Build Your Dreams (BYD)

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.707
το τσατ μου τα έβγαλε λετζιτ πάντως... γι αυτό χάρηκα :biggrin:
Η τάση στα ηλεκτρικά οχήματα είναι συνεχείς μικρές βελτιώσεις υλικολογισμικού πάνω στην ίδια πλατφόρμα, όσο αυτή χρησιμοποιείται από τα αυτοκίνητα της ίδιας κατηγορίας μιας εταιρείας.

Πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε στο κινέζικο motor show του Chengdu το ανανεωμένο Seal στην υβριδική του έκδοση, με διάφορες βελτιώσεις που ραφινάρουν κι άλλο το αυτοκίνητο, περιλαμβανομένης της ηλεκτρονικά ελεγχόμενης ανάρτησης DiSus-C.
Το φέρνουν επίσης στην έκδοση ADAS DiPilot 300 με την προσθήκη ισχυρότερου επεξεργαστή, καμερών υψηλής ευκρίνειας και LIDAR στην οροφή. Αυτό είναι το μεσαίο επίπεδο του νέου συστήματος ADAS της BYD με την εμπορική ονομασία God's Eye (το ανανεωμένο Atto 3 θα εξοπλιστεί με την εισαγωγική έκδοση DiPilot 100 που δε διαθέτει LIDAR).
Υπάρχουν και αισθητικές παρεμβάσεις, όχι όμως στο βαθμό που δείχνουν οι ψηφιακές απεικονίσεις που παρέθεσες, όπως έγραψε κι ο Αλέξης.

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.738
σήμερα πηγαίναμε γήπεδο με τη γυναίκα κ μου το πέταξε για αυτοκίνητο…δεν ασχολούμαι καθόλου με μηχανοκίνητα…ΚΑΘΟΛΟΥ ομως…κ είπα να το παίξω άντρας με αυτά που έχει πάρει το μάτι μου για ηλεκτρικό…
Το γωγουλινι είναι αρνητικό….θα δουμε

ΥΓ διάβασα κ για ένα υβριδικό της byd …με 1.5 λίτρο τα 100…αλλά μου τη σπάει το νούμερο τελικής όταν βλέπω 180…δηλαδή κάπου Ώπα

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.738
😁🤣🤪

Όχι, μη..
Πάρε BYD, αλλά φουλ ηλεκτρικό
δεν σέλω....
σέλω τέσλα...αλλά με άλλο κώλο...δεν μπορώ να βλέπω αυτό το πράμα που έφτιαξαν από πίσω :headbang: :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος