Επιτέλους, το home cinema του Στάθη

Reaction score
2.482
Αυτη τη στιγμή παίρνει value απο τον CX-A5000, μιας και με την αναβάθμιση των ηχείων, του έδωσε άλλον αέρα.
Αυτο σημαίνει ότι ειναι σαν να πήρε νέο preamp, αρά μπορεί να τον κρατήσει λιγο ακόμα.
Ο CX-A5200 (ή όπως αλλιώς θα λέγεται) θα βγει πιθανότατα τον Σεπτέμβρη του 2017, οπότε υπάρχει χρόνος ακόμα, αν κι εγω πάντως θα με έτρωγε να το κάνω Atmos από τώρα. Το κακό είναι πώς θα πρέπει να σκάσει κοντα στα 4000€+ (μείον όσο πουλήσει τον Α5000), για αγορά preamp/τελικου/ηχείων.

Πάντως Στάθη, η σκέψη να πας σε RX-A3050 δεν την σκέφτεσαι καθόλου; Θα ήταν ενδιαφέρον τεστ, κάνοντας copy/paste τα settings του CX-a5000 σε έναν 3050 (σε 7.1 mode φυσικα) να έκανες ένα τεστ, αν υπάρχουν ηχητικές διαφορές.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Αυτη τη στιγμή παίρνει value απο τον CX-A5000, μιας και με την αναβάθμιση των ηχείων, του έδωσε άλλον αέρα.
Αυτο σημαίνει ότι ειναι σαν να πήρε νέο preamp, αρά μπορεί να τον κρατήσει λιγο ακόμα.
Ο CX-A5200 (ή όπως αλλιώς θα λέγεται) θα βγει πιθανότατα τον Σεπτέμβρη του 2017, οπότε υπάρχει χρόνος ακόμα, αν κι εγω πάντως θα με έτρωγε να το κάνω Atmos από τώρα. Το κακό είναι πώς θα πρέπει να σκάσει κοντα στα 4000€+ (μείον όσο πουλήσει τον Α5000), για αγορά preamp/τελικου/ηχείων.

Πάντως Στάθη, η σκέψη να πας σε RX-A3050 δεν την σκέφτεσαι καθόλου; Θα ήταν ενδιαφέρον τεστ, κάνοντας copy/paste τα settings του CX-a5000 σε έναν 3050 (σε 7.1 mode φυσικα) να έκανες ένα τεστ, αν υπάρχουν ηχητικές διαφορές.
Ενδιαφέρον ποστ, στο πρώτο μέρος έτσι είναι όπως το λές μπορώ να το κρατήσω λίγο ακόμα ,δεν είναι 4Κ ,λιγότερο κατα 1000 περίπου γιατί μόνο 2 άτμος μπορώ να βάλω (μικρός χώρος) δεν θέλω να ξαναμπλέξω όμως με ολοκληρωμένους με ένα δικάναλο τελικό καθαρίζω συν οτι θέλω να παραμείνω στα xlr.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.349
Κάθε φορά που κάποιος τσακώνεται στο thread του Στάθη ο μικρός τζίζους κλαίει. Σταματήστε.
Δεν τσακώνονται βρε!

Αφού το Σάββατο πάλι τσίπουρα θα πίνουν! :D

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Το τσίπουρο της λησμονιάς ......
Λενε οτι λενε και μετά δεν ισχύει τίποτα .....τι μου θυμίζει άραγε ........:rolleyes:

Reaction score
2.482
Ενδιαφέρον ποστ, στο πρώτο μέρος έτσι είναι όπως το λές μπορώ να το κρατήσω λίγο ακόμα ,δεν είναι 4Κ ,λιγότερο κατα 1000 περίπου γιατί μόνο 2 άτμος μπορώ να βάλω (μικρός χώρος) δεν θέλω να ξαναμπλέξω όμως με ολοκληρωμένους με ένα δικάναλο τελικό καθαρίζω συν οτι θέλω να παραμείνω στα xlr.
Να έπαιρνες και 2x XPA-100 που είναι σε προσφορα τώρα. 319$ έκαστος! (+ΦΠΑ+δασμους+μεταφορικά+εκτελωνισμός!!!!).
Εκτός και αν ψωνίσεις από Πολωνία, αλλά αν θυμάμαι καλά προτιμάς από Ελλάδα τις αγορές σου!
Κάτι θα βρεθεί σε δικάναλο στις αγγελίες!

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Άσχετο,αλλά έχω φίλο Πολωνό,ασχολείται με το φτυάρι περισσότερο θα δούμε:lol::lol::lolsign:
Είναι γνωστός σαν Πολωνός Νεκροθάφτης.:D:roflmao:
Η τελευταία αγορά απο εμένα. Μετα δεν ξαναψωνιζεις ποτε και π-ε-θενα αλλου. :rolleyes: Hifi4ever:lol:

Reaction score
15.543
Ποιό απο τα δύο πρώτο θα άλλαζες εσύ; 5000 ή τζιβι;
:D
εγω θα αλλαζα και τα δυο :p

απο οικονομικης αποψης οτι αλλαξεις απο τα 2 θες τα ιδια λεφτα .....

......επειδη εισαι του ηχου πας στην αλλαγη pro - τελικου - ηχεια.
Να παρεις ολοκληρωμενο δεν λεει ετσι οπως εχεις φτιαξει τον χωρο και θες να παζεις...
.....ο pro δινει κατι παραπανω σε αυτο που θες.

αλλα χαλαρωσε....ακομα εισαι φρεσκος με το νεο σεταπιον jbl..;)

Reaction score
4.817
Εγώ περιμένω να δω ποτε ο αγαπητός κεφαλας θα αλλάξει κατι .
Όλο προτείνει στους άλλους να αλλάξει κατι αλλα αυτός εκει !
σταθερός !
Εκει βράχος !
Δεν ακουμπάει τίποτα !!!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.624
σταθερός !
Εκει βράχος !
Δεν ακουμπάει τίποτα !!!
Αν παιζει τελεια γιατι να αλλαξει;

Λεω τωρα...

Reaction score
4.817
Δεν θυμαμαι καν εαν εχει 1080p προβολι και hd ηχο ...
Επισης δεν θυμαμαι καν εαν εχει παρουσιασει το συστημα του ...
Σε καλυπτω ?

Reaction score
15.543
σταθερός !
Εκει βράχος !
Δεν ακουμπάει τίποτα !!!
:dance2:

Δεν θυμαμαι καν εαν εχει 1080p προβολι και hd ηχο ...
Επισης δεν θυμαμαι καν εαν εχει παρουσιασει το συστημα του ...
καλε κανεις ενα κλικ στο προφιλ και βλεπεις τι εχω......:)
....καμαρι μου τοσο δυσκολο ειναι !! :fuckyou:

μπορεις να αλλαξεις αυτη την συστηματαρα ;:D

ο γαιτρος το ειπε ωραια....:drinks:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK