Home Cinema στο "termatogazi''

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
επειδη θα τραβηξω τριφασικο ρευμα στο σπιτακι θα ηθελα να με βοηθησετε πως να χωρισω τις φασεις σε ποια μηχανηματα.
παρακατω αναφερω τις μεγιστες καταναλωσεις των μηχανηματων που εχω.
PANASONIC BDT 110 20watt
DENON 4311 780watt
2ΧCROWN XLS 1500 250watt ο καθενας
3Χ tsakiridis electra 800 watt o καθενας
lab gruppen clone fp14000 3500 watt
PANASONIC PT-AE4000 240watt
definitive sub trinitry 880watt
aircondition 12000btu 1250watt

Reaction score
1.769
Απάντηση: Home Cinema στο "TERMATOGAZI"!

5-6 φασεις θα ηταν ακομα καλυτερα.οι crown Τι οδηγουν;

Reaction score
1.769
Απάντηση: Home Cinema στο "TERMATOGAZI"!

θα ελεγα μια φαση τα panasonic με τον denon,μια φαση τον lab με το air condition και μια τους tsakirides crown definitive.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Re: Απάντηση: Home Cinema στο "TERMATOGAZI"!

την προηγουμενη εβδομαδα εγινε δοκιμη στον χωρο μου ενα απο τα δυο cervin vega cva 121 του flash.
το αποτελεσμα ηταν αναπαντεχα καλο.

δενει πολυ καλα με το reaudio και φαγαμε πολλες μπουνιες στο σβερκο απο τον hulk.
κατεβαινει ανετα χωρις eq μεχρι τα 40hz οπως λενε και τα specs του.
τελικα απο οτι καταλαβα το εντυπωσιακο μπασο ειναι πανω απο τα 40hz.
αυτη η δοκιμη ηταν αρκετη για να γινει παραγγελια το ετερο κτηνος της jbl το 4645c.

σε περιπου 20 μερες θα ειναι σπιτι μου και ετοιμο για απογειωση.

Reaction score
5.603
Καλώς να το δεχτείς!

Αλλά μια απορία. Γιατί δεν πήρες σκέτο το μεγάφωνο και να σου κατασκεύαζε μια καμπίνα ο Μάριος στα μέτρα σου; Ούτως ή άλλως παθητικό είναι το σαμπ, και, εδώ που τα λέμε, κακάσχημο. Το ξέρω ότι σκέτο το μεγάφωνο πλησιάζει την τιμή ολόκληρου, αλλά αυτό είναι ένδειξη πόσο αξίζει η καμπίνα.

Θα είναι ενδιαφέρον κάποια στιγμή να βγάλεις το μεγάφωνο να δούμε την κατασκευή της καμπίνας. Στη θέση σου θα έδινα στον Μάριο σκέτη την καμπίνα να της πάρει μέτρα και να κάνει μια αντρική κατασκευή!

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Καλώς να το δεχτείς!

Αλλά μια απορία. Γιατί δεν πήρες σκέτο το μεγάφωνο και να σου κατασκεύαζε μια καμπίνα ο Μάριος στα μέτρα σου; Ούτως ή άλλως παθητικό είναι το σαμπ, και, εδώ που τα λέμε, κακάσχημο. Το ξέρω ότι σκέτο το μεγάφωνο πλησιάζει την τιμή ολόκληρου, αλλά αυτό είναι ένδειξη πόσο αξίζει η καμπίνα.

Θα είναι ενδιαφέρον κάποια στιγμή να βγάλεις το μεγάφωνο να δούμε την κατασκευή της καμπίνας. Στη θέση σου θα έδινα στον Μάριο σκέτη την καμπίνα να της πάρει μέτρα και να κάνει μια αντρική κατασκευή!
ευχαριστω γιαννη,
ο βασικος λογος ειναι αυτο που ειπες οι τιμες ειναι πολυ κοντα.
οσον αφορα την καμπινα ειναι οντως ασχημη αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την συμπεριφορα της, ουτε τριξιματα ,καθολου θορυβος απο το port , πολυ καλη αποκριση.
η κατασκευη των ported καμπινων δεν ειναι τοσο ευκολη οσο των sealed κατι να μην παει καλα θα καταληξεις να φτιαχνεις την μια καμπινα μετα την αλλη.
η συγκεκριμμενη υλοποιηση υπαρχει πολλα χρονια και οι κριτικες που παιρνει ειναι παντα εξαιρετικες και εξαλλου νομιζω η jbl κατι ξερει παραπανω απο εμενα.

Reaction score
150
Καλώς να το δεχτείς!

Είπε ο γάιδαρος τον πετινό κεφάλα (όχι τον δικό μας). Καλά λες το JBL άσχημο ενώ το CW είναι κουκλάρα????:116:

Άφήστε τις ομορφιές με αυτά που μπλέξαμε (κι εγώ μαζί με τα LCR) γιατί μας άφησαν χρόνους.

Reaction score
5.603
Κλωνοποίηση της καμπίνας πρότεινα, σαφώς πιο ενισχυμένη όμως. Στα ίδια μέτρα αν είναι όλα, μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει. Δεν υπάρχει ρίσκο σε αυτή την περίπτωση.

Όσο για την ομορφιά, σαφώς και τo συγκεκριμένο JBL είναι το ασχημότερο σαμπ που έχω δει!
Και συμφωνεί και ο Μιχάλης για την ασχήμια του.

Τα Stroker 21'' τα πήρα καί για την ομορφιά τους. Στα δικά μου μάτια είναι όντως κουκλάρες. Το ότι ακούγονται ήταν έκπληξη εκ των υστέρων!

Κι έμελλε τελικά το Stroker να πείσει τον Μιχάλη για την αγορά του JBL! Τα θέλει και ο κ@λος του να μπλέκει με εξωτερικούς ενισχυτές και πειράματα με ανεμιστήρες κτλ. Ισως για ευκολία στο σέρβις επειδή τους καίει όταν τους οδηγεί στο "termatogazi"! :)

Reaction score
150
Δεν διαφωνεί κανείς με την κλωνοποίηση και μπορείται να το κάνετε ανά πάσα στιγμή. Και ναι είναι άσχημότερο του Stroker αλλά όχι ότι αυτό είναι όμορφο. Λίγη σημασία έχει όμως αν σου αρέσει εσένα και ειδικά αν παίζει όπως θέλεις εσύ. Και τα δικά μου τα Danley τα είδε η γυναίκα μου και φρίκαρε αλλά δεν είναι στο σαλόνι οπότε σκασιλα μου. Στο σαλόνι δεν θα τα έβαζα εκτός κι αν τους άλλαζα τα φώτα στις επεμβάσεις ή τα έβαζα σε διάταξη μπαφλότοιχου ώστε να μην φαίνονται.

Εδώ όμως εξετάζουμε απόδοση και όχι ομορφιά. Για το δεύτερο λυπάμαι αν θα στεναχωρήσω κάποιους αλλά οι περισσότεροι καλό θα ήταν ν'απευθυνθούν σ'επαγγελματίες αν τους ενδιαφέρει όπως κι έχουν κάνει μερικοί με πολύ καλά αποτελέσματα. Και για να μην παρεξηγούμε και ο δικός μου χώρος αυτή τη στιγμή απέχει πολύ από το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμώ (σκατά είναι δλδ κατά τη γνώμη μου) αλλά πρέπει πρώτα να τελειώσω με άλλα.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.472

την προηγουμενη εβδομαδα εγινε δοκιμη στον χωρο μου ενα απο τα δυο cervin vega cva 121 του flash. το αποτελεσμα ηταν αναπαντεχα καλο. δενει πολυ καλα με το reaudio και φαγαμε πολλες μπουνιες στο σβερκο απο τον hulk. κατεβαινει ανετα χωρις eq μεχρι τα 40hz οπως λενε και τα specs του. τελικα απο οτι καταλαβα το εντυπωσιακο μπασο ειναι πανω απο τα 40hz. αυτη η δοκιμη ηταν αρκετη για να γινει παραγγελια το ετερο κτηνος της jbl το 4645c. σε περιπου 20 μερες θα ειναι σπιτι μου και ετοιμο για απογειωση.
Μεγειές! Από ότι καταλαβαίνω είνα πολύ καλό σαμπ. Το βάζω και αυτό στο wishlist. (Η εμφάνιση δε με νοιάζει, θα κάνει παρέα στις άλλες "πενταμορφες".)

Σήμερα πάω να ακούσω το κλειστό svs στον φίλο mazdamx5. 17-18 ανεβαίνω Σαλόνικα, χρωστάω επίσκεψη στον flash και αυτοπροσκαλούμαι και στον termatogazi μήπως τελικά αποφασίσω ποιο σαμπ να πάρω!

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881

Μεγειές! Από ότι καταλαβαίνω είνα πολύ καλό σαμπ. Το βάζω και αυτό στο wishlist. (Η εμφάνιση δε με νοιάζει, θα κάνει παρέα στις άλλες "πενταμορφες".)

Σήμερα πάω να ακούσω το κλειστό svs στον φίλο mazdamx5. 17-18 ανεβαίνω Σαλόνικα, χρωστάω επίσκεψη στον flash και αυτοπροσκαλούμαι και στον termatogazi μήπως τελικά αποφασίσω ποιο σαμπ να πάρω!
ευχαριστω,
και βεβαιως εισαι καλοδεχουμενος,
ελπιζω να εχει ερθει μεχρι τοτε.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.129
Members
38.412
Νεότερο μέλος