ακούγεται

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.721
Όλο και περισσότεροι αθλητές τις προτιμούν Γιώργη, εκεί όμως πληρώνουν οι ομάδες, άμα δω κανέναν γυαλιστερό στο δρόμο να τις φοράει θα τον λιντσάρω, μά τη παναγία :biggrin:
Θες να χάσεις 2 ώρες από τη ζωή σου να δεις την συνέντευξη του Γκελαούζου στο zulucast (ένας κυπραιος είναι ) ;
Έχει περισσότερο ενδιαφέρον από όσο ακούγεται
Δώσε!

Last edited:

Reaction score
24.317
Όλο και περισσότεροι αθλητές τις προτιμούν Γιώργη, εκεί όμως πληρώνουν οι ομάδες, άμα δω κανέναν γυαλιστερό στο δρόμο να τις φοράει θα τον λιντσάρω, μά τη παναγία :biggrin:

Δώσε!
Τα λέμε σε δύο ωρες

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.721
Με πιάνεις τελείως αδιάβαστο, αυτό και σε μένα μπαίνει αυτόματα κατά τη εγκατάσταση στο 2070.
Δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω εφόσον οι μετρήσεις είναι σωστές και τα ταυτίζονται με τους αλγόριθμους στράβα, Garmin και rouvy

Reaction score
1.149
Με πιάνεις τελείως αδιάβαστο, αυτό και σε μένα μπαίνει αυτόματα κατά τη εγκατάσταση στο 2070.
Δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω εφόσον οι μετρήσεις είναι σωστές και τα ταυτίζονται με τους αλγόριθμους στράβα, Garmin και rouvy
Ναι μπαίνει αυτόματα στο 2070, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχθεί αν πχ θέλουμε να εξομοιώσουμε άλλου μεγέθους τροχούς.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.721
δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει αυτό στο trainer ρε συ Γιάννη.

Τα λέμε σε δύο ωρες

δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω, πήγα στις ενότητες που παρουσίαζαν ενδιαφέρον αλλά...ο λόγος του και ο τρόπος που τα λέει με κούρασαν αφάνταστα.
Πάντως σε αυτό που λέει για τους Έλληνες προπονητές συμφωνώ 100%

Reaction score
24.317
Έτσι όπως τα λέει πάντως υπάρχουν πολλά κενά που θάφτηκαν από την ομοσπονδία.
Σκέψου δηλαδή ποιοι άνθρωποι διοικούν το άθλημα που κάψανε αθλητή που θα μπορούσε να πλησιάσει και να καταρρίψει το ρεκόρ του Ανδριοπουλου, επειδή δεν τους άρεσε η φάτσα του ασουμε;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.721
Τι να πω και γω, γνωρίζεις άλλωστε τη στάση μου σε όλο αυτό.
Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση βέβαια να είναι έτσι όπως τα λές, στο Ελλάδα όλα είναι πιθανά!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.890
Στο Direto τι βάζουμε σαν ακτίνα τροχού;
Γιάννη, δεν είναι η ακτίνα, είναι η περίμετρος του τροχού. Πολλαπλασιάζεις τη διάμετρο του τροχού με το 3,14 και βάζεις το αποτέλεσμα σε χιλιοστά.

Στο roller που έχω, έχει νόημα η ρύθμιση, στο trainer τι νόημα έχει;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.721
Είχαμε το τελευταίο αγώνας grand fondo σήμερα το πρωι, ο Ουκρανός με διέσυρε κυριολεκτικά, τι κτήνος είναι αυτό ρε φίλε, σκάει δίπλα μου και χάνω τα αυγά και τα πασχάλια, μπράβο του, εξαιρετικός!!
1000002267.jpg

Screenshot_2025-02-23-14-37-55-885_com.strava-edit.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.721
Είναι φρέσκο ακόμα, δεν έχει κυκλοφορήσει στα μαγαζά.
Έλεγα να χτυπήσω το προηγούμενο μοντέλο αλλά δεν βρίσκω νούμερο πουθενά, το νέο φαίνεται να έχει πχιο στενή γραμμή στο άνω μέρος και αυτό με ενδιαφέρει πολύ, η προηγούμενη γενιά είχε wide γραμμή και μετά από χρήση άνοιγε λιγάκι ακόμα στα μετατάρσια. Θέλω γενικά να είναι σφιχτό σε αυτό το σημείο ώστε να μη χρειάζεται να σφίγγεις τα boa κάργα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.721
New kid on the block, να το Πχιό ή θα γίνω άλογο?
Βλέπει κανένας τίποτα ύποπτο?
εγώ δεν ξέρω απ'αυτά, ότι με δίνουν το πίνω :biggrin:
IMG_20250225_131959.jpg

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads