- Reaction score
- 1.181
Μόλις τα έχω ακουμπήσει και προσπαθώ λίιιγο να καταλάβω. Στην αρχή νόμιζα ότι παίζει πρόβλημα με κανένα ηχείο τώρα όμως τι;Τώρα τι έχεις να πεις;
Μόλις τα έχω ακουμπήσει και προσπαθώ λίιιγο να καταλάβω. Στην αρχή νόμιζα ότι παίζει πρόβλημα με κανένα ηχείο τώρα όμως τι;Τώρα τι έχεις να πεις;
Βαλε φωτό απο την θέση ακροασης, και 360 μοίρες γύρω γύρω. Και δες και το προηγούμενο ποστ.Μόλις τα έχω ακουμπήσει και προσπαθώ λίιιγο να καταλάβω. Στην αρχή νόμιζα ότι παίζει πρόβλημα με κανένα ηχείο τώρα όμως τι;
Φτιαξε μας ενα VR καλυτερα...Βαλε φωτό απο την θέση ακροασης, και 360 μοίρες γύρω γύρω. Και δες και το προηγούμενο ποστ.
All will be revealed![]()
Εχει nulls, 35, 80, 100, 280- και peaks 65, 130Για τις χαμηλές δεν έχω να πω κάτι.
Περίμενε, δεν έχουμε ολα τα δεδομέναέχω να πω ότι δεν έχει βύθιση στις 3000
Ναι θα δοκιμάσω. Πλέον όμως μιας και ξύπνησαν τα μικρά... το βράδυ. Ευχαριστώ για το χρόνο.Μπορείς να τα φέρεις 40 εκ μπροστά; στο 1.35 από τον τοίχο (η εμπρός μεριά του ηχείου) και να μετρήσεις ξανά;
1.35 απο τις μονάδες των χαμηλών, όχι απο το τουιτερΝαι θα δοκιμάσω. Πλέον όμως μιας και ξύπνησαν τα μικρά... το βράδυ. Ευχαριστώ για το χρόνο.
Δίνει αυτή την εντύπωση αλλά δεν...Φίλε μου εχω την αισθηση οτι το αριστερο ηχειο ειναι "πιο μπροστα" απο το δεξιό..τουλαχιστο ετσι φαινεται απο τα πλακιδια στο πατωμα....
Βασική διόρθωση....
Βαλε τα πρωτα δυο διαγράμματα σε ενα, αλλα καθε ηχείο χωριστα (μην κανεις νέα μέτρηση)Έτσι έχουμε
![]()
![]()
![]()
![]()