- Reaction score
- 15.543
καλε δεν χρειαζεται να μετρησεις RT ξεχωριστα....το διαγραμμα που εβαλες με τις καμπυλες δειχνει και RT
.....βαλε να δουμε αυτα τα 2
.....βαλε να δουμε αυτα τα 2
τι; δεν τα καταλαβαίνεις αυτά; χρειάζεσαι updateτι να μολογησω βρε !!!!.....λαθος στα στελνει και εσυ τα ανεβαζεις
παω για υπνο...οταν σοβαρευτειτε βαλτε να δουμε κατι σωστο.....και για το SPL και για το RT
τι να μολογησω βρε !!!!.....λαθος στα στελνει και εσυ τα ανεβαζεις
παω για υπνο...οταν σοβαρευτειτε βαλτε να δουμε κατι σωστο.....και για το SPL και για το RT
δυσκολευεσαι γιατι η φαντασια σου οργιαζει....
και το μεταδιδεις κιολας ....παντα λανθασμενα
το RT δειχνει καποια πραματα και ηθελα να το δω
Ξερω πολυ καλα τι ηθελε να δει η melina μας και εχει απαντηθει κατα ποσο καλο η οχι ειναι το spl με η χωρις οθονη.στην συγκεκριμενη περιπτωση....
.....απο την στιγμη που αρεσει στην melina μας και σε εσενα (οπως εγραψα πιο πριν) δεν βλεπω τον λογο να συζηταμε τι αρεσει στους υπολοιπους απο εμας.....
Αυτο που θα ελεγα μονο......οταν δειχνουμε γραφηματα καλο ειναι να τα βαζουμε στην σωστη τους κλιμακα (αν ξερουμε)ωστε να ειναι ευδιακριτα γιατι ο περισσοτερος κοσμος δεν τα καταλαβαινει και νομιζει οτι ειναι ομορφα..
το αναφερει η melina μας ....οποτε ηταν σαν να το ειπες..Καταρχήν δεν ανέφερα πουθενά εάν μου αρέσει ή τι μου αρέσει σε αυτό εδώ το νήμα ή κατ΄ιδίαν στον Βασίλη. Απλά κάναμε μια δοκιμή και ήπια και καφεδάκια.
πραγματι η φαντασια σου οργιαζει και εχω απαντησει στην melina μας .....απλα ηθελα να δω αν ισχυει αυτο που του ελεγα πριν καν κανεις μετρηση..Επίσης ξαναρωτώ τι το θες το RT60 σε μια τέτοιου είδους μέτρηση. Θα σε παρακαλούσα να μου απαντήσεις τι ήθελες να δεις τι είδες και ποια είναι τα συμπεράσματα σου. Καλό θα ήταν για όλους μας να μας ενημερώσεις σχετικά για να μάθουμε και εμείς.
Εκτός (μια και φαντασία μου οργιάζει όπως λες) ήθελες να κάνεις μια σύγκριση με την δική σου μέτρηση για να δεις πόσο κοντά είμαστε.
Στο εάν ξέρουμε θα σου απαντήσω σχετικά. Όσοι γνωρίζουν μπορούν να διαβάσουν σε κάθε κλίμακα αρκεί να ξέρει τι βλέπει και φυσικά να μπορεί να τα αναλύει.
Η εμφάνιση δεν είναι μέτρο σύγκρισης μια μέτρησης.
νομιζω οτι η αναλυτικη εξηγηση του RT απο σενα πρεπει να ερθει και οχι απο μεναΠεριμένω αναλυτικές απαντήσεις ώστε να μάθω εγώ αλλά και οι υπόλοιποι που μας διαβάσουν από μια μέτρηση απόκρισης ηχείου και μόνο τι το θες το RT 60.
Επίσης για όσους νομίζεις κοροϊδέψαμε ανεβάζοντας το ανωτέρω RT60 σου ανεβάζω το ίδιο σε άλλη κλίμακα ώστε να μπορέσεις να το συγκρίνεις άμεσα με το δικό σου.
View attachment 65856
η κλιμακα ειναι ανα 20 ποσο ειναι η εξομαλυνση? γιατι δε μου φαινονται και τοσο καλα τα πραματα ...δειχνουν αποκλισεις μεχρι 20db!
με ποια ηχεια?
ρωτα την melina βρε....ξερει.
αν θεωρεις ιδιο το RT στο πρωτο γραφημα με το δευτερο δεν μπορω να κανω κατι....!!
....που να εβαζες και το αλλο δλδ
ιδες που οι παρατηρησεις σε βελτιωνουν
μπορεις να γραφεις μεσα στο γραφημα το smoothing
χαχαχαχαχαχα!!!!!Εγώ θα συνεχίσω να ρωτώ για να μάθω τι το ήθελες το RT60 και τι συμπέρασμα έβγαλες.
Τον Melina τι τον θες στην κουβέντα;
Είναι ακριβώς ίδιες μόνο που η πρώτη που ανέβασε ο Melina είναι πιο λεπτομερή από ότι η χρησιμοποίηση "line" αντί για "bars"αν θεωρεις ιδιο το RT στο πρωτο γραφημα με το δευτερο δεν μπορω να κανω κατι....!!
....που να εβαζες και το αλλο δλδ
Αν και συχαίνομαι αυτούς που τρολάρουν εγώ συνεχίζω :μπορεις να γραφεις μεσα στο γραφημα το smoothing
το δε 20-20khz ειναι εμφανες και δεν χρειαζεται ..
[DOUBLEPOST=1479335072][/DOUBLEPOST]
χαχαχαχαχαχα!!!!!
τον melina !!!!!
Αρα: Δεν μπαίνει το ηχείο πίσω απο αυτο το πανί. ΙΜΗΟ.
Καλυτερα ο συμβιβασμός να γίνει στην κατεύθυνση του ήχου
μπορεις να γραφεις μεσα στο γραφημα το smoothing
το δε 20-20khz ειναι εμφανες και δεν χρειαζεται ..