- Reaction score
- 11
Re: Απάντηση: Re: TOΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΧΕΙΩΝ ΜΕ RIBBON.
Όταν όμως κανείς δεν ενημερώνει για κάποιες σοβαρές "λεπτομέρειες" και πρέπει μόνος σου να τις ανακαλύψεις, τότε "ο δρόμος είναι μακρύς για την Ιθάκη".
Είναι φανερό ότι εδώ μιλάμε για την αρχή λειτουργίας ενός συστήματος και όχι για το τι μου-σου αρέσει! Και σε καμία περίπτωση δεν συνηθίζω να... συνηθίζω! Αντίθετα τα όποια μηχανήματά μου, όλων των κατηγοριών, έχουν μόνο μία επιλογή: να με... συνηθίσουν!
:107:
Φίλε μου απλά αναζητούσα τον ήχο του studio που άκουσα όταν τα αγόρασα, με νωπές μνήμες από ακροάσεις πολλών άλλων ηχείων.Μου φαίνεται ότι δεν αξίζει να θυσιάσεις την "κατευθυντικότητα" για να πετύχεις μείωση των υψηλών. (Επηρεάζεις δηλαδή την "στερ. εικόνα")
Η αλήθεια είναι ότι τα ribbon είναι λίγο πλούσια και ίσως υπερβάλουν σε σχέση πάντα με τα "κοινά".
Αν έχεις "λαμπρά πρίμα" και δεν σου αρέσουν, δεν επέλεξες σωστά τα ηχεία σου ή δεν ταιριάζουν στο γούστο σου ή δεν κατάφερες να τα συνηθίσεις... :137:
Όταν όμως κανείς δεν ενημερώνει για κάποιες σοβαρές "λεπτομέρειες" και πρέπει μόνος σου να τις ανακαλύψεις, τότε "ο δρόμος είναι μακρύς για την Ιθάκη".
Είναι φανερό ότι εδώ μιλάμε για την αρχή λειτουργίας ενός συστήματος και όχι για το τι μου-σου αρέσει! Και σε καμία περίπτωση δεν συνηθίζω να... συνηθίζω! Αντίθετα τα όποια μηχανήματά μου, όλων των κατηγοριών, έχουν μόνο μία επιλογή: να με... συνηθίσουν!
:107: