Ποδήλατο

Reaction score
1.246
Έτσι είναι το σωστό, τα ρουλεμάν ρυθμίζουν πάνω στο ποδήλατο με τα thru axle σφιγμένα.
Εγώ σαν μπούφος το έκανα εκτός ποδηλάτου γιατί δεν περίμενα ότι θα επηρεαστεί η προφόρτιση τόσο πολύ μετά τη σύσφιξη των thru axle, δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση κιόλας και αυτό επειδή ο μηχανισμός προφόρτισης είναι ναι μεν πάνω στον άξονα αλλά πολύ μακριά από τα σημεία επαφής του άξονα με το πλαίσιο.
Λογικά πλέον όταν βγάλεις τους τροχούς Γιάννη θα πρέπει να εντοπίζεις τζόγο, ενώ πάν στο ποδήλατο θα πρέπει ο τζόγος αυτός να μη υπάρχει.
Σιγά μη κάτσω να σκάσω, ότι έγινε, έγινε...
Γιαυτό έσπευσα να ενημερώσω, επειδή και συ απ'ότι ξέρω εχς το ίδγιο set up στης ίδιας φιλοσοφίας πλαίσιο.
Ναι όταν τον έβγαλα είχε λιιιγο τζόγο και στην αρχή αγχώθηκα. Μετά έψαξα και τους είδα πάνω στο ποδήλατο...ήταν βράχος! Δες αν κάνεις καθάρισμα και γρασάρισμα μήπως την γλυτώσεις.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.398
Μετά τις αναβάσεις που έκανα στα 350 βάτ και τις τρελές καταβάσεις... Φοβάμαι να τους ανοίξω... Ειδικά ο πίσω είχε πολλά μπόσικα, πάω να ανοίξω μια μπίρα να γιορτάσω τη βλακεία που με δέρνει :drinks:

Reaction score
1.246
Μετά τις αναβάσεις που έκανα στα 350 βάτ και τις τρελές καταβάσεις... Φοβάμαι να τους ανοίξω... Ειδικά ο πίσω είχε πολλά μπόσικα, πάω να ανοίξω μια μπίρα να γιορτάσω τη βλακεία που με δέρνει :drinks:
Εγώ πάντα κοιτάζω τι λέει ο κατασκευαστείς και η Campagniolo έχει κάποια πράγματα αλλά στο τέλος λέει "To adjust the hub see OPERATION/Technical manual 1". Δεν το έχω βρει πουθενά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.398
Εγώ Γιάννη το παίζω ξερόλας επειδή τη διαδικασία τη κάνω χρόνια τώρα, το έκανα έτσι με τα κουίκ ριλίζ τα οποία δεν έβαζαν πολύ δύναμη στον άξονα και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα.
Ορμώμενος από αυτό δεν έκατσα ποτέ να διαβάσω το servise manual, τα οποία πάντα διαβάζω μετά τη νίλα που τράβηξα με το καινούριο μου πλυντήριο.
Τη ιστορία με το πλυντήριο τη ξέρεις? :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.398
Τι έγινε, ξέχασες να αφαιρέσεις τις ασφάλειες του κάδου; :party: :roflmao:
Ναι ρε φίλε, το εχω ξανά γράψει εδώ μέσα.
Πάω παίρνω το καινούριο μου πλυντήριο, είχε μέσα στο κάδο μια εγκυκλοπαίδεια για manual, σιγά μη κάτσω να το διαβάσω λέω.
Τι θέλει ένα πλυντήριο σκέφτομαι, σύνδεση στο ρεύμα, σύνδεση στο νερό και φύγαμε για πλύση.
Όσο έπλενε χαλαρά, κανένα πρόβλημα, μόλις ξεκίνησε το στύψιμο έγινε πύραυλος και έψαχνε τρόπο να φύγει από τη κουζίνα.
Μετά τη καταστροφή και το τρόμο που έζησα, άνοιξα το εγχειρίδιο και πρώτη σελίδα με μεγάλα κόκκινα γράμματα έγραφε.
"προσοχή, βγάλτε τα στριφώνια ασφάλισης πριν τη χρήση"
Ήταν όμως πολύ αργά!! :lolsign:

Reaction score
20.647
Έπαθε κάποια ζημιά, ή μόνο στην περηφάνεια ήταν η ζημιά; :party:

Έχω εδώ ένα παλιό πλυντήριο ariston (προσωρινά, γιατί χάλασε το Samsung που είχα, κι αφού δουλεύει αυτό δεν είναι ώρα και για άλλα έξοδα) που μόλις πιάσει το στύψιμο, και πάει να ανεβάσει στροφές (ή όταν κατεβάζει) ρίχνει ένα χτύπο λες και βάρεσε βόμβα μέσα στην τουαλέτα! Μερικές φορές... με έχει τρομάξει! :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.398
Έχω εδώ ένα παλιό πλυντήριο ariston (προσωρινά, γιατί χάλασε το Samsung που είχα, κι αφού δουλεύει αυτό δεν είναι ώρα και για άλλα έξοδα) που μόλις πιάσει το στύψιμο, και πάει να ανεβάσει στροφές (ή όταν κατεβάζει) ρίχνει ένα χτύπο λες και βάρεσε βόμβα μέσα στην τουαλέτα! Μερικές φορές... με έχει τρομάξει! :party: :roflmao:
Τι λες τώρα, καμία σχέση.
Προσωπικά έζησα τον απόλυτο τρόμο, με τις ασφάλειες στο κάδο και τα βρεγμένα ρούχα μέσα που δούλεψαν ως αντίβαρο το πλυντήριο έγινε κυριολεκτικά πύραυλος.
Αρχικά νόμιζα ότι γίνεται σεισμός, αφού όμως στο σαλόνι δεν κουνιόταν η λάμπα έτρεξα στη κουζίνα και αντίκρισα το πλυντήριο να κάνει κωλοτούμπες, τι να κάνω και γω, κόβω το ρεύμα, όσο έπεφταν οι στροφές έγιναν οι χειρότερες καταστροφές, ντουλάπια, νεροχύτης, πλακάκια, θα το χαρακτήριζα ως εμπόλεμη ζώνη, Σαράγεβο η κουζίνα :roflmao:

Last edited:

Reaction score
20.647
Όχι, το δικό μου δεν κάνει τέτοια, απλά ένα ΜΠΟΥΜ και ένα πηδηματάκι μερικά εκατοστά πιο πέρα, μετά συνεχίζει το στύψιμο μέχρι να αρχίσουν να πέφτουν οι στροφές, οπότε έχουμε το δεύτερο ΜΠΟΥΜ (προφανώς συντονίζει ο κάδος, ανάλογα και με το φορτίο των ρούχων, γιατί δεν είναι πάντα έντονο). :party: :roflmao:

Φωτογραφία έβγαλες; Αυτά τα πράγματα... αξίζει να τα θυμόμαστε με εικόνες! :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.398
Είναι πολύ παλιά ιστορία, εμένα στη νέα Σμύρνη και τότε οι φωτογραφικές μηχανές είχαν φιλμ.
Η φάση είναι ότι ξανά πάω τη επόμενη ημέρα και ξανά αγοράζω από το ίδιο κατάστημα το ίδιο πλυντήριο, ο πωλητής με κοιτούσε, του λέω μη κοιτάς ντίπ, το χάσαμε το κορμί πατριώτη και μαζί με αυτό και μια ολόκληρη κουζίνα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.398
Κρόκ, επειδή βλέπω το απολαμβάνεις, τη επόμενη φορά θα σου πω μια ιστορία που το έπαιζα κλειδαράς.
Εκεί να δεις τι έπαθα :roflmao:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.358
Είχα πει ότι θα γράψω εντυπώσεις για τα sidi shot 2 στις όξω προπονήσεις.
Έχουμε και λέμε, σε σύγκριση με το εκπληκτικό gearne είναι 2 διαφορετικές σχολές, το gearne στοχεύει στη άνεση αλλά και στη απόδοση, το sidi είναι προσανατολισμένο καθαρά στη απόδοση, και τα καταφέρνει καλύτερα.
Είναι εκπληκτικό στο ποσο σταθερά κρατάει το πέλμα πάνω στα πεντάλ, είναι σκληρό, έχει πολύ σκληρούς πάτους, έχει εξαιρετικά άκαμπτο Carbon, πχιό άκαμπτο από τα gearne, γενικότερα είναι αγωνιάρικα παπούτσα.
Η σύσφιξη στο κέντρο συμβάλει τα μέγιστα σε όλα τα παραπάνω, αυτός είναι και ο λόγος που συγκρατείται το πόδι στο κέντρο, στα gearne τα boa είναι στο πλάι, κατά το πάτημα το πόδι τείνει να φύγει προς το πλάι, ενώ στα sidi μένει ακλόνητο και σταθερό στο κέντρο του πεντάλ.
Τα κουμπώματα τα συνήθισα, χρειάζεσαι λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσεις να τα ρυθμίζεις κατά τη προπόνηση, είναι μπελαλίδικο σύστημα αλλά μπροστά στη απόδοση, κομμάτια να γίνει!!
Είναι άνετα παπούτσια?
Όχι δεν είναι, είναι πολύ κουραστικά, ειδικά στη αρχή ίσως έχεις πόνους στα σημεία σύσφιξης, μόλις σπάσουν αυτό ενοχλεί λιγότερο αλλά γενικά παραμένουν σκληρά.
Θα τα ξανά αγόραζα?
Με κλειστά μάτια
, δεν νομίζω να ξανά επιστρέψω στα gearne.
Ωραίο review. Στα υπογραμμισμένα σημεία συμφωνώ 101%.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.398
Ναι Γιώργη, είναι αλήθεια, ένα πολύ αποδοτικό παπούτσι δεν γίνεται να είναι και άνετο στις μεγάλες προπονήσεις, εγώ ευτυχώς έχω επιλογές, έχω και δγιό ζευγάρια gearne
Ήρθε!!
1000013105.jpg

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.358
Ρε τον μπάμια που έγινε γυαλιστερός! :roflmao:

Με γεια κι αναμένουμε review και για αυτό! Εμπρός στο δρόμο του "δεν Θέλω να κολυμπάω στον ιδρώτα μου στο τέλος κάθε προπόνησης"!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.398
Ρε τον μπάμια που έγινε γυαλιστερός! :roflmao:

Με γεια κι αναμένουμε review και για αυτό! Εμπρός στο δρόμο του "δεν Θέλω να κολυμπάω στον ιδρώτα μου στο τέλος κάθε προπόνησης"!
Ευχαριστώ Γιώργη, αύριο, μεθαύριο θα έχω άποψη.
Αν όντως κάνει όσα υπόσχετε με τη σύνδεση του καρδιακου παλμού θα είναι πολύτιμο εργαλείο, τώρα περιμένω το ντεραγιέ ώστε να το δοκιμάσω

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.398
Μεγειές! Είναι ανώτερο το ανεμιστήρι από το αντίστοιχο της Elite και πήγες Wahoo;
Έχει λέει σταθερή σύνδεση με τους αισθητήρες, ενώ το elite έχει ασυμβατότητα, χάνει τους αισθητήρες και σβήνει, ακόμα και πάνω στη προπόνηση, ολα αυτά από review που διάβασα.
Τον έβαλα στη πρίζα, είναι απίστευτα δυνατός και απίστευτα θορυβώδες, θόρυβο δεν κάνει η φτερωτή, μουγκρίζει το μοτέρ, κάνει έναν εκνευριστικό θόρυβο που σε βαράει στα μηνίγγια...

Edit.
Όταν λέω δυνατός, στη πρώτη σκάλα βγάζει όσο αέρα βγάζει ο κλασικός που έχω στο πάτωμα αλλά με όλα τα γκάζια.
Στη τελευταία σκάλα ο wahoo σε σπρώχνει πίσω... :roflmao:

Reaction score
53
Χμμμ, δεν είναι καλό το να μην έχεις μόνιμη κι απροβλημάτιστη σύνδεση με τους αισθητήρες, ιδίως όταν πάνω σε αυτούς βασίζεται το όλο "smart" των ανεμιστήρων....
Χμμμ #2, κακό αυτό με τον θόρυβο. Λες να παίζει κάτι; Θα στρώσει άραγε όταν τρέξει λίγο;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.720
Members
38.483
Νεότερο μέλος
Sofronitzky