- Reaction score
- 213
δεν θες να πας σε κάποιο είδος καφέ που να προέρχεται από φρέσκο-κομμένο κόκκο?βεβαια πινω(κατεβαζω) ισαμε-10-καφεδες-τη-μερα
Η λύση του καφέ φίλτρου είναι πολύ "light" για εσένα?
δεν θες να πας σε κάποιο είδος καφέ που να προέρχεται από φρέσκο-κομμένο κόκκο?βεβαια πινω(κατεβαζω) ισαμε-10-καφεδες-τη-μερα
Φίλιπς έχω δοκιμάσει, είχαμε και στο 424, και Ζίμενς, και αλοκα, και ότι θες, και κινέζικα έχω δοκιμάσει. Στα φορητά δε παίζονται.Είναι όντως πολύ καλό και για αγγεία. Κάποιοι ορκίζονται στα παλιά Philips. Από ενδιαφέρον, έχεις δοκιμάσει Ε10S;
Δυστυχώς αρκετοί διαγνώστες βολεύονται με αυτά που έχουν μάθει από παλιά και αρνούνται να δοκιμάσουν νέα μηχανήματα/πρακτικές. Θυμίζει κάτι;![]()
μπορείς να ξεκινήσεις με μία απλή μηχανούλα, οικονομική, απλά για να δεις ότι μπορείς να πας σε αυτήν την λύση.καφε φιλτρου, γιατι οχι
Αφού σ'αρεσει, έλα, μια για σένα, πριν το ανμπόξινγκ:Πολύ μου αρέσει η σημερινή εξέλιξη του νήματος. Από Prometheus και ιδανικά coffee pucks, μέχρι Bialetti και διαγνωστικούς υπερήχους!![]()
Το θεωρώ από τα πλέον απαραίτητα.
Σταθερή ροή, αισθητή διαφορά άμεσα, κρατά πεντακάθαρο το group και, επιπλέον, το puck βγαίνει στεγνό, μασίφ. Must have
Από πού τα παίρνεις;Στην τελική 6-7 ευρώ έχουν, κάνεις μια δοκιμή και βλέπεις.
Θέλει ολίγη από Σύριζα και κόντρα δικάναλου/immersive για να θυμίσει ακόμη περισσότερο σχεδόν κάθε άλλη συζήτηση στο forum.Πολύ μου αρέσει η σημερινή εξέλιξη του νήματος. Από Prometheus και ιδανικά coffee pucks, μέχρι Bialetti και διαγνωστικούς υπερήχους!![]()
https://www.amazon.de/s?k=puck+screenΑπό πού τα παίρνεις;
Δώσε κάνα λινκ.
Ωπ Κουμπωνει το portafilter αναποδα?Εντάξει, δουλεύει.
Ο 1ος καφές!
Θέλω λίγη δουλίτσα, αλλά ήδη είναι νοστιμότατος.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, Ε ρε μάτι!Ωπ Κουμπωνει το portafilter αναποδα?
Το δεχεσαι δεν το δεχεσαι αυτο ειναι το κανονικο αλλα ο καθενας οπως θελει παιζει.Ποιος ειναι ο καφες που σου αρεσει να πινεις; Η μηχανη που αγορασες ειναι καλη και θα επρεπε να δοκιμασεις το κανονικο portafilter(εννοειται με το vst η ims καλαθι που εχεις).Επισης απο οτι ειδα στο review(whole latte love) θελει μισαωρακι για να ερθει εκει που πρεπει θερμοκρασιακα.Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, Ε ρε μάτι!
Δυστυχώς δεν είχε στη συσκευασία ανοιχτό πορταφίλτερ, και αρνούμαι να κάνω καφέ με κλειστό πορταφίλτερ (δεν γίνεται, με κανένα τρόπο δε το δέχομαι), οπότε χρησιμοποιώ μέχρι νεωτέρας αυτό που είχα από την gazzia, που έχει στραβά τα αυτακια, οπότε κουμπώνει λίγο σφιχτά και λοξά.
Παρήγγειλα ένα, της "λελιτ" από Μπαρίστα.τζιαρ, σε καναδυό μέρες θα το έχω.