- Reaction score
- 138.277
Σαλάτα του σεφ το λεν αυτό.
Ο ίδιος θα το αποκαλούσα... ΄΄Σταδιακή αναβάθμιση πολυκαναλικού΄΄ με προοπτική συνεχόμενης εξέλιξης, καλή ώρα σε αναλογία μ'εκείνο το νήμα που είχε ξεκινήσει κάποτε ο Dimi...Σαλάτα του σεφ το λεν αυτό.
Αν είναι όλα από την ίδια εταιρεία μια χαρά θα είναι. Δεν χρειάζεται να φτιάξεις Studio για να ακούσεις. Εξάλλου ένα σαλόνι δεν θα έρθει ποτέ όπως πρέπει οπότε κάποιοι περιορισμοί των specs όπως τα ηχεία δεν πρέπει να μας κρατάνε πίσω.Σαλάτα του σεφ το λεν αυτό.
Σαλάτα του σεφ το λεν αυτό.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα "πολυκάναλα¨ σαλόνια είναι τα καλώδια. Μερικές φορές σου έρχεται να τα πετάξεις όλα. Τα κανάλια ΔΕΝ είναι λύση. Μια μ@λ@κ1α και μισή είναι. Ιδιαίτερα αυτά που πάνε στα Atmos. Αν τώρα τα ηχεία θέλουν ρεύμα ακόμα χειρότερα.
Εξάλλου ένα σαλόνι δεν θα έρθει ποτέ όπως πρέπει οπότε κάποιοι περιορισμοί των specs όπως τα ηχεία δεν χρειάζεται μας κρατάνε πίσω.
Συμφωνώ. Όποτε και να κάνω το update, ότι ηχεία και να πάρω, όλα τα καλώδια θα είναι μέσα στους τοίχους. Άσε που σκέφτομαι να περάσω και για παθητικά και για ενεργά just in case. Αν βάλω προτζέκτορα και αυτά. Έτσι έχω φτιάξει το 5.1 και της αδελφής μου και του ξαδέλφου. Εγώ τα πέρασα όταν ήταν ακόμα στα τούβλα. Όλα πάτωμα και πάνω το καθένα στο σημείο του..Οποιαδήποτε ανακαίνιση χώρου περιλαμβάνει βάψιμο και σέβεται εαυτόν, οφείλει να εμπεριέχει κατ'ελάχιστον και πέρασμα καλωδίων με αναμονές (σήματος/ρεύματος) στα επιτρεπτά/σωστά σημεία. Είναι μοναδική ευκαιρία να γίνει σωστά και άπαξ.
Λούκια περνάνε για τα νερά στον κήπο, καλέ μου.
Εσύ το immersive το λες δικάναλο;Γιατί τα σπιράλ δεν είναι λούκια; Πφφφχχχχχχ
Τέλος πάντων, σπιράλ λούκια. Νταξ;
Άμα έχει 2 ταβανιού, πλησιάζει.Εσύ το immersive το λες δικάναλο;
Να του ξεκαθαρίσεις επί τη ευκαιρία άμα αναλαμβάνεις και σκάψιμο ... λάκων βαθύτερων σε σχέση με ενταφιασμούς καλωδίων. Εννοείται ότι η σχετική με τέτοιον λάκο πράξη θα τελεστεί είτε από τον άμεσα ενδιαφερόμενο είτε από... επαγγελματία όπως θα προέτρεπες και ο ίδιος.Μετά την πρόσφατη επιτυχία έχω να πω 2 πράγματα:
α) οπωσδήποτε βάλε πλάνο που να αφορά το σύστημα (όπως κι αν καταλήξει) για την ανακαίνιση
β) αν θες βοήθεια για το πέρασμα καναλιών/σπιράλ κλπ μου λες. Έχω τα κατάλληλα εργαλεία και τη γνώση, μέχρι και για σκάψιμο αυλακιών. Ένα ΣΚ δουλειάς είναι.
Το στοκάρισμα όμως καλό είναι να το αναλάβει επαγγελματίας.
Το έχει χάσει το ματσάκι. Μην βλέπεις άλλο. Άλλαξε κανάλι.Να παίξει. Με ένα είσαι παράνομος .. DIMIIIII !
Να φύγ'ς ρέυ (if that's necessary ) και να στήσεις αντρίκιο σύστημα..θα πρέπει να φύγω εγώ χαχαχα