- Reaction score
- 725
Στην πρωτη κι εγω κι εχω ανοιχτα τα αυτια μου διχως προκαταλειψεις...αν ακουσω ενα ενεργο ηχειο φοβερο θα το πω...ή αν μου αρεσει ο ηχος που βγαζει ενας λαμπατος παλι θα το πω.
ΠΟυτΑνα το θεματάκι για τον ΟΝΚΥΟ.
Αυτα που λες ισχύουν συνήθως πράγματι, αλλα δεν αναγορεύουν τις χαιεντιές σε σαλόνια ως ιδανικά συστηματα αναπαραγωγής. Πανάκριβες κουράδες ειναι.
Ο στόχος ειναι αυτο που περιέγραψα, και πολλές παρόμοιες εκδοχές-παραλλαγές . Προσπαθούμε να το πετύχουμε σε βάθος χρόνου.
Αν κάποιος δεν μπορει για τους λόγους που ανέφερες να πετύχει τον στοχο, κάθεται στα αυγά του και δεν ονειρευεται ιδανικές καταστάσεις, ακούει την μουσικούλα του και περνάει καλά. Και κυριως δεν προσπαθεί να δώσει θεωρητικό υπόβαθρο επιβεβαίωσης στην ανεπάρκεια του ηχητικού αποτελέσματος.
Οσο για την αισθητική, σε dedicated δωμάτιο ακροασης δεν με απασχολεί και τοσο.
Τα μαζεύουμε και τα δίνουμε στους φόρους και στις εισφορές (73%) για να πληρώνεται το παπαδαριο και οι χιλιάδες άχρηστοι θεολόγοι που καταστρέφουν παιδικούς εγκεφάλους στα σχολεία. Αντί να κάνουν φυσική και εξέλιξη των ειδών όλη τη μέρα.Γιατι; Δεν αρρωσταινουν οι ανθρωποι στη Θεσσαλονικη να παρετε τα ανταμ με τα 4 υπογουφερ;
Εισαι λιγο αυστηρος...και λιγο λαθοςΜια που μιλας για μετρησεις, ακουστικη φροντιδα κτλ, εχεις μετρησεις & φωτογραφιες σε τυπικο οικιακο χωρο αυτων που κατα καιρους προτεινεις; Ή μονο θεωρητικες προτασεις;
Κατι αλλο, βλεπω οτι συνεχως βαζετε καποιες υψηλοτατες προδιαγραφες (λες και χωρις αυτες δεν μπορει καποιος να ακουσει μουσικη), προτασεις των 10-15-20 χιλιαρικων αλλα κανενας σας (εκτος ελαχιστοτατων εξαιρεσεων) δεν εχει τετοια συστηματα. Γιατι; Δεν αρρωσταινουν οι ανθρωποι στη Θεσσαλονικη να παρετε τα ανταμ με τα 4 υπογουφερ;
Μηπως οι χαλιενταδες τελικα την βρισκουν με την παραμυθα τους καλυτερα; Ειναι καθαρα υποκειμενικο αλλα μαλλον ετσι ειναι. Αγοραζει τη λαμπα, το χοντρο καλωδιο και νομιζει οτι εφτασε στην ηχητικη νιρβανα. Ενω ο αλλος του φταιει συνεχως η καμπυλη, η γαση, η ανακλαση....
Μην ψαρωνεις.....Τα μαζεύουμε και τα δίνουμε στους φόρους (73%) για να πληρώνεται το παπαδαριο και οι χιλιάδες άχρηστοι θεολόγοι που καταστρέφουν παιδικούς εγκεφάλους στα σχολεία.
Όσο για τις μετρήσεις,δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Δεν μπορείς να βρεις μετρήσεις ηχείων μόνος σου στο Ίντερνετ; τις δικές μου μετρήσεις, από το μέτριο σύστημα μου τις έχω ανεβάσει επνειλλημενως.
Δείξε μου τώρα εσυ ένα χαιενταδικο λαμπατο σπίτι που μετράει έτσι.
Κατάμαυρα μεσάνυχτα...αλλα κανενας σας (εκτος ελαχιστοτατων εξαιρεσεων) δεν εχει τετοια συστηματα.
Μονο ετσι ομως ενα θεμα για onkyo θα ειχε τοσα views και απαντησειςΠΟυτΑνα το θεματάκι για τον ΟΝΚΥΟ.
Λες να ψαρώνω;Μην ψαρωνεις.....
Παλι καλα που πληρωνετε μερικοι απο εσας και φορους γιατι αλλιως θα θα τρωγατε στα ενεργα του Σατανα.....Τα μαζεύουμε και τα δίνουμε στους φόρους και στις εισφορές (73%) για να πληρώνεται το παπαδαριο και οι χιλιάδες άχρηστοι θεολόγοι που καταστρέφουν παιδικούς εγκεφάλους στα σχολεία. Αντί να κάνουν φυσική και εξέλιξη των ειδών όλη τη μέρα.
Όσο για τις μετρήσεις,δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Δεν μπορείς να βρεις μετρήσεις ηχείων μόνος σου στο Ίντερνετ; τις δικές μου μετρήσεις, από το μέτριο σύστημα μου τις έχω ανεβάσει επνειλλημενως.
Δείξε μου τώρα εσυ ένα χαιενταδικο λαμπατο σπίτι που μετράει έτσι.
Ψάξε καλύτεραΣτις παρουσιασεις συστηματων δεν μπορω να δω αυτα τα Αδαμ
Βοήθησε με λίγο. Θυμάμαι μόνο 3 σοβαρά και πολύ ακριβά. Αθήνα, Βόλο και ένα κάπου προς την Αλεξανδρούπολη. Τα υπόλοιπα ήταν με near-field ηχειάκια.Κοίτα που τα έβαλε με τα Adam ο υποστηρικτής του Αδάμ
[DOUBLEPOST=1496435034][/DOUBLEPOST]
Ψάξε καλύτερα
Ονόματα και links; Ψοφάω για τέτοια...Θυμάμαι τις τεράστιες διαφορές στις μετρήσεις ηχείων μεταξύ κατασκευαστή και περιοδικού που τα δοκίμαζε και τα μετρούσε.
αυτος θα ειναι ενας απο τα 26.990 κουφαλογα {και ολα αυτα τα ωραια κοσμητικα επιθετα που γραφονται με πολυ σεβασμο για τα 26.990 μελη του site } του AVsite....Τα καλύτερα συστήματα που βλέπω εδώ είναι αυτά που ο ιδιοκτήτης τους έχει μουσική βιβλιοθήκη και γράφει ότι τα ευχαριστιέται
Κουτσομπόλα....Ονόματα και links; Ψοφάω για τέτοια...
Έχει ομως vintage specs....Αυτον τον onkyo δεν τον βλεπω και πολυ vintage...
Ουτε ενα vu meter δεν εχει....γιατι ειναι vintage?
Βρε χριστιανέ μου, είσαι εκτός θέματος.Βοήθησε με λίγο. Θυμάμαι μόνο 3 σοβαρά και πολύ ακριβά. Αθήνα, Βόλο και ένα κάπου προς την Αλεξανδρούπολη. Τα υπόλοιπα ήταν με near-field ηχειάκια.
Μια ερώτηση: ανακοινώνει ο Αδάμ, η Εύα, η Χ-Ψ εταιρεία μονιτορέ "εργαλείων" κάποιες μετρήσεις για τα προϊόντα της. Γιατί να την πιστέψω; Θυμάμαι τις τεράστιες διαφορές στις μετρήσεις ηχείων μεταξύ κατασκευαστή και περιοδικού που τα δοκίμαζε και τα μετρούσε. Και αν την πιστέψω την καλή εταιρεία με τα "αγνά τα μόνιτορ, τα επίπεδα", μήπως πρέπει να αναρωτηθώ ότι δεν θα δω ποτέ αυτές τις μετρήσεις στο χώρο μου και δεν θα πάρω ποτέ αυτό το αποτέλεσμα; Μόνο αν το κάνω "Σπηλιά του Κόμη Μοντεχρήστο" με διαχυτές-συνηχητές-απορροφητές κτλ. Και πάλι αμφίβολο είναι. Άσε που στα σπίτια συνήθως διαβιούν άνθρωποι και όχι ηχολήπτες και συγκροτήματα μουσικής.
Τα καλύτερα συστήματα που βλέπω εδώ είναι αυτά που ο ιδιοκτήτης τους έχει μουσική βιβλιοθήκη και γράφει ότι τα ευχαριστιέται (= αγάπη για τη μουσική). Και ναι, είναι όλα αυτά σε απλά σπίτια και σε τιμές πολύ παρακάτω από τα προτεινόμενα 15-20-30 χιλιάρικα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι μάλλον μηχανάκηδες που τους τρώει το χέρι τους να πλερώσουν (ενώ έχουν 50 άλμπουμ μουσικής).
Οι γιατροί τις προτείνετε συχνά τις γαργάρες ως θεραπευτικό μέσο και τις χρησιμοποιείτε τόσο πολύ; Και είστε και πολύ του θεωρητικού ε;Βρε χριστιανέ μου, είσαι εκτός θέματος.
Όλη η συζήτηση ξεκίνησε όταν ο Δημητρησντ αναφέρθηκε σε χαιεντ ιδανικό ηχοσύστημα.
Αν εσυ δεν επιθυμείς να πλησιάσεις την ιδανική αναπαραγωγή και προτιμάς την εμφάνιση, γούστο σου και καπέλο σου. Αλλά χωρίς τους διάχυτες και τις μπασοπαγιδες το ιδανικό δεν το πλησιάζεις.
Δεν σ´αρεσει; καλή καρδιά. Αλλά είσαι εκτός θέματος.
Όσο για συστήματά=χώρους που παίζουν καλά (πολύ καλύτερα από το δικό μου) και έχουν ανεβάσει μετρήσεις στο σαιτ υπάρχουν αρκετά. Κανένα όμως δεν είναι λαμπατη χαιενταδικη μπαρούφα.
Μην κολλάς σε μια εταιρία ή μόνο σε ενεργά ηχεια.
Τέλος, οι μεγάλες εταιρίες δεν ανεβάζουν μαϊμού μετρήσεις. Περνούν μετά από το κόσκινο των σοβαρών περιοδικών και των επαγγελματιών ήχου, θα γινόντουσαν ρόμπα.