King Kong (2005)

Reaction score
6
Στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου εγινε ηδη η πρωτη προβολη της νέας ταινία του Peter Jackson King Kong.
Οι εντυπωσεις θετικες

Jackson has honored his favorite film in the best possible way: by recapturing its heart-pounding, escapist glee.

Περισσότερα :arrow: http://www.msnbc.msn.com/id/10216525/site/newsweek

V

VIDEOMIX

Guest
Aντε, το περιμένω πως και πως. Θα πάω να το δω στην αίθουσα MAX SCREEN του VILLAGE.

V

VIDEOMIX

Guest
Καταπληκτικό το νέο trailer. Και μην ξεχνάμε οτι ήδη βρισκώμαστε σε αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα. :)

V

VIDEOMIX

Guest
Μηπως να κανουμε ομαδα-AV site να το δουμε μαζι??
Εγω ειμαι μέσα και θα πάω είτε μαζί ως AV site, είτε με την παρέα μου.(ηδη είμαστε 4-5) Εχουμε κανονήσει να πάμε στην MAX size αίθουσα, στην G σειρά που λέγεται οτι ειναι υπέροχη, με πολύ χώρο για τα πόδια και με κρεμάστρες μπροστά σου για τα μπουφάν. :wink:

Reaction score
7
Εγώ θα είμαι διαθέσιμος από την Κυριακή 18 για να πάμε αν είναι.Καλά εσύ δεν είπες να πάμε στην G?

V

VIDEOMIX

Guest
Eτσι ειχε γράψει κάποιος σε αλλο site. Ομως τελικά εκεί στα ταμεία μου είπαν ακριβώς τις καλύτερες θέσεις. Μου τις έδειξαν κιόλας. Και κάτι που θα πρέπει να προσεχθεί. Διαβάζωντας το πρόγραμμα, δυστηχώς μόνο στην πρεμιέρα θα παιχθεί το έργο στην MAX SCREEN. :(

V

VIDEOMIX

Guest
Προλαβαίνεις. Πρέπει να έχει ακόμη εισητήρια.

Λέω να πάρω την φ.μηχανή μου μαζί. :twisted: Τι λέτε; :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Εγω λεω να πας να τη δεις και να την απαλαυσεις και να ξεχασεις τη φωτο...

Προσπαθω να βρω το παιχνιδι για να το νοικιασω....
To έχω σε PS2. Έχει 42 πίστες νομίζω και έχω βγάλει τις 5. Ελα νε καμμια 10ριά μέρες να στο δώσω δανεικό.

V

VIDEOMIX

Guest
Εγω λεω να πας να τη δεις και να την απαλαυσεις και να ξεχασεις τη φωτο...

Προσπαθω να βρω το παιχνιδι για να το νοικιασω....
To έχω σε PS2. Έχει 42 πίστες νομίζω και έχω βγάλει τις 5. Ελα σε καμμια 10ριά μέρες να στο δώσω δανεικό.

Reaction score
7
Καλό είναι το παιχνίδι?Αν είναι επειδή είμαι γραμμένος και εγώ στο ίδιο βίντεο κλάμπ με τον Johny να το νοικιάσω και εγώ από κει...

V

VIDEOMIX

Guest
Για 2 εβδομάδες θα το "νοικιάσει". Εαν προλάβετε να το τερματίσετε, <<για σα του μάγκα>>. (κάπως έτσι δεν το έλεγε ο Γεωργίου; ) :lol:

Reaction score
5
Thanx, αλλα το ψαχνω σε PC... και 2-3 φορες που εχω ρωτησει στο Videorama το εχουν νοικιασμενο.

(και το Matrix:path of Neo, ψαχνω αλλα και αυτο δεν το πετυχαινω....)

Κυριως τα θελω για να δω αν λενε σαν παιχνιδια, αν τα σηκωνει το PC (το matrix μαλλον θελει αλλη καρτα γραφικων) και να δω και ποσο ευκολα... γινονται δανειο... επειδη τα νοικιαζω για 1 μερα...

V

VIDEOMIX

Guest
Oποιος θέλει για την Τετάρτη 20:45 για την μεγάλη πρεμιέρα, έχω ενα εισητήριο σε τέλεια θέση. Διοτι η νύφη μου δεν κατάφερε να βρεί που θα αφήσει τα παιδιά. Ετσι, θα έρθει μόνος ο αδερφός μου.
Γράψτε μου.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.640
Members
38.215
Νεότερο μέλος
milisios