JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.060
Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!
Γιατί ρε σκέφτεσαι να τα αγοράσεις? εσυ ? jblάκια?
Γιατί ρε σκέφτεσαι να τα αγοράσεις? εσυ ? jblάκια?
Πλησιαζουν τα 9.000 ευρω.Μηπως ξερετε ποσο κοστιζουν τα λιπινσκι με τους ενισχυτες και τις βασεις τους?(απαραιτητες,γιατι εκει τοποθετουνται τα μονομπλοκια τους).
Οχι αλλα για να εχω αποψη.Γιατί ρε σκέφτεσαι να τα αγοράσεις? εσυ ? jblάκια?
Τα Lipinski 707 (όπως κυκλοφορούσαν τα τελευταία χρόνια αλλά με τα νέα μεγάφωνα 7" που βγήκαν για τα 707Α ) κοστίζουν 6900€ το ζευγάρι.Μηπως ξερετε ποσο κοστιζουν τα λιπινσκι με τους ενισχυτες και τις βασεις τους?(απαραιτητες,γιατι εκει τοποθετουνται τα μονομπλοκια τους).
Δυστυχώς χάλασε ο ένας ενισχυτής 3 μέρες πρίν την έκθεση.Από τα Lipinski είχα μεγάλες προσδοκίες πέρυσι στην έκθεση αλλά με τα Pass δεν μου είπανε τίποτα.Πολύ αδιάφορα..
Μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνανε τα ενεργά Focal, που δεν θυμίζανε και πολλά σε commercial Focal..
Θέλω πολύ να τα ακούσω με τα ενισχυτικά τους φέτος εάν τα κατεβάσει ο αντιπρόσωπος τα Lipinski πάντως..
Δυστυχώς χάλασε ο ένας ενισχυτής 3 μέρες πρίν την έκθεση.
Οι μεγάλοι Pass παίζουν καλά με τα Lipinski, ο μικρός είναι αλήθεια δεν τα έπαιζε με τρόπο που να θυμίζουν τον ήχο τους, συν το πάρα πολύ μικρό δωμάτιο που είχαμε και τα έπνιγε.
Υπάρχει ένα review για τους ενισχυτές που μπορεί να γίνει download :
http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=30800
Πρέπει λοιπόν να διορθώσετε τη σελίδα του προϊόντος, στην οποία αναγράφονται (εκ παραδρομής προφανώς) τα παρακάτω:Τα Lipinski 707 (όπως κυκλοφορούσαν τα τελευταία χρόνια αλλά με τα νέα μεγάφωνα 7" που βγήκαν για τα 707Α ) κοστίζουν 6900€ το ζευγάρι.
...
Ευχαριστώ για την επισύμανση , το είχαμε ζέυγος για ευκολία, όταν μπήκαν τα νέα Lipinski στο site, αλλάξαμε σε μονάδα αλλά στο παλιό κείμενο έμεινε " τιμή ζεύγους".Πρέπει λοιπόν να διορθώσετε τη σελίδα του προϊόντος, στην οποία αναγράφονται (εκ παραδρομής προφανώς) τα παρακάτω:
Lipinski L 707
Η Τιμή μας: €3,450.00 με ΦΠΑ
Class A και Recomended Component στο περιοδικό Stereophile, στην ίδια "λίγκα " με τα καλύτερα ηχεία που κατασκευάστηκαν ποτέ. Ηχείο με δύο glass fiber γούφερς 7 ιντσών και 1 ίντσας Neodymium Ring Radiator Tweeter.
" ... the best loudspeaker I ever heard ..." σύμφωνα με τον Bob Katz διάσημο mastering engineer
Ένα ηχείο που πρέπει να ακούσει κάποιος για να καταλάβει πόσο κοντά στην αληθινή μουσική μπορεί να φτάσει η ακρόαση ενός συστήματος ηχείων.
Τιμή ζεύγους
Χαρακτηριστικά :
* Ενα 1" (25mm) Neodymium Ring Radiator tweeter
* Δύο 7" (18cm) Glass Fiber Mid-Woofers σε MTM διάταξη
* Απόκριση συχνοτήτων : 56Hz-20kHz ±1dB (31Hz-40kHz ±3dB)
* SPL: 90 dB 1W/1m
* Αντίσταση: 4 Ohms
* Διαστάσεις: 23.6" H x 9.4" W x 12.4" D (60cm x 24cm x 32.5cm)
* Βάρος: 41 lbs (18.5 kg)
Εννοείται πως σημειώνω τα παραπάνω τόσο για δική σας διευκόλυνση, όσο και για το να μην αισθανόμαστε εκτεθειμένοι όσοι από εμάς πιθανώς τα προτείναμε ως αγορά βάσει και του κόστους τους.
Χαίρομαι πολύ που μας δίνεται η ευκαιρία να σας έχουμε στο avsite.
Το κάθε stack δεν χρειάζεται ξεχωριστό ενισχυτή?το ζευγάρι και τα Lipinski Grand που συνοδεύονται απο το ένα stack με τα 3 midwoofer που δουλεύουν σαν ένα 15" , 19900 € το ζευγάρι.
Δηλαδή τα Lipinski Grand με τούς ενισχυτές τους κοστίζουν 26800 € , το ζευγάρι.
Όχι, ενώνονται μεταξύ τους χωρίς καλώδια με μαγνήτη και χρειάζονται 1 ζευγάρι ενισχυτών.Το κάθε stack δεν χρειάζεται ξεχωριστό ενισχυτή?
Έχω πάει και εγώ εδώ....πέρσι (μπορεί και πρό-περσι) και 'άκουσα' τα focal που τα είχα στο μάτι...
Καλλίγραμο πτώμα είχε;Προσπάθησα αλλά δεν μπορώ . . . :138:
Μου έκαναν κάποια πράγματα εντύπωση.... από όλη την 'παρουσίαση'... (όχι στο νήμα αυτό αλλά στην επίσκεψη μου εκεί)
Ξαναπροσπάθα:116:Προσπάθησα αλλά δεν μπορώ . . . :138:
Επειδή έχω πάει και σε κάποια άλλα στούντιο(όχι αποκλειστικά για mastering) το συγκεκριμένο το είδα απ τα ποιό φροντισμένα.Ευχής έργον ήταν και τα πάνελ πίσω απ την θέση ακρόασης.Υποθέτω ότι ήταν διαχυτές αλλά μιας και δεν ρώτησα τον κο.Χατζηστάμο ευχαρίστως να μας εξηγήσει ο ίδιος όταν μπορέσει.Μου έκαναν κάποια πράγματα εντύπωση.... από όλη την 'παρουσίαση'... (όχι στο νήμα αυτό αλλά στην επίσκεψη μου εκεί)
Όχι μια χαρά το πας... :132:Ξαναπροσπάθα:116:
Επειδή έχω πάει και σε κάποια άλλα στούντιο(όχι αποκλειστικά για mastering) το συγκεκριμένο το είδα απ τα ποιό φροντισμένα.Ευχής έργον ήταν και τα πάνελ πίσω απ την θέση ακρόασης.Υποθέτω ότι ήταν διαχυτές αλλά μιας και δεν ρώτησα τον κο.Χατζηστάμο ευχαρίστως να μας εξηγήσει ο ίδιος όταν μπορέσει.
Εκτός και αν αναφέρεσαι σε τπτ άλλο.
(Με το σταγονόμετρο θα στα βγάζω;:137
Εεεε!!!! ....δε ξέρεις ρε....:414:Ναι και ξεράθηκα.
Μού άρεσαν και στην έκθεση αλλά τώρα που τ άκουσα σε ποιό ελεγχόμενες συνθήκες με σαγήνευσαν περισσότερο..
....