Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 10.756
Δεν μπορείς να βάλεις ενεργό κρος γιατί δεν μπορείς να του δώσεις σήμα από τον ολοκληρωμένο. Με επιφύλαξη γιατι δεν ξέρω τι εξόδους έχει ο Yamaha.
Μου αρέσει πολύ η μάρκα τους!!!!!
Έτσι ξερά; Παραδείγματα και εύρος τιμών πλήζζζζζζζ!Ίσως κάποιο minidsp για να γίνει καλή ενσωμάτωση του σαμπ και μπόνους ισοσταθμιση χώρου
Στο ..... σύστημα;;;250€
Τιμή έμαθες, που θα το συνδέσεις;
Το ενεργό κρος (πχ μίνι ντιεσπι) μπαίνει πριν τον τελικό, και στη συγκεκριμένη περίπτωση πριν τον ολοκληρωμένο.Yamaha 1000 έχει ο φίλος, υπάρχει κάποιος τρόπος να δώσει σήμα στο ενεργό κρος; Δεν έχει τελικό
Κουλή πρόταση: Yamaha pre out => cross => Yamaha aux in => sub => ηχεία.Το ενεργό κρος (πχ μίνι ντιεσπι) μπαίνει πριν τον τελικό, και στη συγκεκριμένη περίπτωση πριν τον ολοκληρωμένο.
Όμως το ενεργό κρος έχει 4 εξόδους, είναι τετρακαναλο, κι ο ολοκληρωμένος είναι δικαναλος, άρα δε μπορεί να διαχειριστεί το βολιουμ από αυτόν.
Μπορεί να τον χρησιμοποιήσει τον ολοκληρωμένο μόνο ως τελικό, με βολιουμ κοντρόλ από το ενεργό Κρος.
Δε μας κουφανες, τα'χουμε ξανακουσει, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.Κουλή πρόταση: Yamaha pre out => cross => Yamaha aux in => sub => ηχεία.
Παίζει ή σας κούφανα;
Η μοναδική λύση για να βάλεις ενεργό κρος.Το ενεργό κρος (πχ μίνι ντιεσπι) μπαίνει πριν τον τελικό, και στη συγκεκριμένη περίπτωση πριν τον ολοκληρωμένο.
Όμως το ενεργό κρος έχει 4 εξόδους, είναι τετρακαναλο, κι ο ολοκληρωμένος είναι δικαναλος, άρα δε μπορεί να διαχειριστεί το βολιουμ από αυτόν.
Μπορεί να τον χρησιμοποιήσει τον ολοκληρωμένο μόνο ως τελικό, με βολιουμ κοντρόλ από το ενεργό Κρος.
Κουλή πρόταση: Yamaha pre out => cross => Yamaha aux in => sub => ηχεία.
Παίζει ή σας κούφανα;
Όχι.Καλησπέρα στην παρέα!
Το παρόν μήνυμα απευθύνεται αποκλειστικά σε γνώστες μεν ανοικτόμυαλους δε και παρακαλώ να μείνει αυστηρά μεταξύ μας μήπως και γλυτώσω το κράξιμο από τους γνωστούς ωντιοτζιχαντιστές.
Το σύστημά μου αποτελείται από αυτόν τον ενισχυτή και αυτά τα ηχεία. Σε προηγούμενο ποστ αυτού του θρέντ υπάρχει και σχέδιο του χώρου ακρόασης του συγκεκριμένου συστήματος.
Αφορμής δοθείσης εκ των απαντήσεων του Ν. Αρβανιτάκη και του Bhutia σε αυτό το θρέντ σκέφτομαι μία άλλη λύση για το θέμα μου:
Χρήση ενός ή δύο υποβαθυφώνων μονάδων σαν αυτή που δύναμαι να βρω σε εξαιρετικά καλή τιμή.
Η συνδεσμολογία θα γίνει μέσω των εξόδων για ηχεία του ενισχυτή και από τις εξόδους για ηχεία της υποβαθυφώνου μονάδος.
Στην περίπτωση αυτή θα γίνεται διαχωρισμός συχνοτήτων στην υποβαθύφωνη μονάδα; Το μάνιουαλ δε με κατατόπισε.
Γενικά, χωρίς να μιλάμε για το σωστό, το θεωρείτε καλή ιδέα σε όρους ουσιαστικής βελτίωσης με (πολύ) λογικό κόστος;
Ευχαριστώ.
Ή ένα ζευγάρι ενεργά.Βέβαια παίζει και να κρατήσεις τον Yamaha σαν προ και να πάρεις ενεργό κρος και δύο τελικούς.
Εξαιρετικό ηχοσύστημα, στην ... ταμπλέτα μου ακούστηκε ακριβώς ίδιο με το λάϊβ!!!Πάρε αυτά .Την ψιλοκάνουν την δουλειά.
Άντε πάλι....Ή ένα ζευγάρι ενεργά.
Αυτή που είπα εγώ φυσικάΠοιά είναι η πιο απλή στην υλοποίηση και κοστ εφφέκτιβ επιλογή;
Το ερώτημα που τίθεται, είναι σε ποιο σημείο να κάνει κρος 1-ης τάξης με τον πυκνωτή στο ηχείο, ώστε να ξαλαφρωσει ο ενισχυτής και το ηχείο από τα μπάσα, τα οποία ανετως θα γεμίσουν από τα σαμπ.Αλλά μάλλον θα χρειαστείς τον πυκνωτή που λέει ο Κώστας.
Ηχειάρα.Πάρε αυτά .Την ψιλοκάνουν την δουλειά.
Πρισόνους ή τζιμπιελ και πυκνωτής.Ποιά είναι η πιο απλή στην υλοποίηση και κοστ εφφέκτιβ επιλογή;
Ο Άλεξ ανέφερε συγκεκριμένο μοντέλο πρεσόνους εσύ ποιό τζιμπιελ εννοείς;Πρισόνους ή τζιμπιελ και πυκνωτής.
Δεν πρόλαβες .. το πήρε άλλος..Εξαιρετικό ηχοσύστημα, στην ... ταμπλέτα μου ακούστηκε ακριβώς ίδιο με το λάϊβ!!!
Που το παραγγέλνω;
[DOUBLEPOST=1490557842][/DOUBLEPOST]
Ποιό τζιμπιελ έχεις κατά νου;Πρισόνους ή τζιμπιελ και πυκνωτής.
Gamoto .... Kein internationaler Versand ....Δεν πρόλαβες .. το πήρε άλλος..
και ήταν φτηνό - αν ήταν ενεργό θα ξέφευγε/
http://www.audio-markt.de/_markt/it...audioauktion=3e3198676d2df4b95e9f828d52759300