Μετρήσεις χώρου...

Reaction score
8.905
Έτσι πρέπει να είναι ένα υποψήφιο εκκολαπτόμενο μέλος του Aca!:D
Με κορυφαίες επιλογές του συστήματός του και κατασταλαγμένος!

Πως αλλιώς θα γίνει Acas αν δεν είναι σοβαρός?
Τώρα μάλιστα που ξεχωρίζει από όλους, ιδιαίτερα με τον εξαιρετικό χώρο του βάση μετρήσεων, που παίζει να είναι (όπως είπε) ίσως ο καλύτερος χώρος στην Ευρώπη!:acute:
Νιώθω κουρασμένος πάλι...
ας με ξεματιάσει κάποιος, σας παρακαλώ!

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
Έτσι πρέπει να είναι ένα υποψήφιο εκκολαπτόμενο μέλος του Aca!:D
Με κορυφαίες επιλογές του συστήματός του και κατασταλαγμένος!

Πως αλλιώς θα γίνει Acas αν δεν είναι σοβαρός?
Να αφήσουμε το ACA έξω από την πλάκα μας ;

Reaction score
1.815
Γιατί ζηλεύεις?:p
Δεν είναι κάτι κρυφό (ούτε και κακό) για το φιλαράκι μου.
Αντιθέτως το βλέπω πολύ θετικό...:thumbsup:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Ο Βασιλης με τον ενθουσιασμό του νομίζω μπορεί να γινει ο πρεσβευτης της άποψης για την αναγκαιοτητα μετρησεων χωρου και στο A.C.A. που τα περισσότερα μέλη του έχουν πολύ καλά συστήματα και μερικοί και πολυ καλους χωρους... :thumbsup:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Χωροι με προβληματα υπαρχουν παντου. Λυσεις υπαρχουν πολλες για ολα τα βαλαντια.
Για να περιαυτολογησω και λιγο ειμαι μετρημενος απο τον Νοεμβριο του 2011, δυστυχως η δουλεια δεν μου επετρεψε την ολοκληρωση των παρεμβασεων αλλα και με λιγα που εχουν γινει,οπως εχουν διαπιστωσει ηδη ο ΜΗ, ο Σταματης, ο Παντελης, ο Jorman,ο gonis και οι αλλοι, οι βελτιωσεις που πηραμε ηταν τραγικοαπιστευτες οπως λεει και ο φιλος μου ο ΕΑΡ .......

Reaction score
8.905
Ας αφήσουμε τα πειράγματα... γιατί θα ξεφύγουμε από την ουσία του θέματος... ποιος έχει σειρά τώρα? :lol:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Αλέξανδρε, κάποιο διάγραμμα με τα room modes δεν μου έβαλες, άραγε είναι απαραίτητο?

Reaction score
1.720
Σε πρωτη φαση ειναι πολυ σημαντικο να επιβεβαιωθει και μετρητικα το προβλημα που εχει ο χωρος μου. κΑΙ ΠΟΥ!

Σε δευτερη φαση θα επιδιωξω και μια ακομα μετρηση με αλλο ηχειο που φλερταρω για το μελλον.

Επισης μετα απο την πρωτη μετρηση θα μπει και ο προενισχυτης που εχω , στον οποιο ειχα κοψει το ευρος στο κατω ακρο επιτηδες για να δω ποσο μεσα ειχα πεσει με μια ακρος ερασιτεχνικη μετρηση που ειχα κανει. [ειχα χρησιμοποιησει γεννητρια ακουστικων συχνοτητων , και ενα απλο ντεσιμπελομετρο]

Y

Yiannis_B

Guest
Σε πρωτη φαση ειναι πολυ σημαντικο να επιβεβαιωθει και μετρητικα το προβλημα που εχει ο χωρος μου. κΑΙ ΠΟΥ!

Σε δευτερη φαση θα επιδιωξω και μια ακομα μετρηση με αλλο ηχειο που φλερταρω για το μελλον.

Επισης μετα απο την πρωτη μετρηση θα μπει και ο προενισχυτης που εχω , στον οποιο ειχα κοψει το ευρος στο κατω ακρο επιτηδες για να δω ποσο μεσα ειχα πεσει με μια ακρος ερασιτεχνικη μετρηση που ειχα κανει. [ειχα χρησιμοποιησει γεννητρια ακουστικων συχνοτητων , και ενα απλο ντεσιμπελομετρο]
Βρε συ, αφού το έχεις το DIY, γιατί δεν το ξεκινάς μόνος σου? Ότι είναι ο παλμογράφος για τα ηλεκτρικά σήματα, είναι και τα μικρόφωνα / κάρτες / software για τα ηχητικά. Είναι τα ειδικά γυαλιά σου για την μέτρηση ηχητικών μεγεθών. Θα δανειζόσουν κάθε τρεις και λίγο παλμογράφο για τις διάφορες φάσεις ενός project? Γιατί να κάνεις το ίδιο με τις μετρήσεις? :rolleyes:

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.720
@ [ειχα χρησιμοποιησει γεννητρια ακουστικων συχνοτητων , και ενα απλο ντεσιμπελομετρο]

Για να γινω λιγο ποιο σαφης , για να κοψω το μπουμαρισμα που εχω [λογω χαμηλου df αλλα και πολυ μεγαλου ηχειου για τον χωρο που εχω] ειχα σαν αναφορα τους 100hz και σιγα σιγα κατεβαινα , .Στους 50 hz ξεκινουσε ο χαμος! . Ηεπωμενη κινηση μου μετα απο αυτο ηταν να δωσω ενα γλυκο στρογγυλεμα στον προ που ξεκινα απο τους 70 hz. . Ποτε δεν μου ελειπε το χαμηλο και μπορουσα να ακουω την μουσικη μου!!!!!

Reaction score
1.815
.... [ειχα χρησιμοποιησει γεννητρια ακουστικων συχνοτητων , και ενα απλο ντεσιμπελομετρο]
Ααααα έτσι εεε?
Τώρα εξηγούνται όλα!
Δε μας τα έλεγες για να μη σε χώσουμε κι εσένα στις μετρήσεις των χώρων μας!

Τάκη πότε θα έρθεις σπίτι μου, με τον παλμογράφο σου???:)

Reaction score
1.720
Βρε συ, αφού το έχεις το DIY, γιατί δεν το ξεκινάς μόνος σου? Ότι είναι ο παλμογράφος για τα ηλεκτρικά σήματα, είναι και τα μικρόφωνα / κάρτες / software για τα ηχητικά. Είναι τα ειδικά γυαλιά σου για την μέτρηση ηχητικών μεγεθών. Θα δανειζόσουν κάθε τρεις και λίγο παλμογράφο για τις διάφορες φάσεις ενός project? Γιατί να κάνεις το ίδιο με τις μετρήσεις? :rolleyes:
Γιαννη γιατι οχι΄; απλα θελω σεμηναριο!

Reaction score
1.720
Ααααα έτσι εεε?
Τώρα εξηγούντε όλα!
Τάκη πότε θα έρθεις και σε μένα με τον παλμογράφο σου???
δεν ειχα βαλει τον παλμογραφο βρε! ενα απλο ντεσιμπελομετρο κααι την γεννητρια μου!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000