Μην ζηλεύετε. Δεν χάσατε κάτι απο αυτά που βλέπετε στις φώτος, που δεν ήρθατε στο the MALL. Το μόνο γαλλικό εκεί ειναι το FNAC. Ενώ οι φώτος ειναι απο την χθεσινή πρεμιέρα στο Παρίσι.
(σιγά μην ερχώντουσαν εδώ οι πρωταγωνιστές της ταινίας.)
Οσο για τις δικές μου φώτος, θα τις ανεβάσω σε λίγο.
Τελικα ο Τζακσον εβαλε ότι πιο νοσηρο αλλα και την πιο τρελλη του φαντασια ώστε να φτιάξει μια ταινία ασταμάτητης δράσης .
Τα πραγματα όμως δεν ηταν ετσι από την αρχη.
Η εισαγωγη της ταινια ηταν αρκετα φλύαρη χωρις όμως να είναι αργή (όπως τον Αρχοντα).
Περασε πανω από μια ωρα να ώσπου εμφανιστεί ο πρωταγωνιστής που δεν ηταν άλλος από τον King Kong.
Από εκεί και υστερα παρέλασαν από μπροστά μας κάθε λογής προϊστορικα τέρατα αλλα και ότι αλλο νοσηρό ειχε στο μυαλο του ο δημιουργός.
Αν θυμάστε την σκηνή με τον ιστό της αράχνης στον Άρχοντα των δακτυλιδιών τοτε ετοιμαστείτε να ανατριχιάσετε ακομα περισσότερο με τα τερατώδες ζωύφια κάθε μορφής .
Ο King ηταν ψηφιακός οσο δεν γινετε παραπάνω.
Ε και;
Ηταν τοσο καλοφτιαγμένος που θα ορκιζόμουνα πως προκειται για πραγματικό ον.
Εξαίρεση η πρωτη σκηνη με τους πανικόβλητους δεινόσαυρους που μου έδιναν ψεύτικη εντύπωση ( ευτυχώς μονο στην πρωτη τους εμφάνιση).
Παρολα αυτά ακομα και τωρα . ωρες μετα την θέαση της δεν μπορω να πω πως ξετρελάθηκα η ότι ειδα την απόλυτη θεαματική ταινια.
Δεν λεω πως δεν ηταν , αλλα κατι έλειπε ώστε να την κάνει αξέχαστη και συζητήσιμη για πολύ καιρο.
Ο Jack Black ηταν εκπληξη για μενα καθως δεν περιμενα ενας ηθοποιος που τον εχουμε συνηθίσει ως τωρα σε ελαφριές κωμωδιες να φέρει αυτην την απόδοση .
Σίγουρα θετικος όπως και η Naomi Watts που ηταν αυτό που επρεπε για αυτόν τον ρολλο.
Ομορφη γλυκεια και αθλητική. Δεν νομιζω πως εχει να ζηλέψει τιποτα από το στυλ της Jessica Lange.
Προτείνετε η θέαση της . αλλα προ θεού όχι στην Vmax (τουλάχιστον οσον αφορά την Θεσσαλονίκη)
Love story μεταξυ γοριλα και Ξανθιας ομολογουμενως δεν ειχα φανταστει αλλα μετα την μεση γη, τη μορτορ και ολη εκεινη τη φανταστικη μυθοπλασια του αρχοντα μου φαινεται πως του εμεινε κουσουρι του Peter. Ειναι στιγμες που αφελεια του εργου εφτανε να μου θυμιζει παιδικη σειρα.
Το ενα εξωπραγματικο μετα το αλλο λες και οι εταιριες των οπτικων εφε μας εκαναν επιδειξη δυναμεων χωρις μετρο και απλα και μονο για το αποτελεσμα.
Πληρης απογοητευση, απορω ($$$$$$$) γιατι η Naomi που ειναι και συμπαθεια μου επαιξε σ' αυτη την ταινια.
Χιλιες φορες προτιμω το παλιο με την Lange.
Τελος παντων αν σας αρεσουν τα θεαματικα οπτικα εφε αξιζει αλλιως αφηστε καλυτερα.
Για την ταινία. Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι υψηλές προσδοκίες μου δεν ικανοποιήθηκαν. Η ταινία θα μπορούσε άνετα να είναι 2 ώρες και όχι 3 (και είμαι σίγουρος οτι ο Peter θα βγάλει και extended dvd Shocked ) Κρίμα γιατί το καλύτερο μέρος της ταινίας φυσικά είναι το δεύτερο μισό όταν έχεις αρχίσει ήδη να κουράζεσαι. Ο Kong εμφανίζεται μετά απο μια ώρα και... Ο Peter αν θέλω να είμαι αυστηρός, δυστυχώς έχει κάνει αρκετά φάουλ στην ταινία στα οποία δε θέλω να επεκταθώ για να μη το χαλάσω σε όσους θα πάνε να το δουν, το κυριότερο ομως είναι οτι οι σκηνές δράσης είναι σε κάποια σημεία ατελείωτες και τόσο τραβηγμένες που ο κόσμος αρχίζει και γελάει!!! Αξίζει όμως να πάτε να το δείτε μόνο και μόνο για τα εφέ. Για μένα νομίζω η ταινία έχει τα καλύτερα CGI που παίζουν μέχρι σήμερα (κάτι αναμενόμενο για το τελευταίας γενιάς blockbuster). O Kong φαίνεται απίστευτα αληθινός και η κίνηση του είναι άψογη ακόμα και οταν κρατάει στα χέρια του την Watts και την κουνάει πέρα δώθε που θα περίμενε κανείς εκεί να φαίνεται το ψέμα.
Για την αίθουσα τώρα. Δυστυχώς και πάλι οι υψηλές προσδοκίες μου...
Ας αρχίσω απο την εικόνα, πραγματικά απόλαυση το μέγεθος της οθόνης αλλά μέχρι εκεί. Δε ξέρω ρε παιδιά έχω πολύ καιρό να πάω στο σινεμά και μπορεί να έχω ξεχάσει πως είναι αλλά η εικόνα δε μου φάνηκε αρκετά καθαρή, και είναι κάτι που μου έκανε εντύπωση απο την πρώτη στιγμή, ίσως φταίει το μεγάλο μέγεθος της οθόνης, τι να πω... Τώρα στο θέμα ήχου, χμμμ και κει ρε παιδιά δε τρελάθηκα, οι 2 THX αίθουσες στο Μαρούσι είναι σαφώς καλύτερες όταν δηλαδή σκάγανε μπάσα ΔΕΝ γινότανε σεισμός όπως στις άλλες 2 ίσως και γι'αυτο να φταίει πάλι το μέγεθος. Τα καλύτερα έχω να πω για τα καθίσματα και τον διαθέσιμο χώρο. ο οποίος είναι αρκετός για να κάτσεις σταυροπόδι πολύ άνετα.
3 πράγματα που με ενόχλησαν και αν σκοπεύεται να πάτε στη συγκεκριμένη αίθουσα καλό θα ήτανε να τα διαβάσετε αφού πάτε αφενώς για να μη σας τη σπάσουν και χαλάσουν τη θέασή σας και αφετέρου για να δούμε αν θα τα προσέξετε και σείς.
1. Στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης είναι μια απο τις εξόδους κινδύνου. Το πράσινο φως του exit πάνω απο την πόρτα είναι τόσο κοντά στην οθόνη με αποτέλεσμα να πέφτει το φώς του πάνω της και στις σκοτεινές σκηνές η γωνία της οθόνης να είναι πράσινη Shocked Απαράδεκτο για μια τέτοια αίθουσα.
2. Αστείο, μπορεί να το'χω χάσει αλλό ο προβολέας της αίθουσας κάνει πολύ θόρυβο, ακούγεται ξεκάθαρα στις ησυχες σκηνές της ταινίας. Είναι τοποθετημένος πιο κοντά απ'οτι θα νόμιζε κανείς, δε βρίσκεται στο πίσω μέρος της αίθουσας αλλά πάνω απο το κάτω μέρος του πάνω διαζώματος. Εγώ καθόμουνα πάνω πάνω στο κάτω διάζωμα και μπορώ να πω οτι ήταν απο τις καλύτερες θέσεις, δεν είσαι τόσο κοντά όσο θα φανταζόταν κανείς, δεν κουνάς κεφάλι καθόλου.
3. Το περίγραμα της οθόνης είναι σα να κάνει fade out δεν κόβεται σαν ίσια γραμμή, δε ξέρω μπορεί να είναι παντού ετσι και να έχω ξεχάσει.
Εγώ και ο Minas απο την Κρήτη, έξω απο την αίθουσα του village. Ποιό δίπλα ο GTXTC που ήρθε μετά απο 1 λεπτό και δεν βγάλαμε όλοι μαζί δυστηχώς, φώτο.
Μηνά, χάρηκα που σε γνώρισα. Περαστικά στο συγγενικό σου πρόσωπο και γρήγορα κοντά μας με τα καλά σου post.
Το είδα χτες. Μεγάλη απογοήτευση. Τα γιγαντιαία πλάσματα κάθε είδους που εμφανίζει ο Τζάκσον μειώνουν πάρα πολύ τον συμπαθέστατο και πολύ αληθοφανή ομολογουμένως πίθηκο. Υπήρχαν ολόκληρες σειρές πλάνων που θα μπορούσαν να έλειπαν.
Κρατάω μόνο τα πλάνα από τη Νέα Υόρκη που αξίζαν πραγματικά.
Μια επισήμανση.
Τα γιγαντιαία πλάσματα δεν τα εμφανίζει ο Τζάκσον.
Βρίσκονται στην original ταινια του 33 που ως γνωστο βασίστηκε 100% αυτή η version .
Από ότι βλέπουμε στην ταινια του Τζακσον δεν υπαρχει τιποτα που να μπηκε αυθαίρετα η που δεν υπήρχε στην πρώτη.