King Kong (2005)

V

VIDEOMIX

Guest
Oποιος θέλει για την Τετάρτη 20:45 για την μεγάλη πρεμιέρα, έχω ενα εισητήριο σε τέλεια θέση. Διοτι η νύφη μου δεν κατάφερε να βρεί που θα αφήσει τα παιδιά. Ετσι, θα έρθει μόνος ο αδερφός μου.
Γράψτε μου.
Το εισητήριο έκλεισε απο μέλος του AVsite, με το οποίο θα παρακολουθήσω μαζί την ταινία. :)
Το ποιός ειναι, η να το μαντέψετε η ας το αποκαλύψει ο ίδιος. :wink:

Reaction score
5
Το καλό είναι ότι ο Peter Jackson αδυνάτισε...έτσι μπορεί να ζήσει περισσότερα χρόνια να μας κάνει μερικές ακόμα υπερπαραγωγές...:)
Αυτό πάντως που δεν έχω καταλάβει, είναι πώς βρε παιδί μου τον πήραν από σχετικά άσημο σκηνοθέτη και του έδωσαν να κάνει τα LOTR, που κοστίζουν όσο το εθνικό προϊόν της Ρουάντα...Δεν λέω, καλά τα έκανε, αλλά πώς πήραν τα στούντιο τέτοια ρίσκα σε αυτόν τον άνθρωπο, όταν χαντακώνουν κόσμο και κοσμάκη που έχει δίψα για δουλειά...

V

VIDEOMIX

Guest
H δικαίωση των ανθρώπων αυτών δείχνει πως κάθε άλλο παρά κάποιο ρίσκο πείρανε. Προφανώς ξέρανε με τι είχαν να κάνουν, κάποια δείγματα γραφής θα είχαν και σίγουρα σε τέτοιες παραγωγές δεν τα αφήνεις όλα στην τύχη. Κάποια επίβλεψη -επίσταση κατα κάποιον τρόπο θα υπήρξε. Μιλάμε φυσικά για τεράστια επιτελεία που οι διορθωτικές κινήσεις υπάρχουν για όλους και συνεχώς εαν και όπου χρειαστούν.

Reaction score
6

Το προηγούμενο topic αναφέρετε στα προ προβολής σχόλια για την συγκεκριμένη ταινια .
Σε αυτό λοιπόν τα μετά προβολής

Πλεον ο Kong δεν ερχετε.
Είναι ηδη εδώ και μας περιμένει να τον απολαύσουμε στους κινηματογράφους όλης της χωρας.
Η τελευταία ταινια του Peter Jackson θελει νας μας αποδείξει πως δεν ηταν μονο καλος ως Άρχοντας των Δακτυλιδιών αλλα πως υπαρχει και συνέχεια.
Καλύτερη η χειρότερη αυτό θα το δουμε σύντομα .
Τρεις γεματες ωρες είναι η διαρκεια και αυτης της ταινια του , και φυσικα σε λιγο ξεκινώ όπως και αλλοι φαντάζομαι για την πρωτη της προβολη..

Φυσικα ένα τετοιο υπερθέαμα θελει και τoν κατάλληlo χώρο για να το απολαύσεις .
Για αυτό και γω παίρνοντας το παραδειγμα από τον φιλο Θανο θα επισκεφτώ σημερα την

Περισσότερες λεπτομέρειες και σχόλια σε αυτό το topic από αύριο.
Ειμαι σίγουρος που θα πούμε πολλά

King Kong is here.

Μάριε where are you?

V

VIDEOMIX

Guest
Kαλημέρα. Μονο και μονο για ολα τα σκηνικα και τα εφε καθως και για το κοστος της υπερπαραγωγης αξιζει κανεις να παει να τη δει.
Η υλοποιηση του King-Kong αλλα και των αλλων τερατων(!) ειναι καταπληκτικη! Πραγματικά, πρωτοποριακά εφέ.
Τα σκηνικα ειναι καταπληκτικα και δικαιωνουν τον τιτλο υπερπαραγωγη αλλα και την ιστορια του peter jackson (βλεπε lotr).
To cast των ηθοποιων κανει καλα τη δουλεια του.
Ειδικα ο jack black τον οποιο ισως να ειχατε συνηθισει σε κωμοδιουλες χαμηλου budget παιζει πολυ καλα το ρολο του!
Το ιδιο και η Naomi Watts η οποια εχει εναν απο τους πρωταγωνιστικους ρολους.
Ο Adrien Brody (επεζε στον 'Πιανιστα') ισως να ειναι ο αδυναμος κρικος του cast χωρις να ειναι κακος βεβαια.

Τα αρνητικά τώρα. Η εικόνα της Max screen δεν μου άρεσε σε ποιότητα, εντυπωσιακή όμως σε μέγεθος. Στο έργο αρνητικό βρήκα την υπερβολή στο κυνηγητό στο φαράγγι οπου ποδοπατήθηκαν οι βρωντόσαυροι πανικόβλητοι και ανάμεσά τους οι άνθρωποι της αποστολής γλύτωναν ξώφαλτσα!!!! Δεν γίνεται αυτό με τίποτα και δεν έπρεπε να δΕίξουν κάτι τέτοιο.
Υ.Γ : Καλα ακομα καθεστε?Τρεχτε cinema!Δεν χανονται αυτες οι τανίες ειδικά φέτος που δεν εχουμε καλό 2ο εξάμηνο!
Υ.Γ.2 Το AVsite είχε καλή εκπροσώπηση απο 6 εγγεγραμένα άτομα στην παράσταση που πήγα των 20.45 (συν ενδεχωμένως άτομα που δεν ξέρω οτι παραβρέθηκαν) εκ των οποίων οι 3 ενεργοί. Υπάρχει και φωτογραφικό υλικό αναμνηστικής φωτογραφίας αλλα και εικόνες της προβολής. :)

Reaction score
7
Δεν θέλουμε μόνο λόγια...Ανέβασμα των φωτογραφιών θέλουμε....Να δουμε και εμείς που δεν είμασταν τα καημένα...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.640
Members
38.215
Νεότερο μέλος
milisios