- Reaction score
- 3.628
Αυτος μηπως δεν ειναι ιμερσιβ και ειναι εξεσιβ;Δηλαδή και εγώ που έχω 8 στο ταβάνι είμαι immersive ; Και κάθομαι και ακούω δικάναλα ;
Φιλε Jiovanni και στο δικαναλο μου ακουγονται ηχοι απο τελειως πλαγια απο το κεφαλι μου και μερικες φορες ακομα πιο πισω!Προσφατα το εζησα με ενα κομματι των Dead can dance και στην πρωτη φωνη νομιζα οτι φωναζε καποιος απο πισω μου.Νομιζω ηταν το κομματι Nierika.[QUOTE
Είναι πραγματικά πολύ,πολύ κοντά .
Μια μικρή υπέροχη υπέρ του πολυκαναλου σε κάποιες παραγωγές. ( σε ατμόσφαιρα )
Από την άλλη όμως σε κάποιες άλλες παραγωγές ακούς ξαφνικά ήχους από μεμονωμένα σημεία γύρω και πίσω που ( προσωπική μου άποψη πάντα -και έχω καταλήξει σε αυτό μετά από αρκετή ακρόαση ) σε ξαφνιάζουν και σε τρομάζουν.....και δυστηχως έτσι δεν μπορείς να ηρεμήσεις και να απολαύσεις αυτό που ακούς.
( πιστεύω θα έχουν γυρίσει κιαλλοι να δουν ποιος μπήκε από την πόρτα όταν ταιριάζει κάποιος ηχος αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι δεν μπήκε κανείς απλά ο μηχανικός του ηχου έβαλε να ακουστεί κάτι από εκεί που είναι η πόρτα.....ελπίζω να με καταλάβατε.)
Υπάρχουν δίσκοι που έχει γίνει επιδεικτική τοποθέτηση ήχων σε πίσω Ηχεια αλλά αυτό έχει διαφορετικό-αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό .....
Pink Floyd - welcome to the machine
View attachment 162988
Αυτό το τραγούδι ( welcome to the machine ) είναι για επίδειξη πολυκαναλου ηχου.
Σε βάζει μέσα στο εργοστάσιο . Ακριβως ανάμεσα σε μηχανές που δουλεύουν .
Όμως ( συνηθισμένος κιόλας από τον τρόπο που ακούς μουσική σε άλλους χώρους που αναγκαστικα χρησιμοποιείς δυο μόνο Ηχεια ) ξαφνιάζεσαι στο άκουσμα....