melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.932
έλα βγάλτο από μέσα σου, θα σκάσεις
έλα βγάλτο από μέσα σου, θα σκάσεις
H μέση διαφορά (στο περίπου) είναι στα 10db από το 1Κ μέχρι τα 10Κ, από κει και μετά ανοίγει και τα 20 db τα πιάνει στα 30Κ, καλοδεχούμενο το roll off.η διαφορα που προκυπτει δεν εχει να κανει με τι σταθμες ακουει καποιος αλλα με τη διαφορα ανω των 1k.
Βασιλη, ξανα κοίταξε το. Εχει δίκιο ο Soco.η κλιμακα ειναι ανα 20 ποσο ειναι η εξομαλυνση? γιατι δε μου φαινονται και τοσο καλα τα πραματα ...δειχνουν αποκλισεις μεχρι 20db!
στον αλλο εκανες παρατηρηση που τα εχει στη κλιμακα ανα 50 db εδω ειναι ενταξυ ανα 20? ωραιο δεν ειναι το ρολ οφ εδωΠάνω από το 1 KHz έχει ένα ωραίο roll-off που πολλοί το επιδιώκουν μέσω ισοστάθμισης.
Περιμένω τον Κεφάλα, αλλά κι αυτός μόνο φωτογραφίες βάζει.στον αλλο εκανες παρατηρηση που τα εχει στη κλιμακα ανα 50 db εδω ειναι ενταξυ ανα 20?
Δεν δείχνει κάτι η φωτό, ένα άσπρο πράγμα .
Το πανί θα το περιέγραφα ως ένα πολύ λεπτό μουσαμά...
Ενα peak που έχει στα ~2.8Khz οφείλεται σε συντονισμό με το πανί που λόγω της απόστασης του από το ηχείο, ~7cm, βγήκε εκεί που βγήκε. Στη σωστή τοποθέτηση θα απέχει ελάχιστα από το ηχείο οπότε δεν θα μας απασχολήσει.
Σε αυτά κατέληξε ο project sound engineer και συμφώνησε και ο cal A'.
Τώρα ίσως απαντήσει...Ο cal A' δεν ευθύνεται για την τοποθέτηση του κεντρικού πισω απο την οθόνη, απλα ειχε το μικρόφωνο ευκαιρο και μας εκανε τη χάρη να μετρήσει. Η ιδέα ηταν του μηχανικού ήχου ο οποίος και μετά τη μέτρηση θεωρεί οτι πρόκειται για ενα πολυ καλό συμβιβασμό.
Εγω τη γνωμη σου θελω να ακούσω, για το συμβιβασμό, με δεδομένη και την παραπάνω μέτρηση.
Κι αν είναι μουσαμάς;[DOUBLEPOST=1479288374][/DOUBLEPOST]και ειναι λαθος οποιος σου ειπε οτι η ηχοπερατη οθονη ριχνει 20db
σημασια εχει οτι αρεσει στην melina μας και στον cal a'....
και δεν ασχολουμαι με ατομα που λενε την οθονη ..πανι η μουσαμα
Αποσβένεται στα 5 χρόνια. Όχι στα 10. Από εκει και πέρα, πές να στο δώσει 1860€ και να σε χρεώσει υπηρεσίες εγκατάστασης ή/και μεταφορικα τα ρέστα. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Τα ίδια χρήματα είναι για αυτόν.Πρώτη επιλογή είναι ο 5100, ακόμη και αν τον πάρω φέτος τον πουλήσω του χρόνου για να πάρω το επόμενο μοντέλο αν χρειάζεται για να έχω το auro3d. Ετσι κι αλλιώς η διάταξη των ηχείων θα είναι εκεί και θα περιμένει. Αν κατακλειστούμε από ταινίες auro τότε θα είναι επιβεβλημένη και η αλλαγή του pre/pro.
Η αποφασιστική παράμετρος για το αν θα πάρω τώρα τον yamaha ή όχι έχει να κάνει μόνο με...το τιμολόγιο, αν το βρω όπως θέλω τον αγόρασα. Ο 7703 είναι η επόμενη επιλογή γιατί είναι πιο κοντά στη σωστή αξία τιμολογίου.
Και για να μην μείνετε με την απορία, αν το τιμολόγιο είναι μέχρι 1500 αξία (πριν το φπα) τότε πάει όλο το ποσό έξοδο στο έτος. Αν είναι παραπάνω πάει πάγιο και αποσβένεται στα 10 χρόνια....
Καλημερούδια,
πάλι εμένα σκέφτεσαι;
δεν μετρήσαμε rt, η χθεσινή επίσκεψη ήταν βασικά για να μετρηθεί η λάμπα...και επί τη ευκαιρία μετρήσαμε και την απόκριση του ηχείου πίσω από την οθόνη.που χαθηκατε καλε !
.....για βαλε melina μου να δουμε πως ειναι το RT σου τωρα που γιομισες τον χωρο
μαρη melina με 2 μηχανικους ηχου πας να φτιαξεις συστημα !!!!!!