wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.403
Καλό ταξίδι!
1η στάση ΣΕΑ Νίκαιας, 2η στάση ΣΕΑ Αταλάντης.Ξεκινάω με το ηλεκτρικό για Αθήνα, με φάγατε
Παρακαλώ να είστε σε ετοιμότητα τα μέλη σε Λάρισα-Λαμία, αν χρειαστεί να με μαζέψετε.
Ακολουθεί live μετάδοση.
Ποια Λάρισα ρε;Χωρίς ίχνος κακίας ή οτιδήποτε άλλο , Σαλλονίκη Λάρισσα 3 ώρες είναι απελπιστικά αργά.
Καθόλου οριακά, τέλεια έφτασες, με 8%, ακριβώς ότι πρέπει για να φορτίσεις με υψηλή ταχύτητα.Έφτασα Αλμυρό, οριακά
Ασε μας κουκλίτσα μου , ξέρω που είναι ο Αλμυρός.Ποια Λάρισα ρε;
Τα ΣΕΑ Αλμυρού είναι πιο κάτω από το Βόλο!
View attachment 296653
Χωρίς ίχνος κακίας, αλλά με 3 τόνους κακίας..
Με την κακία σου θα μείνεις!
Καθόλου οριακά, τέλεια έφτασες, με 8%, ακριβώς ότι πρέπει για να φορτίσεις με υψηλή ταχύτητα.
Έτσι πρέπει. Ιδανικά κάτω από 5% πρέπει να φτάνεις, για να φορτίζει σφαίρα.
Το "δυστυχώς" στην υπόθεση, είναι ότι ο φορτιστής στα ΣΕΑ Αλμυρού δεν είναι αρκετά ισχυρός, ώστε να δεις 134 kW ισχύ φόρτισης, που μπορεί να σηκώσει το iD.3..![]()
Δηλαδή κάπως έτσι ζητάς συγνώμη γιατί έκανες λάθος, ε;Ασε μας κουκλίτσα μου , ξέρω που είναι ο Αλμυρός.
Είδα που έβαλε Φωτό με Λάρισα και λάθεψα.
150-άρηδες.Συμπέρασμα: ψάχνουμε 100δες φορτιστές.
Οι δωρεάν 100δες είναι γαμάουαΟι 100-ρηδες είναι "ok".
Πάντως αν θέλουμε να μιλάμε για σοβαρή μετάβαση σε ηλεκτροκίνηση, πρέπει να δεκαπλασιαστούν -τουλάχιστον- οι ταχυφορτιστές.Δεν είδα ηλεκτρικα στον δρόμο, ούτε στους φορτιστές. Δεν ξέρω γιατί. Όλοι οι κάτοχοι ηλεκτρικών ψηφίζουν στο σπίτι τους; Πάντως δεν ζορίστηκα καθόλου με αναμονές και ουρές. Όλες αυτές οι φωτογραφίες που έχουν ανεβεί κατά καιρούς με τις ουρές στους φορτιστές δεν καταλαβαίνω σε τι συνθήκες βγήκαν.