"Vintage Tonearms & Turntables Club"

Reaction score
1.815
Απάντηση: "Vintage Tonearms & Turntables Club"

Μας τρέλλανες πάλι με τα μηχανάκια σου...:624:
Απλά ΚΟΡΥΦΑΙΟ!! Και τγο "παλαιό" αλλά και το νέο! (νεότατο το Sansui!)
Σιγά μην κάτσουν να φτιάξουν σήμερα τέτοια μηχανάκια! Ποιός μπορεί να το κάνει? Οι Κινέζοι, οι Ταιβανέζοι... ποιοί??:116:

Reaction score
3.899

Θαυμαστό και θαυμάσιο!!
Υπέροχο!!
Κούκλα!!!

Πω πω πω!!

Reaction score
8.905

Πάρα πολύ όμορφο το SR-929 (ο βραχίωνας φέρνει κάτι από micro seiki) και με μοντέρνα γραμμή όπου στέκεται άνετα και σήμερα! Η μόνη ένσταση είναι ότι δεν αντικατέστησες την ορίτζιναλ κεφαλή που είχατε αγοράσει.. η κεφαλή σου ήταν από Audio Technica (αντίστοιχη με AT-12S), εγώ έχω πάθη μεγάλο κώλυμα με κάποιες shibata... και πλέον δεν τις αλλάζω με τίποτα! Πιστεύω η Goldring που φοράς σήμερα (από το προστατευτικό καπάκι την κατάλαβα) να παίζει καλά.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.883

Και μια denon dl 304 μια χαρά θα του πήγαινε, λέω τώρα εγω.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.883

Αλήθεια σας τόπα? δεν σας τόπα, απο σήμερις δλδ τώρα το βραδάκι εδω και κανά 5ωρο , είμαι ευτυχής κάτοχος δεύτερης στρωμένης 304.Και εδω και κανά μήνα έδωσα την 160 που είχα με 4ωρες πάιξιμο όλο κιοόλο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.883

Ποιός με πιάνει τώρα.
Αντε σιγά σιγά μια ψυχή να μου παραδώσει το pre pre με ina 247 .

Reaction score
8.905

Και μια denon dl 304 μια χαρά θα του πήγαινε, λέω τώρα εγω.
Εσύ λεγε... εγώ όχι... δεν... :105:

Αντε σιγά σιγά μια ψυχή να μου παραδώσει το pre pre με ina 247.
Άμα σου πει ο Σταμάτης τι pre έφερα... θα σου φύγει η ψυχή... και όχι ένα κουτάκι σαν σπιρτόκουτο dlx και να στοιχίζει μια περιουσία... :105:

Reaction score
1.187

Πάρα πολύ όμορφο το SR-929 (ο βραχίωνας φέρνει κάτι από micro seiki) και με μοντέρνα γραμμή όπου στέκεται άνετα και σήμερα!
Σωστό σε βρίσκω! Πράγματι η Sansui είχε συνεργαστεί εκείνη την εποχή με την micro seiki για τον σχεδιασμό του συγκεκριμένου βραχίονα ο οποίος είναι αυτός:

Η μόνη ένσταση είναι ότι δεν αντικατέστησες την ορίτζιναλ κεφαλή που είχατε αγοράσει.. η κεφαλή σου ήταν από Audio Technica (αντίστοιχη με AT-12S), εγώ έχω πάθη μεγάλο κώλυμα με κάποιες shibata... και πλέον δεν τις αλλάζω με τίποτα!
Το SR-929 ήταν η ναυαρχίδα της Sansui, εκείνη την εποχή και πωλείτο χωρίς κεφαλή.

http://www.classicsansui.net/Turntables.htm

Εγώ είχα βάλει την SV-40X που ήταν κορυφαία της Sansui αντίστοιχη με την Audio Technica που ανέφερες.

Καταπληκτικός κρυστάλλινος ήχος, απίστευτη απόκριση συχνότητος από 10 έως 50.000 Hz !!!
Σφιχτό και γεμάτο μπάσο, τρομερός διαχωρισμός καναλιών και απίστευτη στερεοφωνική εικόνα.
Υπερελλειπτική βελόνα Shibata. Είχα "λιώσει" τρεις βελόνες από το παίξιμο στην συγκεκριμένη κεφαλή. Καταπληκτικός ήχος, αρκεί...

...αρκεί οι δίσκοι να ήταν σε άψογη κατάσταση! Η Shibata είχε το "κακό" συνήθειο να διαβάζει ΟΛΗ την πληροφορία που υπήρχε χαραγμένη στα αυλάκια, έτσι διάβαζε και το παραμικρό "τσικ" που μπορεί να υπήρχε και που όλες οι άλλες κεφαλές αδυνατούσαν να το διαβάσουν.

Όλες οι άλλες κεφαλές που έβαλα κατά καιρούς πάνω ήταν σαν φτωχοί συγγενείς μπροστά στην Sansui SV-40X

Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να βρω σήμερα βελόνα για αυτή την κεφαλή έτσι ώστε να την ξαναβάλω να παίξει...

Πιστεύω η Goldring που φοράς σήμερα (από το προστατευτικό καπάκι την κατάλαβα) να παίζει καλά.
Ναι Goldring έχω σήμερα και είμαι ευχαριστημένος. Μια χαρά παίζει και για τα λεφτά που κάνει δεν το συζητώ...
Αλλά SV-40X δεν είναι.

Reaction score
8.905

Βινύλιο παιγμένο χωρίς σκράτς δεν υφίτστατε.... άσε θα τα πούμε σύντομα από κοντά τα εγκλήματα που έκανες... :405:

Reaction score
6.803

Αγαπητέ Τάσο μόνο ρισπέκτ για το sansui!!!
Όσο για σένα Μάρκου , όταν θα έχω χρόνο
θα φτιάξω το ποστ-καταγγελία για τον Ματζιόνε και φυσικά θα ανεβάσω και παραθέσεις.

Reaction score
1.685

Ποιός με πιάνει τώρα.
Αντε σιγά σιγά μια ψυχή να μου παραδώσει το pre pre με ina 247 .
217 κυριε συναδελφε...:116:

Όσο για σένα Μάρκου , όταν θα έχω χρόνο
θα φτιάξω το ποστ-καταγγελία για τον Ματζιόνε και φυσικά θα ανεβάσω και παραθέσεις.
Αυτο θελω να το δω....

Reaction score
6.803

217 κυριε συναδελφε...:116:

Αυτο θελω να το δω....
Όχι μόνο θα το δεις αλλά θα το ακούσεις κιόλας!!
Εσείς μπορεί να πιάνεται τις χροιές αλλά εγώ πιάνω τις κλεψιές:114:

Reaction score
1.187

Βινύλιο παιγμένο χωρίς σκράτς δεν υφίτστατε.... άσε θα τα πούμε σύντομα από κοντά τα εγκλήματα που έκανες... :405:
Ήρθε η Shibata για την Sansui SV-40X !!!!!!!!!!!!! :602:

Reaction score
1.815

Aααααα ρε Jico αθάνατη!!!!!!!!
Επιτέλους έκανες το βήμα για να σώσεις το απίστευτο αυτό κεφάλι!!!

Reaction score
1.187

.... άσε θα τα πούμε σύντομα από κοντά τα εγκλήματα που έκανες... :405:
Λοιπόν για να διορθώσω τα εγκλήματα που έκανα, η Goldring μονταρίστηκε πάνω σε ένα κέλυφος Stanton (ο Θεός να το κάνει κέλυφος αυτό το τσιγκάκι...)

διότι......

Reaction score
1.187

...η Sansui SV-40X απέκτησε μια ολοκαίνουργια βελόνα Shibata Made in Japan, ξαναμπήκε στο δικό της το σωστό κέλυφος της Sansui και είναι έτοιμη να τργουδήσει πάλι όπως παλιά!!! :602:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.883

Τάσο απο που την πήρες?
Μεγειές μεγειές.

Reaction score
1.815

Τάσο απο που την πήρες?
Μεγειές μεγειές.
Μη μου πεις οτι ψάχνεσαι για κεφάλι, γιατί θα πεθάνω στα γέλια!!:143:
Ωωωωχχχ... ζημιές βλέπω να γίνονται πάλι!

Πάντως άμα θες να ακούσεις κάτι "επαναστατικό" σε κεφάλι, θα σε φωνάξω να ακούσεις τι θα μπορείς να πάρεις, αφού στρώσω το καινούριο απόκτημα...:116:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.247