bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 55.666
Μετά τις αναβάσεις που έκανα στα 350 βάτ και τις τρελές καταβάσεις... Φοβάμαι να τους ανοίξω... Ειδικά ο πίσω είχε πολλά μπόσικα, πάω να ανοίξω μια μπίρα να γιορτάσω τη βλακεία που με δέρνει 

Εγώ πάντα κοιτάζω τι λέει ο κατασκευαστείς και η Campagniolo έχει κάποια πράγματα αλλά στο τέλος λέει "To adjust the hub see OPERATION/Technical manual 1". Δεν το έχω βρει πουθενά.Μετά τις αναβάσεις που έκανα στα 350 βάτ και τις τρελές καταβάσεις... Φοβάμαι να τους ανοίξω... Ειδικά ο πίσω είχε πολλά μπόσικα, πάω να ανοίξω μια μπίρα να γιορτάσω τη βλακεία που με δέρνει![]()

Ναι ρε φίλε, το εχω ξανά γράψει εδώ μέσα.Τι έγινε, ξέχασες να αφαιρέσεις τις ασφάλειες του κάδου;![]()
![]()

Τι λες τώρα, καμία σχέση.Έχω εδώ ένα παλιό πλυντήριο ariston (προσωρινά, γιατί χάλασε το Samsung που είχα, κι αφού δουλεύει αυτό δεν είναι ώρα και για άλλα έξοδα) που μόλις πιάσει το στύψιμο, και πάει να ανεβάσει στροφές (ή όταν κατεβάζει) ρίχνει ένα χτύπο λες και βάρεσε βόμβα μέσα στην τουαλέτα! Μερικές φορές... με έχει τρομάξει!![]()
![]()

Ωραίο review. Στα υπογραμμισμένα σημεία συμφωνώ 101%.Είχα πει ότι θα γράψω εντυπώσεις για τα sidi shot 2 στις όξω προπονήσεις.
Έχουμε και λέμε, σε σύγκριση με το εκπληκτικό gearne είναι 2 διαφορετικές σχολές, το gearne στοχεύει στη άνεση αλλά και στη απόδοση, το sidi είναι προσανατολισμένο καθαρά στη απόδοση, και τα καταφέρνει καλύτερα.
Είναι εκπληκτικό στο ποσο σταθερά κρατάει το πέλμα πάνω στα πεντάλ, είναι σκληρό, έχει πολύ σκληρούς πάτους, έχει εξαιρετικά άκαμπτο Carbon, πχιό άκαμπτο από τα gearne, γενικότερα είναι αγωνιάρικα παπούτσα.
Η σύσφιξη στο κέντρο συμβάλει τα μέγιστα σε όλα τα παραπάνω, αυτός είναι και ο λόγος που συγκρατείται το πόδι στο κέντρο, στα gearne τα boa είναι στο πλάι, κατά το πάτημα το πόδι τείνει να φύγει προς το πλάι, ενώ στα sidi μένει ακλόνητο και σταθερό στο κέντρο του πεντάλ.
Τα κουμπώματα τα συνήθισα, χρειάζεσαι λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσεις να τα ρυθμίζεις κατά τη προπόνηση, είναι μπελαλίδικο σύστημα αλλά μπροστά στη απόδοση, κομμάτια να γίνει!!
Είναι άνετα παπούτσια?
Όχι δεν είναι, είναι πολύ κουραστικά, ειδικά στη αρχή ίσως έχεις πόνους στα σημεία σύσφιξης, μόλις σπάσουν αυτό ενοχλεί λιγότερο αλλά γενικά παραμένουν σκληρά.
Θα τα ξανά αγόραζα?
Με κλειστά μάτια, δεν νομίζω να ξανά επιστρέψω στα gearne.
Ευχαριστώ Γιώργη, αύριο, μεθαύριο θα έχω άποψη.Ρε τον μπάμια που έγινε γυαλιστερός!
Με γεια κι αναμένουμε review και για αυτό! Εμπρός στο δρόμο του "δεν Θέλω να κολυμπάω στον ιδρώτα μου στο τέλος κάθε προπόνησης"!
Έχει λέει σταθερή σύνδεση με τους αισθητήρες, ενώ το elite έχει ασυμβατότητα, χάνει τους αισθητήρες και σβήνει, ακόμα και πάνω στη προπόνηση, ολα αυτά από review που διάβασα.Μεγειές! Είναι ανώτερο το ανεμιστήρι από το αντίστοιχο της Elite και πήγες Wahoo;