- Reaction score
- 136.011
Και μένα οι KUDU δεν με ενθουσίασαν ώστε να σημειώσω κάποιον να τον ξαναπάρω.
Μου έχει τύχει να πάρω παλιότερα 2 άσχετες νοτιοαμερικάνικες ποικιλίες και να είναι ακριβώς ίδιες. Σε εμφάνιση, γεύση και συμπεριφορά στην εκχύλιση. Μπορεί να έτυχε αλλά εγώ στράβωσα.Και μένα οι KUDU δεν με ενθουσίασαν ώστε να σημειώσω κάποιον να τον ξαναπάρω.
Λίστα συνεργατών δεν υπάρχει. Μπορείς να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις για το πιο κοντινό σου.San Gabriel και ένας Rwanda μου διαφεύγει τώρα το όνομα (δε τον βγάζει πλέον)τους θεωρώ εξαιρετικούς αν δε τους έχετε δοκιμάσει. Τπτ άλλο δε μου έχει κάνει κλικ. Πάντα αυτός τους δύο έπινα από εκει
Area 51 τυχαία ανακάλυψες τα μαγαζιά που τον έχουν η υπάρχει κάπου ( στο site τους ; ) κάποια λίστα με τα συνεργαζόμενα καταστήματα;
Σου έχω πει ότι οι καφέδες του Chain Coffee Company είναι φασόν των Hand pickers.Είχα πάρει έναν στη αρχή που ήταν πολύ καλός , κεντρική Αμερική Σαλβαδόρ αλλά δεν τον ξαναβρήκα έκτοτε , έχω ξεχάσει και το όνομα.
Πλέον έχω βολευτεί με samba, αν και παραδόξως έχω πάρει για το δρόμο καφέ και δεν έλεγα πολλά, (το blend ίσως ; ) αλλά όλοι οι υπόλοιποι ήταν μια χαρά.
Ίσως ξανά πάρω hand pickers αλλά βαριέμαι το ψάξιμο στον ταύρο που είναι το μαγαζί, είναι λίγο χαζοπαρακαμψη και δεν ανοίγει απόγευμα, πρέπει να περάσω με τη μηχανή πρωί.
Και σε μένα "έτυχε" αυτό, σχετικά πρόσφατα, μέσα στο καλοκαίρι.Μου έχει τύχει να πάρω παλιότερα 2 άσχετες νοτιοαμερικάνικες ποικιλίες και να είναι ακριβώς ίδιες.
Κι εγώ δεν ήθελα να ρίξω ευθύνη στην εταιρεία για κουτοπονηριά τέτοιου είδους. Αλλά ακόμα κι αν είναι αληθή τα πιστοποιητικά προέλευσης τι να τα κάνω αν ο καφές είναι τρίτης διαλογής;Και σε μένα "έτυχε" αυτό, σχετικά πρόσφατα, μέσα στο καλοκαίρι.
Μάλλον ξεθυμασμένα ήταν, παλιά.
Χώμα γεύση.
Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως έχουν ένα σακί κόκκους, και σου βάζουν από το ίδιο, ασχέτως τι έχεις παραγγείλει.
Αλλά νταξ, όλα μες στο παιχνίδι είναι.
Τότε θεωρείς φυσιολογικό το νέο ωράριο στις τράπεζες; Στην Αγγλία το τραπεζικό ωράριο ήταν (την τελευταία φορά που πήγα, 9-5 καθημερινές, 9-2 τα Σάββατα.αυτό δεν είναι κακό, βασικά το να γυρίσουν όλο και περισσότερες επιχειρήσεις σε φυσιολογικά ωράρια είναι ευχής έργο.
αυτό το κάνουν (κάποια) συνεργεία που έχουν και έκθεση , από την άλλη αποκλείει τα μικρομεσαία συνεργεία, καθω΄ς όταν ο ιδιοκτήτης είναι και μάστορας και υπεύθυνος για την λειτουργία και ταμίας κλπ μάλλον αδυνατεί να το κάνει αυτό εκτός αν μένει μόνιμα στον χώρο εργασίας.Αν είχαν την ελάχιστη πελατοκεντρικη κουλτούρα θα είχαν 1 ώρα το πρωί 06:30-07:30 και 1 ή 2 ωρες το απόγευμα αποκλειστικά για παραλαβές παραδόσεις των αυτοκινήτων.