"Vintage Tonearms & Turntables Club"

Reaction score
11
Απάντηση: "Vintage Tonearms & Turntables Club"

Ναι γιατι παίζει καλύτερα απο την Stanton 681eee που έχω (παλια βέβαια-αλλά και η technics παλιά είναι)
Βέβαια αναζητώ κεφαλή.Με τον Μάνο τα είπαμε τηλεφωνικά πρι κάποιους μήνες,αλλά ακόμα δεν πήρα τιποτε.
Να αναφερθώ λίγο στην EPC-270c.
Tην έβγαλα απο ένα πικαπ techics φίλου και την δοκίμασα και απο τότε δεν την ξανάβγαλα απο πάνω.
Επαιζε καλύτερα και απο την rega elys ii που είχα πάρει καινούργια και την έσπασα απο τα νεύρα μου.
Μουσικότατη αεράτη και με μπάσο καλό.Λίγο τενεκεδένια στις υψηλές αλλά την συγχωρώ.
Ακούω και προτάσεις για κεφαλή.Οχι υψηλές τιμές.
Tο καλύτερο που μπορώ να κάνω για σένα είναι direct comparison 681 vs 881, και με πολλές ακόμα συγκριτικές αναφορές, εδώ:

http://daveyw.edsstuff.org/vinyl/cartridges/mm-cartridges/

και εδώ:

http://daveyw.edsstuff.org/vinyl/cartridges/mi-cartridges/

:107:

Reaction score
11

Eίδες ο caravelle ενημέρωση...

Σας κόπηκε η μιλιά ε;

:142:

Σιγά! Πέσατε με τα μούτρα και θα του το χαλάσετε του ανθρώπου το blog!

(Tρομερός όμως...)

Reaction score
295

Tο καλύτερο που μπορώ να κάνω για σένα είναι direct comparison 681 vs 881, και με πολλές ακόμα συγκριτικές αναφορές, εδώ:

http://daveyw.edsstuff.org/vinyl/cartridges/mm-cartridges/

και εδώ:

http://daveyw.edsstuff.org/vinyl/cartridges/mi-cartridges/

Οποια κι αν είναι η αλήθεια αφου δεν μπορώ να την ακούσω στο σύστημα μου με τα δικά μου αυτιά και με τα αυτια των φίλων μου ,δεν μου λέει τίποτα.
Βάζω-βγάζω κελυφη με 4 κεφαλές και πάντα καταλήγουμε στην technics.Μπορεί η stanton μου να θέλει πέταμα τώρα πια.(Μιλάμε για κεφαλή 30+ χρονων με αλλαγμένη βέβαια βελόνα 2-3 φορές).Τι αλλο να πω.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Ηδη έκανα εγγραφή και είμαι έτοιμος να την παραγγείλω.
Απο τελεωνείο έχει?
Να βάλω αποστολή με ΕΜS ?Δεν κοστίζει πολύ παραπάνω
Δεν χρειάζεται τίποτα special να κάνεις .Δεν έχει τελωνείο,δεν γράφουν την τιμή πουθενά .

Reaction score
11

Οποια κι αν είναι η αλήθεια αφου δεν μπορώ να την ακούσω στο σύστημα μου με τα δικά μου αυτιά και με τα αυτια των φίλων μου ,δεν μου λέει τίποτα.
Βάζω-βγάζω κελυφη με 4 κεφαλές και πάντα καταλήγουμε στην technics.Μπορεί η stanton μου να θέλει πέταμα τώρα πια.(Μιλάμε για κεφαλή 30+ χρονων με αλλαγμένη βέβαια βελόνα 2-3 φορές).Τι αλλο να πω.

Εμείς που ακούμε πολύ προσεκτικά, λόγω χόμπυ, συνήθως δεν διαβάζουμε εξ' ίσου προσεκτικά!

Είδες το σύμβολο του μεγαφώνου δίπλα σε κάθε κεφαλή; Από εκεί κατεβάζεις κλιπάκια που έχουν δημιουργηθεί με την συγκεκριμένη, τα παίζεις με το σύστημά σου και συμπεραίνεις!

Μεγαλείο ο άνθρωπος αυτός!

Reaction score
11

Τώρα από πλευράς αξιοπιστίας και δε συμμαζεύεται, πιστοποίηση ISO δεν βλέπω νάχει, ούτε χαρτί ότι δεν είναι τρελός!

(Σίγουρα την έχει μια δόση η και παραπάνω...Αλλά συνηθισμένοι είμαστε..).

Reaction score
295

Εμείς που ακούμε πολύ προσεκτικά, λόγω χόμπυ, συνήθως δεν διαβάζουμε εξ' ίσου προσεκτικά!

Είδες το σύμβολο του μεγαφώνου δίπλα σε κάθε κεφαλή; Από εκεί κατεβάζεις κλιπάκια που έχουν δημιουργηθεί με την συγκεκριμένη, τα παίζεις με το σύστημά σου και συμπεραίνεις!

Μεγαλείο ο άνθρωπος αυτός!

Το είδα και προσπάθησα αλλά μου έβγαλα αυτό:"This Connection is Untrusted"
Αλλά θα το κάνω κάποια στιγμή

Reaction score
11

Το είδα και προσπάθησα αλλά μου έβγαλα αυτό:"This Connection is Untrusted"
Αλλά θα το κάνω κάποια στιγμή
Eμένα μου δουλεύει κανονικά! Ζήτημα κάποιας ρύθμισης ίσως; Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την ασφαλή αναζήτηση;

:111:

Reaction score
8.905

Βρε Χρήστο ήμαρτον, άσε και κάποιον να έχει την άποψή του, όλοι οι κατασκευαστές (όχι πλυντηρίων, κεφαλών εννοώ) δεν συνιστούν την 881, άσε που το έχεις διαλύσει το νήμα και το έχεις κάνει προσπέκτους της Stanton, ενώ υπάρχει νήμα (ήδη) με την κεφαλή που έχεις ανοίξει, γράψε εκεί ότι θέλεις, όπως νέα... το πως έπαιζε η κεφαλή σου.... κλπ.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Το μόνο συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι οτι η Stanton είναι αναξιόπιστη:105:

Reaction score
11

Βρε Χρήστο ήμαρτον, άσε και κάποιον να έχει την άποψή του, όλοι οι κατασκευαστές (όχι πλυντηρίων, κεφαλών εννοώ) δεν συνιστούν την 881, άσε που το έχεις διαλύσει το νήμα και το έχεις κάνει προσπέκτους της Stanton, ενώ υπάρχει νήμα (ήδη) με την κεφαλή που έχεις ανοίξει, γράψε εκεί ότι θέλεις., όπως νέα... το πως έπαιζε η κεφαλή σου.... κλπ.

Γιατί, είδες αυτό που έβαλα να μιλάει ιδιαίτερα για την STANTON;

Πενήντα κεφαλές εξετάζει!

Μήπως δεν το κοίταξες και κάνεις την παρατήρηση σου...ορμώμενος εκ΄του...(αμαρτωλού) παρελθόντος;

Reaction score
11

Το μόνο συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι οτι η Stanton είναι αναξιόπιστη:105:
Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα!

Αφού βγήκε από το hi-fi, μετά τον θάνατο του δημιουργού, και το γύρισε στο..κλέφτικο!

Reaction score
295

Ουτως η άλλως μπορώ να βρώ βελόνα για την 681ΕΕΕ ?

Reaction score
11

Ουτως η άλλως μπορώ να βρώ βελόνα για την 681ΕΕΕ ?
Γιατί άλλαξες από την ζήτηση βελόνας για TECHNICS? Η 681 ΕΕΕ, (που περιέχεται στο δεύτερο link), αν και στην εποχή της είχε δημιουργήσει σχολή, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...

Reaction score
295

Γιατί άλλαξες από την ζήτηση βελόνας για TECHNICS? Η 681 ΕΕΕ, (που περιέχεται στο δεύτερο link), αν και στην εποχή της είχε δημιουργήσει σχολή, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...

Δεν άλλαξα.Το ερώτημα μου είναι για να ενισχύσει την προτίμιση μου στην technics.
Η 881 είναι πολυ πάνω απο την 681εεε ?

Reaction score
11

Δεν άλλαξα.Το ερώτημα μου είναι για να ενισχύσει την προτίμιση μου στην technics.
Η 881 είναι πολυ πάνω απο την 681εεε ?
Στο πρώτο από τα δύο link που σου έδωσα υπάρχει περιληπτική συγκριτική αναφορά 681 vs 881, στην θέση για 881.

Με μία λέξη πάντως, ναι είναι σημαντική η διαφορά.

:108:

Reaction score
11

To λοιπόν!

Με βάση μια γρήγορη και επιφανειακή ματιά, ομολογώ, που έριξα, η STANTON 681EEE είναι σαφώς καλύτερη από την TECHNICS EPC 270 C!

Ούτως η άλλως απόψεις ανταλάσσουμε, και, ειδικά σε αυτή την περίπτωση :)142:), δεν θεωρώ πως έχω το αλάθητο!

Έτσι λοιπόν εσύ αποφασίζεις!

Εδώ μπορείς να βρεις πολλά για την 681EEE:

http://www.vinylengine.com/library/stanton/681.shtml

Reaction score
8.905

Γιατί, είδες αυτό που έβαλα να μιλάει ιδιαίτερα για την STANTON;

Πενήντα κεφαλές εξετάζει!

Μήπως δεν το κοίταξες και κάνεις την παρατήρηση σου...ορμώμενος εκ΄του...(αμαρτωλού) παρελθόντος;:111:
Επειδή έχεις έρθει στο σπίτι μου και σε έχω γνωρίσει, μόνο ηλίθιο δεν σε θεωρώ, κάθε άλλο μάλιστα, το ξέρεις καλά ότι δεν το εννοούσα για το τελευταίο σου ποστ αλλά για τις 5 σελίδες που μας γέμισες (με τα ίδια και τα ίδια) με την Stanton, όσο για το “αμαρτωλό” παρελθόν μου έχω να σου πω ότι είχα διάβασα πολύ καλά το κείμενο που είχες ποστάρει.... εσύ δεν το είχες διαβάσει ο ίδιος (το δικό σου) και δεν γνώριζες γιαυτόν που μίλαγε για την Technics 100 mk4. Πιστεύω να κατάλαβες και εάν θέλεις σε παρακαλώ σταμάτα την επαναλαμβανόμενη διαφήμιση που στο τέλος κακό κάνεις.... και άσε που κουράζει κάποιους! Αυτά και σταματάω εδώ!

Reaction score
8.905

Άσε κιόλας που είμαι χαρούμενος σήμερα γιατί χτύπησα στο uk ebay μια VICTOR/ JVC X1 Laboratory New στο κουτί της σε σούπερ τιμή! :105:

Reaction score
11

Επειδή έχεις έρθει στο σπίτι μου και σε έχω γνωρίσει, μόνο ηλίθιο δεν σε θεωρώ, κάθε άλλο μάλιστα, το ξέρεις καλά ότι δεν το εννοούσα για το τελευταίο σου ποστ αλλά για τις 5 σελίδες που μας γέμισες (με τα ίδια και τα ίδια) με την Stanton, όσο για το “αμαρτωλό” παρελθόν μου έχω να σου πω ότι είχα διάβασα πολύ καλά το κείμενο που είχες ποστάρει.... εσύ δεν το είχες διαβάσει ο ίδιος (το δικό σου) και δεν γνώριζες γιαυτόν που μίλαγε για την Technics 100 mk4. Πιστεύω να κατάλαβες και εάν θέλεις σε παρακαλώ σταμάτα την επαναλαμβανόμενη διαφήμιση που στο τέλος κακό κάνεις.... και άσε που κουράζει κάποιους! Αυτά και σταματάω εδώ!
1)Aναφέρθηκα στο δικό μου "παρελθόν" στο AVSITE και όχι στο δικό σου! Πως θα ήταν δυνατόν να αναφερθώ σε σένα...

2)Δεν ασχολήθηκα με το τι έλεγε, πέρα από την STANTON, γιατί απλά δεν με ενδιέφερε! Βλέπεις πάσχουμε από την υπερπληροφόρηση!

3)Όταν έκανες την παρατήρηση περί STANTON ήδη είχα πριν πολλά post σταματήσει να αναφέρομαι.

4)Σέβομαι και τιμώ το σπίτι σου και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η αναφορά σου αυτή.

5)Σε τι κάνω διαφήμιση; Σε κάτι που έχει σταματήσει να παράγεται εδώ και έξη-επτά χρόνια;

Μήπως κάνω διαφήμιση και στο MK1 του 1978 στο οποίο τακτικά αναφέρομαι;

Είδες να προτείνω σε κάποιον να αγοράσει STANTON; Πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο αφού δεν υπάρχει;

6)Περιορισμούς στην έκφραση δεν δέχομαι και δεν ανέχομαι από κανένα, και μάλιστα την στιγμή που δεν θίγω, αλλά σέβομαι τους πάντες, και δεν διαφημίζω και δεν πουλάω τίποτα!

7)Θα περίμενα, μετά και την γνωριμία μας, όπου με μεγάλη χαρά δέχτηκα να συμβεί, να είσαι περισσότερο προσεκτικός στις εκφράσεις σου!

8)Ειλικρινά, όσο έξυπνος και αν είμαι που λες, δεν καταλαβαίνω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr