Marantz SR7010 - SR7011

Reaction score
15.543
εγω τον δικο μου 7011 τον ετοιμαζω για τραμπα με 6011
δεν καταλαβαινω τον λογο αλλα περι ορεξεως μουσακας....:D

σαφως και ειναι καλυτερος ηχητικα ο 7011 ετσι .....μην νομιζεις οτι ειναι το ιδιο :)

Reaction score
6.208
δεν καταλαβαινω τον λογο αλλα περι ορεξεως μουσακας....:D

σαφως και ειναι καλυτερος ηχητικα ο 7011 ετσι .....μην νομιζεις οτι ειναι το ιδιο :)
με τα λεφτα που θα παρω απο την τραμπα θα παρω ενα dac που σε συνδυασμο με τον 6011 θα κανει αστεια την σύγκριση σε δικαναλο σε σχεση με τωρα. Εννοείται οτι αν ειχα την δυνατοτητα θα κραταγα και τον 7011. Παντως το οτι ειναι ανωτερος ηχητικα που το συμπεραίνεις ? Απο τα dac ?

Reaction score
4.327
Dac και να το συνδέσεις στον 6011? Ο ήχος θα υποβαθμίζεται αφού θα περνάει από τα κυκλώματά του. Εκτός αν πάρεις dac - pro και το συνδέσεις κατευθείαν σε τελικό

Πάντως για να πάρεις πολύ καλύτερο ήχο από τα akm που φοράει ο 7011 πρέπει να σκάσεις πολλά φράγκα

Reaction score
6.208
Dac και να το συνδέσεις στον 6011? Ο ήχος θα υποβαθμίζεται αφού θα περνάει από τα κυκλώματά του. Εκτός αν πάρεις dac - pro και το συνδέσεις κατευθείαν σε τελικό

Πάντως για να πάρεις πολύ καλύτερο ήχο από τα akm που φοράει ο 7011 πρέπει να σκάσεις πολλά φράγκα
mytek 192 dsd (εχει analog bypass οποτε περνω τις εξοδους του 6011 και κανει χρεη dac κανονικοτατα απο το pc στο δικαναλο. Επισης εχει αναλογικο volume control (μιας και θα κανει και χρεη προενισχυτη) και ψηφιακο φυσικα το οποιο θα κανει χρεη προ σε ncore οπου ο 7011 ηταν αδυνατο να κανει μιας και δεν εχει καν balanced εξοδο.....

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
mytek 192 dsd (εχει analog bypass οποτε περνω τις εξοδους του 6011 και κανει χρεη dac κανονικοτατα απο το pc στο δικαναλο. Επισης εχει αναλογικο volume control (μιας και θα κανει και χρεη προενισχυτη) και ψηφιακο φυσικα το οποιο θα κανει χρεη προ σε ncore οπου ο 7011 ηταν αδυνατο να κανει μιας και δεν εχει καν balanced εξοδο.....
8-) Δηλαδή, σε κάθε περίπτωση αποφεύγεις τυχόν διπλή ψηφιακή επεξεργασία, έτσι; :errwhat: :rolleyes:

Reaction score
4.327
Επειδή σε παρόμοια φάση είμαι και γω με το teac 503 και crown 2002, πρέπει να σου πω ότι με την αναλογική είσοδο του mytek αν δεν έχει κάποιο boost πάλι θα έχεις θέμα με τον πολυκάναλο ήχο. Δεν θα οδηγούνται σωστά τα ncore. Ευτυχώς το teac έχει ρύθμιση 0db και +6db οπότε θα το δοκιμάσω έτσι. Αν δεν κάτσει ευτυχώς έχω και την ευελιξία στο input sensitivity του crown

Reaction score
6.208
Επειδή σε παρόμοια φάση είμαι και γω με το teac 503 και crown 2002, πρέπει να σου πω ότι με την αναλογική είσοδο του mytek αν δεν έχει κάποιο boost πάλι θα έχεις θέμα με τον πολυκάναλο ήχο. Δεν θα οδηγούνται σωστά τα ncore. Ευτυχώς το teac έχει ρύθμιση 0db και +6db οπότε θα το δοκιμάσω έτσι. Αν δεν κάτσει ευτυχώς έχω και την ευελιξία στο input sensitivity του crown
λογω του χαμηλου voltage απο τις εξοδους του 6011?

Reaction score
6.208
E ναι. Τα ncore θέλουν "juice" για να παίξουν....
Θα το δουμε αυτο οταν ερθει η ωρα γιατι το φοβομουν και εγω..... Το σημα το unbalanced οταν το στελνει μεσω xlr προφανως και δεν ενισχυεται αρα μενει στο χαμηλο voltage εκτος αν εχει καποιο gain o προ σωστα?

Last edited:

Reaction score
4.327
Ακριβώς. Αλλά και πάλι δεν ξέρω στην δικιά μου περίπτωση αν το boost που δίνει το teac είναι ο σωστός τρόπος. Θα πάρω και γω (μέσα στον μήνα μάλλον) έναν 7012 και θα γίνουν δοκιμές
Στην δικιά σου περίπτωση τώρα ίσως να έβαζες το mytek σε λειτουργία προ και να έδινες λίγο γκάζι και κάθε φορά με τον πολυκάναλο να ήσουν εκεί με το ποτενσιόμετρο δηλαδή

Last edited:

Reaction score
4.327
Μα η έννοια bypass σημαίνει ότι αφήνει το σήμα να περάσει από το dac σου χωρίς παρεμβολές. Τώρα το θυμήθηκα είχα κάνει δοκιμές από την creative z αναλογικά στο teac και από κει με xlr στον crown. Αν δεν το "boost-άριζα" ήταν πολύ ασθενική η φάση. Και απ' ότι θυμάμαι η z βγάζει λίγο λιγότερο από τα 1,2v του 7012

Timaras

Reaction score
2.144
ελεγα για YAMAHA 2070 αλλα οι αναφορες πως μονο σε direct mode ο YAM ειναι καλως με εβαλε σε σκεψεις και για αυτο κοιταω το 71011
Βασικά στους πολυκάναλους κοιτάς τις δυνατότητες-ευκολίες που έχει ο καθένας και πόσο αυτές σε εξυπηρετούν για να τις πληρώσεις,συν την αξιοπιστία και το after sales service της κάθε εταιρίας.
Τα περί ήχου,άν ισχύουν,φτιάχνονται με το eq που ούτως ή άλλως έχει ο καθένας.
[DOUBLEPOST=1513065276][/DOUBLEPOST]
ελεγα για YAMAHA 2070 αλλα οι αναφορες πως μονο σε direct mode ο YAM ειναι καλως με εβαλε σε σκεψεις και για αυτο κοιταω το 71011
Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ένας ενισχυτής αυτής της κατηγορίας τιμής μιας καταξιωμένης εταιρίας στο χώρο είναι κακός ηχητικά.8-)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.170
Δεν θα εχεις room eq στο δικάναλο έτσι.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members