Μια ακομα ερωτηση ?Υπάρχει, γίνεται με το κουμπί Power + Eject
Power On γινεται μετα απο shutdown με το Remote Control ή μονο απο το ρευμα ?
Μια ακομα ερωτηση ?Υπάρχει, γίνεται με το κουμπί Power + Eject
Το username είναι "ftpuser" αλλά ο κωδικός είναι "1234".2. Ενώ έχω εγκαταστήσει το WinSCP για FTP και ενώ του δίνω την IP του PopCornHour A-100 μου, στο port "21", με login & password "ftpuser"
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια συγκεντρωμένη λίστα συγκεκριμένα για τις ports... Θα μπορούσες με κάποιο utility να κάνεις portscan πάνω στο popcorn και να σου πει τι είναι ανοιχτό... έπειτα να ψάξεις για κάθε port στο forum έξω για λεπτομέριες.1. Πού ή πώς θα μπορούσα να βρω όλα τα διαθέσιμα ports του PopCornHour A-100 μου;
Όλα με όσα θα μπορώ δηλαδή, να έχω πρόσβαση σε κάτι από αυτό, μέσω του υπολογιστή μου ακόμα και απομακρυσμένα (με το κατάλληλο port forwarding του router μου βέβαια).
Ως τώρα τα μόνα που ξέρω είναι τα:
8077 = Clutch
8088 = Application για αναπαραγωγή media & Bit Torent WebUI (που το torent κομμάτι του πάει και κατευθείαν με το 8883 port)
21 = FTP
Αυτά! Είμαι όμως σίγουρος πως πρέπει να υπάρχουν κι άλλα. Ξέρει κανείς πού ή πώς βρίσκονται συγκεντρωμένα;
Σωστός όπως πάντα άλλωστε!Το username είναι "ftpuser" αλλά ο κωδικός είναι "1234".
Καλώς ήρθες και χρόνια πολλά!!
Το ftpuser/ftpuser νομίζω ίσχυε σε παλιότερο firmware :126:Και να φανταστείς ότι την πληροφορία για τα UserName & Password (με το λάθος Password) την έχω από δικό τους info σε σχετικό ηλεκτρονικό τους έντυπο!
Συμπλήρωση: Αν κάνεις port scan, κάνε για range 0-65535 που είναι και το όριο των ports.Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια συγκεντρωμένη λίστα συγκεκριμένα για τις ports... Θα μπορούσες με κάποιο utility να κάνεις portscan πάνω στο popcorn και να σου πει τι είναι ανοιχτό... έπειτα να ψάξεις για κάθε port στο forum έξω για λεπτομέριες.
Το έκανα αυτό αλλά δεν είχε κάνα σοβαρό αποτέλεσμα! Ούτε καν τις προαναφερόμενες ports (πλην αυτής του FTP) δε μου παρουσίασε ως διαθέσιμες.Θα μπορούσες με κάποιο utility να κάνεις portscan πάνω στο popcorn και να σου πει τι είναι ανοιχτό.
Είναι Usenet downloader αλλά χρειάζεται (συνήθως) αγορασμένο account για να εκμεταλευτεί κανείς τις αρετές του...11. 8066 = NZBGet Web Interface v 1.0 (Δεν κατάλαβα τί ακριβώς είναι αλλά δείχνει ενδιαφέρον!)
Με μονη παρατηρηση οτι τα κανει μανταρα σε μεταφορα αρχειων με ονοματα utf-8 κλπ χαρακτηρες ......To A100 έχεις να φανταστώ; Γιατί το Α110 συνδέεται και με USB με το pc ώστε να τον γεμίζεις γρήγορα :107:
+10000000000000000000Καλό και το να μπορεί να συνδεθεί με USB2 κατευθείαν πάνω σε υπολογιστή έτσι κι αλλιώς! Ωστόσο δε θα το θεωρούσα και πολύ βολικό στη περίπτωσή μου να το μπαινόβγαζα από τη θέση του με όλες τις ανάλογες συνδέσεις αποσυνδέσεις του, μόνο για τέτοιο σκοπό κάθε τρεις και λίγο. Δίκτυο και πάλι δίκτυο!