Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Χαχαχαχα.... ναι, ετσι ακριβως θελει.... αργησα λιγο αλλα το.... ανακαλυψαΜην ΠΑΤΑΣ απλά, κοπανατο, κάθετες σφαλιάρες θέλει.
Μην περιμένεις με τύπου πατημα/τρομπαρισμα να βγάλει ότι έχει.
Καθετες, κοφτές, Σφαλιάρες και δεν θα μένει τίποτα μεσα.
Ανοίγει για να μπει μακρύτερο καλώδιο?4000W 16A EU Multi-Contact Plug Power Plate Multi-Function Socket with 4 USB Fast Charging Ports 5 AC Power Jacks - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Εγώ ζουλάω τον αέρα απο μέσα να βγει απο την βαλβίδα.Τον καφέ πως τον αποθηκεύετε? μου ήρθαν σήμερα 5 φακελακια αλλα επειδή καθυστέρησαν είχα πάρει από αλλού άλλα 2. Να τα βάλω κατάψυξη όπως είναι? τον αέρα να ζουλήξω τη συσκευασία να βγεί όσο μπορεί από μέσα?
Τον καφέ πως τον αποθηκεύετε? μου ήρθαν σήμερα 5 φακελακια αλλα επειδή καθυστέρησαν είχα πάρει από αλλού άλλα 2. Να τα βάλω κατάψυξη όπως είναι? τον αέρα να ζουλήξω τη συσκευασία να βγεί όσο μπορεί από μέσα?
Ναι τέτοια έχω και εγώ 2 που ρουφάνε και τον αέρα.Αυτό κάνει για τον καφέ που έχουμε ΗΔΗ ανοικτό και χρησιμοποιούμε.
Έχει ήδη την κινεζική version..
Εν τω μεταξύ είναι αισχρά ακριβά, λες και ειναι απο εξωτικά υλικά..
Ο φίλος μιλάει για αποθήκευση.
Πολλές παναγιες σήμερα
View attachment 343330 View attachment 343331
Στην πρώτη φωτό ο ένοχος , το περίφημο γρανάζι με τον συμπλέκτη. Έχει μπίλιες με ελατήρια , όταν ζοριστεί ο μεταλλικός δίσκος που φέρει τον άξονα με τον μύλο σταματώντας πατάει τις μπίλιες που υποχωρούν και ελευθερώνουν το γρανάζι να γυρίσει ελεύθερα. Αυτό συμβαίνει επιπλέον είναι ότι οι πλαστικές τρύπες ανοίγουν και οι μπίλιες υπό συνθήκες θα ξεφύγουν από το ελατήριο και θα περιφέρονται στο πλαστικό κέλυφος.
Το αποτέλεσμα είναι ότι με λιγότερες μπίλιες φορτισμένες έχεις μικρότερη ροπή για να δουλέψει ξανά ο μηχανισμός οπότε θα ελευθερώνεται συχνά και θα χάνει και άλλες μπίλιες κοκ.
Σήμερα φύγαμε τόσες ώστε να μην γυρνάει καθόλου. Ξαναμπήκαν στη θέση τους και γυρνάει κανονικά ο μύλος πλέον ενώ υποθέτω ότι το πρόβλημα που είχα να απέχω κάποιους καφέδες ήταν εκεί και ίσως να προϋπήρχε της αγοράς (μεταχειρισμένο από service Γερμανία μεριά).
Στη δεύτερη φωτό φαίνεται το δράμα.
Έλυσα έναν κουβά βίδες από εξαρτήματα άσχετα με το μηχανισμό για να μπορέσω να βγάλω τα πιο απλά πανελς
Έλυσα μέχρι και τον οδηγό του πορταφιλτερ στον μύλο γιατί δεν έλυναν αλλιώς οι βίδες του πάνω καπακιού.
Πιο μλκμν τρόπο συναρμολόγησης δεν έχω δει. Αν δεν ήταν ακριβή μηχανή θα είχε κάνει ελεύθερη πτώση πριν μια ώρα.
Πάντως δουλεύει ακόμα
απλά αν θελήσεις να διοχετεύσεις τα νεύρα σου σε κάτι πιο θετικό ...Πριν εκτοξευτεί από το μπαλκόνι
Ευχαριστώ αλλά με τα λεφτά που στοιχίζει προτιμώ να μπω μέτοχος σε ένα κοντινό cafe που συχνάζω.απλά αν θελήσεις να διοχετεύσεις τα νεύρα σου σε κάτι πιο θετικό ...
decent espresso λέγεται
και δεσμεύομαι να σου φτιάξω εγώ 7 διαφορετικά προφίλ, ένα για κάθε μέρα της εβδομάδας.
Εσύ απλά θα πατάς το κουμπί, όπως ακριβώς το θέλεις.
Δυστυχώς δεν είναι φθηνή λύση, αλλά ...