VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.059
Μη παρεις τιποτα και πηγαινε 1 εβδομαδα για σπα .....
τρια ιδια εννοω ......αλλα το ιδιο ειναι οικονομικα..ναι αλλά μαζί και με το κεντρικό τους πάει ψηλά...
Και Σπά-τα να πας είναι μια καλή αρχή!Μη παρεις τιποτα και πηγαινε 1 εβδομαδα για σπα .....
Ευχαριστώ! θα σπάσουμε ενα μπουκάλι σαμπάνια πάνω στο sub σαν να είναι καράβι σε καθέλκυσηΤα LS50 δεν σπάνε ως ζεύγος. Έψαχνα ακριβώς έναν χρόνο για να βρω ένα κομμάτι που το ήθελα ως κεντρικό και το βρήκα στο Βέλγιο. Φυσικά μπορείς να το ακούσεις στο σπίτι μου όποτε θέλεις σε Α/Β test με τα 805s μου ώστε να πάρεις μια ιδέα.
Καλορίζικο το σάμπ-ιον, σαμπ-άνια περιμένουμε!!!
Μη παρεις τιποτα και πηγαινε 1 εβδομαδα για σπα .....
Η συμφωνία είναι, εγώ παίρνω ηχεία η κυρά πάει για σπα, αν τη σπάσω θα γυρίσει τούμπα και θα παίρνει η κυρά ηχεία και ζήτω που καήκαμε...θα ψάχνει να βρει τα adagio να τα φέρει πίσωΚαι Σπά-τα να πας είναι μια καλή αρχή!
ποιο πακέτο εννοείς φίλε μου;ποσο πανε αυτα πακετο ειπαμε?
ΖΗΤΕΙΤΑΙ συνέταιρος για KEF LS50......σκεφτόμουν μήπως είχε και κανένας άλλος φίλος την ίδια ιδέα οπότε περνάμε ένα ζευγάρι και το μοιραζόμασταν...έξω πάντως που διαβάζω λένε τα καλύτερα, αλλά πάλι που ξέρουν αυτοί από ηχεία![]()
τα m-audio είναι πιο ωραία από τα focal alpha και η υλοποίηση ως τρίδρομα με 8ιντσο γούφερ θα είναι πιο σωστή (όπως μου μάθατετρια ιδια εννοω ......αλλα το ιδιο ειναι οικονομικα..
τα m-audio η aria
Έχω δυο τηλεχειριζόμενα πολύπριζα Belkin που έχουν δυστυχώς καταργηθεί.Zizik πως την κάνεις τη δουλειά με τα focal?
Επίσης αυτό που φαίνεται στην πίσω όψη ψηλά λέτε να είναι rear port?
View attachment 36873
Δεν είναι ίδιο. Κάποιες φορές δεν θα δεχθούν πληροφορία μέσα στο μισάωρο και θα σβήσουν. Και μέχρι να ξανανάψουν όταν τη δεχθούν, αυτή θα έχει φύγει......τα focal στην ουσία έχουν trigger και το πιο απλό μάλιστα...το ίδιο το σήμα εισόδου
συμβαίνει αυτό σε ταινία; πολύ δεν είναι μισή ώρα να μην δεχτεί σήμα;Δεν είναι ίδιο. Κάποιες φορές δεν θα δεχθούν πληροφορία μέσα στο μισάωρο και θα σβήσουν. Και μέχρι να ξανανάψουν όταν τη δεχθούν, αυτή θα έχει φύγει...
συμβαίνει αυτό σε ταινία; πολύ δεν είναι μισή ώρα να μην δεχτεί σήμα;
Μωρέ συμβαίνει και παρασυμβαίνει. Μου έχει τύχει να βλέπω ταινία μόνος μου γιατί κοιμούνται τα πιτσιρίκια και να σβήσει ο εξακάναλος, όχι λόγω μισής ώρας αλλά λόγω πολύ χαμηλού σήματος στην είσοδο. Έκτοτε trigger. Φυσικά αυτές τις στάθμες αδυνατεί να τις επεξεργαστεί το μυαλό του ΔημήτρηΔε συμβαίνει αλλά όπως και στα subs, το trigger δεν κάνει ποτέ λάθος. Το auto κάνει.