alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 32.037
Εγώ δήλωσα σε κάποια πεδία πως δεν έκανα εργασίες και έγραψα και το λόγο.
Είπαμε, αφού θέλουν να κάνουν σωστή δουλειά ας ξεκινήσουν από τη δική τους πλευρά. Στέλνουν μήνυμα σε όσους ιδιοκτήτες εμπίπτουν στη διάταξη.Στο site akkatharista έχει κάτω χαμηλά μενού με επιλογή συχνές ερωτήσεις ή κάτι τέτοιο, όπου αναφέρονται οι πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος για να καταλάβει αν εμπίπτει ή όχι.
Λέει ακομα και το τι πρέπει να γίνει αλλά σε αυτό χωράει κάμποση ερμηνεία αναλόγως την περίπτωση.
Οι κήποι στην πόλη δεν θέλουν τίποτα, ακόμα και αν είναι κοντά σε δάσος ή άλσος.
Τα εντός σχεδίου οικόπεδα με χόρτα θέλουν καθαρισμό.
Τα αδόμητα εκτός σχεδίου θέλουν καθαρισμό.
Τα δομημένα εντός ή μέχρι 300 μέτρα από δάσος/δασικό θέλουν μελέτη.
Αυτά έχω καταλάβει.
Δεν υπάρχει δίκαια "μάχη". Όλα γίνονται για να έχουμε λιγότερες πιθανότητες για πρόστιμο.Γιατί να μπω στη διαδικασία δήλωσης όταν το ίδιο το κράτος δεν κάνει τίποτα απολύτως; Συγκεκριμένα σε 5 μέτρα από τον τοίχο της περίφραξης μου υπάρχει ρέμα με πυκνή βλάστηση που ποτέ δεν έχει καθαριστεί ή δεν πρόκειται να καθαρίστει. Όταν ήρθαν να πάρουν τα φετινά κλαδέματα ζήτησα να καθαρίσουν το ρέμα από παλιά, κλαδέματα όχι δικά μου, και μου είπαν ότι είναι αδύνατο λόγω στατικού κινδύνου της δαγκάνας. Σε απόσταση 20 μέτρων υπάρχει κοινοτικό πράσινο που ποτέ δεν καθαρίστηκε και ούτε πρόκειται να καθαριστεί. Κοντολογίς η μόνη καθαρή νησίδα, με τα δικά μου κριτήρια, είναι το οικόπεδο μου.
Υπάρχει κοινή λογική. Το να συντάσσονται κάποιοι σε αυτό το έκτρωμα για να έχουν λιγότερες πιθανότητες αυτόματα το νομιμοποιούν και αποδέχονται τις οποίες συνέπειες.Δεν υπάρχει δίκαια "μάχη". Όλα γίνονται για να έχουμε λιγότερες πιθανότητες για πρόστιμο.
Τα περισσότερα πάρε-δώσε με το κράτος λειτουργούν έτσι εκ της δημιουργίας του.Υπάρχει κοινή λογική. Το να συντάσσονται κάποιοι σε αυτό το έκτρωμα για να έχουν λιγότερες πιθανότητες αυτόματα το νομιμοποιούν και αποδέχονται τις οποίες συνέπειες.
Όσο δεν υπάρχει αντίδραση (και δεν εννοώ να κατέβουμε στους δρόμους) οι απαιτήσεις του κράτους θα γίνονται όλο και πιο παράλογες.Τα περισσότερα πάρε-δώσε με το κράτος λειτουργούν έτσι εκ της δημιουργίας του.