skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Να ακουει μονο ψηλόλιγνες τραγουδιστριες.....μπορει ομως την Αλεξιου να την κοντινουν και να την κανουν φαρδια!βαζουν κιλα ρε αδερφακι μου!!
Να ακουει μονο ψηλόλιγνες τραγουδιστριες.....μπορει ομως την Αλεξιου να την κοντινουν και να την κανουν φαρδια!βαζουν κιλα ρε αδερφακι μου!!
Μπορεί να με πείτε ξεροκέφαλο, αλλα σαν το ξαναδηλώνω...Δεν είμαι χρυσαυτιάς και δεν άκουσα καμμιά διαφορά στο ύψος και ούτε που θα ακούσω, πόσο μάλλον να πειραματιστώ με την κόρνα σε λάθος θέση απο αυτή του κατασκευαστή.. Στον Δημητρη ειπα καποια στιγμη οτι πρεπει λιγο να δοκιμασει να τις κανει να κοιτανε λιγο προς τα πανω γιατι ειχα την εντυπωση οτι θα μπορουσε να βγει λιγο καλλιτερη η εικονα ως προς το υψος. Θελει λεπτες κινησεις για να μη χαθει το δεσιμο με το χαμηλο. Επισης πρεπει να πειραματιστει και με το εμπρος πισω, πανω κατω, του τουιτερ.
Αν είναι να τους ανταλλάξουμε με κανένα έργο τέχνης και να μην πάνε χαράμι για πικάπ.....θελω να ακουσω τους otl μεσο υψηλα με τα class d στα γουφερ!!
Αν είναι να τους ανταλλάξουμε με κανένα έργο τέχνης και να μην πάνε χαράμι για πικάπ.....
Είσαι μεγάλη κουφάλα εσύ....Ρίχνεις τις μπηχτές σου προς Νέα Σμύρνη και σφυρίζεις μετά αδιάφορα....περαν της πλακας το συστημα ειναι σουπερ. Ο Δημητρης πρεπει να κανει τις δοκιμες του και να ρυθμισει εκει που ακριβως θελει τον ηχο του. Βεβαια εννοειται οτι αν και ο χωρος ηταν φροντισμενος θα περναμε και πολλα περισσοτερα!!
Σιγά μην σου φύγει κανένα φτερό....τωρα πο μου εχουν βγαλει το ονομα μπορω να το αρνηθω;;
οσοι με ξερουν καλα γνωριζουν οτι ειμαι ....
ασε με να πεταω!! κακο ειναι΄;;Σιγά μην σου φύγει κανένα φτερό....
Πλάκα, πλάκα, η νέα μου Αγγελία θα είναι:
ανταλλασω την φωτο του γαμου μου με το πικαπ σου.Πλάκα, πλάκα, η νέα μου Αγγελία θα είναι:
Ζητείται τρίοδος σε ανταλλαγή με έργο τέχνης...
Βέβαια την προηγούμενη φορά που ζητούσα sacd, με κράξανε οι διαχειριστές γιατί νόμιζαν ότι έχω γκαλερί και την ανέβαζα σιγά-σιγά.
Πάντως όσοι φιλότεχνοι προσέλθετε...δέχομαι προσφορές με π.μ...
Πλάκα, πλάκα, η νέα μου Αγγελία θα είναι:
Ζητείται τρίοδος σε ανταλλαγή με έργο τέχνης...
Βέβαια την προηγούμενη φορά που ζητούσα sacd, με κράξανε οι διαχειριστές γιατί νόμιζαν ότι έχω γκαλερί και την ανέβαζα σιγά-σιγά.
Απο ζευγάρια, προτιμώ τα μονομπλόκ...ανταλλασω την φωτο του γαμου μου με το πικαπ σου.
Εγώ νόμιζα ότι τα' χες χαϊμένα!
Αυτή ποτέ!Θές να ανταλλάξεις την φαρέτρα σου?
Κάτσε ρε Τάκη, που πάς?τεσπα , σταματαω να γραφω στο θρεντ σου για να μπουν να γραψουν και αλλοι. Μη στο χαλασω.
φιλια!
το πάτωμά σου είναι μάρμαρο ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων δεν είναι ξύλινο, άρα κάτω από την καμπίνα των γούφερ θα πρότεινα να βάλεις 3 κώνους για μεταφορά των κραδασμών της καμπίνας προς το δάπεδο, να εφαρμόσεις δηλαδή μηχανική γείωση.Πιστεύω ότι το ηχείο θέλει μια τελευταία παρέμβαση για να γίνει τέλειο. Θέλει ένα ζευγάρι αντικραδασμικά κάτω από την κεντρική μονάδα γιατί είχα μόνο για την κόρνα.