Project ''Projectορας''

Reaction score
7.410
Τα LS50 δεν σπάνε ως ζεύγος. Έψαχνα ακριβώς έναν χρόνο για να βρω ένα κομμάτι που το ήθελα ως κεντρικό και το βρήκα στο Βέλγιο. Φυσικά μπορείς να το ακούσεις στο σπίτι μου όποτε θέλεις σε Α/Β test με τα 805s μου ώστε να πάρεις μια ιδέα.
Καλορίζικο το σάμπ-ιον, σαμπ-άνια περιμένουμε!!!

Μη παρεις τιποτα και πηγαινε 1 εβδομαδα για σπα .....
Και Σπά-τα να πας είναι μια καλή αρχή!

melina

Cargo 200
Reaction score
43.611
Τα LS50 δεν σπάνε ως ζεύγος. Έψαχνα ακριβώς έναν χρόνο για να βρω ένα κομμάτι που το ήθελα ως κεντρικό και το βρήκα στο Βέλγιο. Φυσικά μπορείς να το ακούσεις στο σπίτι μου όποτε θέλεις σε Α/Β test με τα 805s μου ώστε να πάρεις μια ιδέα.
Καλορίζικο το σάμπ-ιον, σαμπ-άνια περιμένουμε!!!
Ευχαριστώ! θα σπάσουμε ενα μπουκάλι σαμπάνια πάνω στο sub σαν να είναι καράβι σε καθέλκυση :eek:
oops, για πες μας εντυπώσεις από τα ls50;
στην Αμερική τα σπάνε ρε γαμώτο, εδώ τίποτα;

σκεφτόμουν μήπως είχε και κανένας άλλος φίλος την ίδια ιδέα οπότε περνάμε ένα ζευγάρι και το μοιραζόμασταν...έξω πάντως που διαβάζω λένε τα καλύτερα, αλλά πάλι που ξέρουν αυτοί από ηχεία :p

Μη παρεις τιποτα και πηγαινε 1 εβδομαδα για σπα .....
Και Σπά-τα να πας είναι μια καλή αρχή!
Η συμφωνία είναι, εγώ παίρνω ηχεία η κυρά πάει για σπα, αν τη σπάσω θα γυρίσει τούμπα και θα παίρνει η κυρά ηχεία και ζήτω που καήκαμε...θα ψάχνει να βρει τα adagio να τα φέρει πίσω :laugh::laugh::laugh:

Reaction score
7.410
...σκεφτόμουν μήπως είχε και κανένας άλλος φίλος την ίδια ιδέα οπότε περνάμε ένα ζευγάρι και το μοιραζόμασταν...έξω πάντως που διαβάζω λένε τα καλύτερα, αλλά πάλι που ξέρουν αυτοί από ηχεία :p
ΖΗΤΕΙΤΑΙ συνέταιρος για KEF LS50...
Δυστυχώς δεν συντονιστήκαμε, χρονολογικώς, βεβαίως βεβαίως!

melina

Cargo 200
Reaction score
43.611
τρια ιδια εννοω ......αλλα το ιδιο ειναι οικονομικα..

τα m-audio η aria
τα m-audio είναι πιο ωραία από τα focal alpha και η υλοποίηση ως τρίδρομα με 8ιντσο γούφερ θα είναι πιο σωστή (όπως μου μάθατε :p).

Ένα feature όμως που έχουν τα focal και δεν έχουν τα m-audio είναι η λειτουργία stand-by. Τα focal έχουν stand-by οπότε όταν ανιχνεύσουν σήμα στην είσοδο περνούν σε mode on και αν δεν δουν σήμα για μισή ώρα πέφτουν για ύπνο.
Τα m-audio μόνο διακόπτη on-off. Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα καθημερινού χειρισμού;
εκτός αν ρίξω και τα τρία σε ένα πολύπριζο τύπου master-slave αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει πως δουλεύουν αυτά...παλιά είχα ένα που συνδεόταν μέσω usb στον υπολογιστή και όποτε ήταν ανοικτός ο υπολογιστής και έδινε τάση στο usb τότε έδινε και στις άλλες πρίζες...ενα τέτοιο θα μου έκανε δουλειά αν το έβαζα στην πίσω θύρα usb του onkyo :errwhat:?
έκανα και ένα πρόχειρο google και δεν βρίσκω κάτι σήμερα...Zizik πως την κάνεις τη δουλειά με τα focal?

Επίσης αυτό που φαίνεται στην πίσω όψη ψηλά λέτε να είναι rear port?

M-Audio_M3_8_back_weblg.jpg

• Like
Reactions: PPG

melina

Cargo 200
Reaction score
43.611
επίσης τα focal έχουν δύο εισόδους που είναι ενεργές και οι δύο όπως λέει, δηλαδή μπορείς να συνδέσεις ταυτόχρονα και στις δύο από δύο διαφορετικές πηγές και να παίζει ότι του'ρχεται κάθε φορά, δηλαδή σκέφτομαι βάζεις στη μία τα σήματα από τον avr και στην άλλη σήμα από κάποιο dac-pro (στα δύο ηχεία!) και έχεις και στέρεο αναπαραγωγή χωρίς τον avr...λέμε τώρα...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.237
Zizik πως την κάνεις τη δουλειά με τα focal?

Επίσης αυτό που φαίνεται στην πίσω όψη ψηλά λέτε να είναι rear port?

View attachment 36873
Έχω δυο τηλεχειριζόμενα πολύπριζα Belkin που έχουν δυστυχώς καταργηθεί.
Πόσο δύσκολο θα ήταν να έχουν τα ενεργά ένα trigger; :O_o::rolleyes:

Είναι port.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.611
το πίσω port θα μου βγάλει πρόβλημα με τον τοίχο από πίσω; ή διορθώνεται από το κόψιμο των χαμηλών που θα πηγαίνουν στο sub;

τα focal στην ουσία έχουν trigger και το πιο απλό μάλιστα...το ίδιο το σήμα εισόδου

Reaction score
7.410
...τα focal στην ουσία έχουν trigger και το πιο απλό μάλιστα...το ίδιο το σήμα εισόδου
Δεν είναι ίδιο. Κάποιες φορές δεν θα δεχθούν πληροφορία μέσα στο μισάωρο και θα σβήσουν. Και μέχρι να ξανανάψουν όταν τη δεχθούν, αυτή θα έχει φύγει...

melina

Cargo 200
Reaction score
43.611
Δεν είναι ίδιο. Κάποιες φορές δεν θα δεχθούν πληροφορία μέσα στο μισάωρο και θα σβήσουν. Και μέχρι να ξανανάψουν όταν τη δεχθούν, αυτή θα έχει φύγει...
συμβαίνει αυτό σε ταινία; πολύ δεν είναι μισή ώρα να μην δεχτεί σήμα;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.237
Δε συμβαίνει αλλά όπως και στα subs, το trigger δεν κάνει ποτέ λάθος. Το auto κάνει.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.611
Αν χρησιμοποιήσω τα δίπολα που έχω ως L/R τι θα γίνει;

Reaction score
7.410
συμβαίνει αυτό σε ταινία; πολύ δεν είναι μισή ώρα να μην δεχτεί σήμα;
Δε συμβαίνει αλλά όπως και στα subs, το trigger δεν κάνει ποτέ λάθος. Το auto κάνει.
Μωρέ συμβαίνει και παρασυμβαίνει. Μου έχει τύχει να βλέπω ταινία μόνος μου γιατί κοιμούνται τα πιτσιρίκια και να σβήσει ο εξακάναλος, όχι λόγω μισής ώρας αλλά λόγω πολύ χαμηλού σήματος στην είσοδο. Έκτοτε trigger. Φυσικά αυτές τις στάθμες αδυνατεί να τις επεξεργαστεί το μυαλό του Δημήτρη:laugh:!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.397
Μάλλον Κωστάκη.

Δε νομίζω να χωράει τόσες ίντσες εκεί που είναι τώρα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.488
Members
38.326
Νεότερο μέλος
Greg14