- Reaction score
- 410
...οι οποίοι φυσικά δεν ασχολούνται με τέτοιου είδους .... (να το πω ή θα διαγραφώΣίγουρα θα περιμένουμε κι άλλες συμμετοχές, ξέρω αρκετούς πολυκαναλους που δεν ψήφισαν ακόμα, και βεβαίως πολλοί με δικάναλα σεταπ.![]()
...οι οποίοι φυσικά δεν ασχολούνται με τέτοιου είδους .... (να το πω ή θα διαγραφώΣίγουρα θα περιμένουμε κι άλλες συμμετοχές, ξέρω αρκετούς πολυκαναλους που δεν ψήφισαν ακόμα, και βεβαίως πολλοί με δικάναλα σεταπ.![]()
ο jio πρέπει να παίζει καλύτερα 2καναλο από πολυκάναλο έχω την εντύπωσηεσύ μέχρι να ταβανώσεις ηχεία θα είσαι απλά πολυκάναλος....
γι αυτό...
Άι τελείωνε κ άσε την κλάψα![]()
θα μας τιμήσεις όμως με τη ψήφο σου μιας και έκανες το κόπο να διαβάσεις τα ποστ του poll?...οι οποίοι φυσικά δεν ασχολούνται με τέτοιου είδους .... (να το πω ή θα διαγραφώ)...
αυτό Κωστή μόνο από τις δυνανότητες ριμαπ του τριννοφ(που είναι πολλές) εξαρτάται....το στήσιμο έχει τα θεματάκια του (όπως των περισσότερων συνήθως σε σαλόνια)ο jio πρέπει να παίζει καλύτερα 2καναλο από πολυκάναλο έχω την εντύπωση![]()
Δηλαδή και εγώ που έχω 8 στο ταβάνι είμαι immersive ; Και κάθομαι και ακούω δικάναλα ;εσύ μέχρι να ταβανώσεις ηχεία θα είσαι απλά πολυκάναλος....
γι αυτό...
Άι τελείωνε κ άσε την κλάψα![]()
που ζεις καλέ? σε διάδρομο ανακοινώσεων?Δηλαδή και εγώ που έχω 8 στο ταβάνι είμαι immersive ; Και κάθομαι και ακούω δικάναλα ;![]()
Ναι, το είδα, έχεις δίκιο.
Σφάλμα της πλατφόρμας προφανώς.
Έδωσα εξ'αρχής περιορισμό να έχεις τη δυνατότητα μόνο μιας επιλογής, άρα κάτι δε δουλεύει σωστά σε αυτή την ρύθμιση.
Μικρό το κακό.
Στην ουσία βγαίνει το συμπέρασμα πως είναι αρκετά τα ενεργά μέλη σε αυτό το φόρουμ που ήδη έχουν τη δυνατότητα να ακούνε πολυκαναλα τη μουσική τους (20%), και άλλο ένα σημαντικό ποσοστό (15%) αν και όταν μπορέσει θα στήσει πολυκάναλο σεταπ για τη μουσική του, ενώ ένα επίσης σημαντικό ποσοστό (13%) δεν έχει τη δυνατότητα να στήσει πολυκάναλο σεταπ (είτε για οικονομικούς λόγους είτε διότι δεν μπορεί στον κοινόχρηστο οικογενειακό χώρο που ακούει μουσική να βάλει 7 και 10 ηχεία, σαφώς είναι αντικειμενικά τα προβλήματα και σεβαστά) οπότε θα παραμείνει στο δικάναλο σεταπ.
Κακά τα ψέματα, το στήσιμο ενός αξιόλογου πολυκάναλου σεταπ όταν ήδη έχεις ένα αξιοπρεπές δικάναλο, σημαίνει σημαντικά επιπρόσθετα έξοδα για αγορά ανάλογης ποιότητας επιπρόσθετων ηχείων, και σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για περιφερικά ηχεία και η αλλοίωση της αισθητικής ενός κοινόχρηστου χώρου με πολλαπλά ηχεία δεν γίνεται εύκολα αποδεκτή από τη σύζυγο, γνωστά και απολύτως σεβαστά προβλήματα.
Είναι ευκόλως εννοούμενο πως οι λίγοι και τυχεροί με dedicated χώρο για μουσική (ή/και κινηματογράφο) είναι αυτοί που έχουν εύκολα τη δυνατότητα σε αυτήν την ιστορία..
Με τον τρινοφ αν έφτιαξε καμπυλη στέρεο θα είναι πάρα πολύ ωραίος.... Πριν δεν είχε τρινοφ να τα φτιάξειαυτό Κωστή μόνο από τις δυνανότητες ριμαπ του τριννοφ(που είναι πολλές) εξαρτάται....το στήσιμο έχει τα θεματάκια του (όπως των περισσότερων συνήθως σε σαλόνια)
αλλά πιστεύω και 3κάναλος ακόμα θα μαμεί αν δεν του κάθονται καλά τα σαράουντ
Στο σαλονάκι μου φίλε. 4 surround και 4 atmos ταβανιασμένα σε τράβες.που ζεις καλέ? σε διάδρομο ανακοινώσεων?![]()
Είναι πραγματικά πολύ,πολύ κοντά .ο jio πρέπει να παίζει καλύτερα 2καναλο από πολυκάναλο έχω την εντύπωση![]()
που να ξέρω ρε μάστορι...δώσε καμιά φωτό στο λαό να μας φτιάξειςΣτο σαλονάκι μου φίλε. 4 surround και 4 atmos ταβανιασμένα σε τράβες.
Περνάνε τα ελικόπτερα στις ταινίες φοβερά λέμε... Χαμός!!![]()
![]()
σχεδόν συμφωνώ...αλλάΜε τον τρινοφ αν έφτιαξε καμπυλη στέρεο θα είναι πάρα πολύ ωραίος.... Πριν δεν είχε τρινοφ να τα φτιάξει![]()
Θα σου στείλω φίλε με μήνυμα. Εσύ δεν ματιάζεις, φαίνεσαι ότι έχεις καλή καρδιάπου να ξέρω ρε μάστορι...δώσε καμιά φωτό στο λαό να μας φτιάξεις![]()
αν είναι σε μήνυμα....θέλω βίντεο από άκρη σε άκρηΘα σου στείλω φίλε με μήνυμα. Εσύ δεν ματιάζεις, φαίνεσαι ότι έχεις καλή καρδιά![]()
ναι!..immersive καρδιά!Θα σου στείλω φίλε με μήνυμα. Εσύ δεν ματιάζεις, φαίνεσαι ότι έχεις καλή καρδιά![]()
δεν θα σου βάλω δύσκολα σήμερα.....με στενοχώρησες χθες....ναι!..immersive καρδιά!![]()
δεν θα σου βάλω δύσκολα σήμερα.....με στενοχώρησες χθες....
θα τραβήξω μια πανοραμική ρε. Πως κάνεις έτσι!! χαχαχααν είναι σε μήνυμα....θέλω βίντεο από άκρη σε άκρη![]()
![]()
Ας κάνει άλλη μια μνήμη να ακούσει...σχεδόν συμφωνώ...αλλά
γιατί όχι και 3κάναλα?
που πάλι ξέρουμε ότι υπερέχει στην σκηνή