BBQ Weber Spirit and other grills in action


Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.662
Reaction score
75.806
Τι τα θες τα υγραέρια;
Φτιάξε μια γούβα στο γκαζόν, κάρβουνα σχάρα και εισαι αρχηγουμπα :roflmao:
Το πήρα απόφαση, το Πάσχα θα σκάψω λάκκο καταμεσίς του γκαζόν και θα ψήσω αρνούμπα. :roflmao:
 




Μηνύματα
15.910
Reaction score
22.292
Έχω καταλήξει στο ότι τα μπριζολιδια ικανού πάχους γίνονται καλύτερα στη πλάκα μετά ζουμια τους παρά στη σχάρα, ίσως μόνο για τελείωμα να πάρει τις γραμμουλες του για να γουστάρουμε , υπάρχει άποψη σχετική;
 

spylab

Shalom
Moderator
Μηνύματα
13.051
Reaction score
32.290
Eγω καθαριζω λαδωνω σχαρα, την αφηνω κλειστη να ανεβασει ψηλη θερμοκρασια της ταξεως 260 c , και πεταω τα χοντρα t-bone γρηγορα, αφου τα εχω στεγνωσει απ εξω πολυ καλα. Μετα περιμενω 5-6 λεπτα χωρις να ανοιξω καθολου , και μετα κανω ενα πολυ γρηγορο γυρισμα και τα αφηνω για αλλα 5 λεπτα.
Τελος κανω το 3D γυρω γυρω, το περισσοτερο πισω απο το κοκαλο για 3-4 λεπτα συνολο, για να ξεροψηθει η περιφερεια.
 


Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.616
Μηνύματα
2.911.172
Members
38.076
Νεότερο μέλος
Paraskevas_
Top