Umik 1 - REW

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.062
Ευχαριστώ για την άμεση Απάντηση, μου δώσατε την απαραίτητη ελπίδα ότι κάτι θα μάθουμε και εμείς οι άσχετοι!

Reaction score
6.208
Η κατευθυντικοτητα με ενα σαμπ και εκεί που θα κοπεί θα γίνεται αντιληπτή, γιαυτό το είπα...
Για αυτό 2 σαμπ τουλάχιστον και το ένα αν είναι δυνατόν κάτω από το κεντρικό. Αλλιώς ανάμεσα στα lr.

A

AKARL

Guest
Να κάτσετε να διαβάσετε, εμείς μλκς είμαστε; :roflmao::roflmao::roflmao:
Είχε μια ακυρωσάρα, που με την περιστροφή εξαφανίστηκε.
Με την περιστροφή βελτιώθηκε η απόκριση χαμηλά, αυξήθηκε η στάθμη, μειώθηκαν οι βυθίσεις και εξαφανίστηκε η ακύρωση στους 100.

Ήταν όλα αναμενόμενα.

Γιατί; Όπως είπε ο συνάδελφος:

Να κάτσετε να διαβάσετε, εμείς μλκς είμαστε; :roflmao::roflmao::roflmao:

:D:D:p:p
Μια εικόνα ... χίλιες λέξεις. :rolleyes: :geek: :tongue::tongue::tongue:

ROTN_D+E.jpg

Reaction score
2.852
Λέω να ανοίξω μια συζήτηση για αυτούς που δεν έχουν γνώση του αντικειμένου, δεν τα πάνε πολύ καλά στα Αγγλικά και θέλουν να ασχοληθούν με το θέμα. Τουλάχιστον ερασιτεχνικά αρχικά. Δηλαδή να ξεκινήσουμε με τα αρχικά απαιτούμενα εργαλεία: Λογισμικό, βοηθητικά υλικά - μικρόφωνα πχ ή ότι άλλο. Κατόπιν τις βασικές κινήσεις, χωρίς απαραίτητα περίπλοκους τεχνικούς όρους... Τι λέτε θα βοηθήσετε?
Μπράβο ρε παιδιά, πολύ καλή ιδέα γιατί θέλω κι εγώ ν ασχοληθώ, μακάρι να υλοποιηθεί.

Reaction score
7.878
Πάμε να δούμε μία μία τις θέσεις.

εδώ νομίζω έχω και το καλύτερο αποτέλεσμα γυρίζοντας το sub ώστε το μεγάφωνο να κοιτά το klipsch - αριστερό τοίχο.
Ο μόνος ενδοιασμός είναι στο αν θα υπάρξει πρόβλημα σε μεγάλες εντάσεις όταν το μεγάφωνο και το bass reflex του sub θα ''βαράνε'' το klipsch. Υπάρχει κενό περίπου 15cm.

normalrew.jpg
normal.jpg

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.863
Μπορεί να είναι η καλύτερη θέση για το sub, αλλά δεν νομίζω να είναι η καλύτερη θέση για το ηχείο. Πόσο προς τα έσω μπορείς να το στρίψεις;

Reaction score
7.878
Μπορεί να είναι η καλύτερη θέση για το sub, αλλά δεν νομίζω να είναι η καλύτερη θέση για το ηχείο. Πόσο προς τα έσω μπορείς να το στρίψεις;
Τόσο

20180825_220448.jpg

[DOUBLEPOST=1535223985][/DOUBLEPOST]εκτός αν τα τραβήξω πιο μπροστά
[DOUBLEPOST=1535224092][/DOUBLEPOST]Κάπως έτσι

20180825_220734.jpg

Reaction score
6.208
Οπως το εβαλες πιο μπροστα λογικα θα εχεις και την καλυτερη μετρηση συνολικα. Δοκιμασε το μια ετσι.

Reaction score
7.878
https://www.sweetwater.com/insync/phantom-image/
http://www.linkwitzlab.com/Store/phantom-image.htm

Όταν το ηχείο είναι βλέπει πλάγια σε τοίχο.
Έχω αρχίσει και χάνω τη μπάλα. Αυτό συμβαίνει αν είναι κοντά στο τοίχο ή γενικά πλάγια του? Γιατί σύμφωνα με την dolby πρέπει να έχει 22-30 μοίρες
[DOUBLEPOST=1535226078][/DOUBLEPOST]
Οπως το εβαλες πιο μπροστα λογικα θα εχεις και την καλυτερη μετρηση συνολικα. Δοκιμασε το μια ετσι.
Έλεγα αν είναι δυνατόν να τα παρω ένα ένα. Πρώτα πχ το sub

Reaction score
6.529
Η καλύτερη θέση είναι αυτή που θα σου δώσει ομαλότερη απόκριση στο εύρος λειτουργίας του και όχι εκτός. ..Πολλές φορές είναι ζητούμενες ακυρώσεις που εμφανίζονται σε σημεία κρος+....
Επισης γουφερ που δε σε κοιτά μπορεί να '' γραφει'' καλύτερα αλλά σε αίσθηση είναι το ίδιο;
Η κορυφή στα 60 είναι από ταβάνι...

Reaction score
7.878
Σίγουρα μας ενδιαφέρει πώς παίζει μέχρι τα 120hz που είναι και το lfe κανάλι. Αν συγκρίνουμε και τα άλλα διαγράμματα σε διαφορετικές θέσεις που θα ανεβάσω, το λιγότερο βύθισμα 30 με 55 είναι με το μεγάφωνο να κοιτά στο τοίχο τουλάχιστον στις μετρήσεις.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.079
22-30 μοίρες
30.
Εσύ βάλε και λίγο παραπάνω, 35 θα πρότεινα.
Ο μόνος ενδοιασμός είναι στο αν θα υπάρξει πρόβλημα σε μεγάλες εντάσεις όταν το μεγάφωνο και το bass reflex του sub θα ''βαράνε'' το klipsch. Υπάρχει κενό περίπου 15cm.
Κανένα πρόβλημα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.422
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot