- Reaction score
- 77.742
OK...:121:
τα 4 περιφερειακα5-6 φασεις θα ηταν ακομα καλυτερα.οι crown Τι οδηγουν;
ευχαριστω γιαννη,Καλώς να το δεχτείς!
Αλλά μια απορία. Γιατί δεν πήρες σκέτο το μεγάφωνο και να σου κατασκεύαζε μια καμπίνα ο Μάριος στα μέτρα σου; Ούτως ή άλλως παθητικό είναι το σαμπ, και, εδώ που τα λέμε, κακάσχημο. Το ξέρω ότι σκέτο το μεγάφωνο πλησιάζει την τιμή ολόκληρου, αλλά αυτό είναι ένδειξη πόσο αξίζει η καμπίνα.
Θα είναι ενδιαφέρον κάποια στιγμή να βγάλεις το μεγάφωνο να δούμε την κατασκευή της καμπίνας. Στη θέση σου θα έδινα στον Μάριο σκέτη την καμπίνα να της πάρει μέτρα και να κάνει μια αντρική κατασκευή!
+1000Καλά τώρα.
Ξέρει η Jbl πιο πολλά από τον Μάριο;
Είπε ο γάιδαρος τον πετινό κεφάλα (όχι τον δικό μας). Καλά λες το JBL άσχημο ενώ το CW είναι κουκλάρα????:116:Καλώς να το δεχτείς!
Αλλά μια απορία. Γιατί δεν πήρες σκέτο το μεγάφωνο και να σου κατασκεύαζε μια καμπίνα ο Μάριος στα μέτρα σου; Ούτως ή άλλως παθητικό είναι το σαμπ, και, εδώ που τα λέμε, κακάσχημο. Το ξέρω ότι σκέτο το μεγάφωνο πλησιάζει την τιμή ολόκληρου, αλλά αυτό είναι ένδειξη πόσο αξίζει η καμπίνα.
Θα είναι ενδιαφέρον κάποια στιγμή να βγάλεις το μεγάφωνο να δούμε την κατασκευή της καμπίνας. Στη θέση σου θα έδινα στον Μάριο σκέτη την καμπίνα να της πάρει μέτρα και να κάνει μια αντρική κατασκευή!
Και ποια ειναι η JBL?:144:Καλά τώρα.
Ξέρει η Jbl πιο πολλά από τον Μάριο;
Μεγειές! Από ότι καταλαβαίνω είνα πολύ καλό σαμπ. Το βάζω και αυτό στο wishlist. (Η εμφάνιση δε με νοιάζει, θα κάνει παρέα στις άλλες "πενταμορφες".)την προηγουμενη εβδομαδα εγινε δοκιμη στον χωρο μου ενα απο τα δυο cervin vega cva 121 του flash. το αποτελεσμα ηταν αναπαντεχα καλο. δενει πολυ καλα με το reaudio και φαγαμε πολλες μπουνιες στο σβερκο απο τον hulk. κατεβαινει ανετα χωρις eq μεχρι τα 40hz οπως λενε και τα specs του. τελικα απο οτι καταλαβα το εντυπωσιακο μπασο ειναι πανω απο τα 40hz. αυτη η δοκιμη ηταν αρκετη για να γινει παραγγελια το ετερο κτηνος της jbl το 4645c. σε περιπου 20 μερες θα ειναι σπιτι μου και ετοιμο για απογειωση.
ευχαριστω,Μεγειές! Από ότι καταλαβαίνω είνα πολύ καλό σαμπ. Το βάζω και αυτό στο wishlist. (Η εμφάνιση δε με νοιάζει, θα κάνει παρέα στις άλλες "πενταμορφες".)
Σήμερα πάω να ακούσω το κλειστό svs στον φίλο mazdamx5. 17-18 ανεβαίνω Σαλόνικα, χρωστάω επίσκεψη στον flash και αυτοπροσκαλούμαι και στον termatogazi μήπως τελικά αποφασίσω ποιο σαμπ να πάρω!