- Reaction score
- 136.490
Εννοώ όχι μόνον σοφτγουερ, να αναβαθμίσω και πλακέτες, χαρντγουερ.Έχει ολοκληρωθεί
Και να προμηθευτώ μια 4-αδα Ντακ, για τα σαμπ.
Εννοώ όχι μόνον σοφτγουερ, να αναβαθμίσω και πλακέτες, χαρντγουερ.Έχει ολοκληρωθεί
Έχεις εκεί μια ντάνα μπεριγκερ, βάλε αυτάΕννοώ όχι μόνον σοφτγουερ, να αναβαθμίσω και πλακέτες, χαρντγουερ.
Και να προμηθευτώ μια 4-αδα Ντακ, για τα σαμπ.
Σε ευχαριστώ20
Έχει ολοκληρωθεί
Από το ακουστικό κέντρο
θα προτιμουσα σπιτι με μια ντανα μπεργκερ..Έχεις εκεί μια ντάνα μπεριγκερ, βάλε αυτά
Παλιωσαν αυτά, φρέσκο αίμα θέλω, μιντιουμ ρειρ.Έχεις εκεί μια ντάνα μπεριγκερ, βάλε αυτά
Για σαμπς μια χαρά είναιΠαλιωσαν αυτά, φρέσκο αίμα θέλω, μιντιουμ ρειρ.
Κορυφή ! Και με βιταμίνεςΠαλιωσαν αυτά, φρέσκο αίμα θέλω, μιντιουμ ρειρ.
Σε Auro?Για όποιον ενδιαφέρεται, στο amazon.de ξανά διαθέσιμο το Red Tails της Lucasfilm. Τελική τιμή 10.42€.
Χθες που τσίμπησα ένα ήταν 15 διαθέσιμα. Σήμερα 9
Για να το βάζω εδώ;Σε Auro?
υπαρχει καποιο site που να εχει περισοτερες επιλογές ειδών πχ για metal ? η μονο κλασική μουσική βγαίνει?
Δεν εχω ιδέα για Auro3d . Η Apple Music έχει πολλά Atmosυπαρχει καποιο site που να εχει περισοτερες επιλογές ειδών πχ για metal ? η μονο κλασική μουσική βγαίνει?
Μουσικότητα μόνο με κλασική. Για metal άλλαξε σε δικάναλο.υπαρχει καποιο site που να εχει περισοτερες επιλογές ειδών πχ για metal ? η μονο κλασική μουσική βγαίνει?
με auromatic ειναι εντυπωσιακό..και ελεγα μπας και εχει κατι ...Μουσικότητα μόνο με κλασική. Για metal άλλαξε σε δικάναλο.
Πλάκα κάνω.