Marantz SR7010 - SR7011

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.982
Από ότι είδα στο διαδίκτυο, το παραπάνω fermware το έχουν και στους 7010 & στους 7009 τι γίνεται?

Reaction score
97
Από ότι είδα στο διαδίκτυο, το παραπάνω fermware το έχουν και στους 7010 & στους 7009 τι γίνεται?
Στον 7010 το τελευταίο firmware που κατέβασε και εγκατέστησε είναι το 0772-9111-9231-04 ( DTS:X 3.90.35.00)

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.982
Ο δικός μου έχει το 6745-7351-6093-06:

Στην εντολή General/ check for Update
Rersult
Update Firmaware Latest
Update time ---

Και από κάτω:
Update start
Μάλλον δεν κάνω τίποτα, έτσι?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.982
Οκ κανένα πρόβλημα, αφού όλα λειτουργούν, μικρό το κακό με το harmony, το τακτοποιώ από το μενού του.

Αν έπαιρνε όλα τα updates τότε δεν θα είχε λόγο ύπαρξης ο 7010.

Εκτός αυτού αν το harmony ανοίγει πρώτα τον marantz και κατόπιν το dune ίσως δεν το βλέπει για αυτό δεν βγάζει ήχο.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.982
Τώρα μόλις πρόσεξα ότι στο μικρόφωνο υπάρχει ένα αυτοκόλλητο στρογγυλό μαύρο στην κορυφή. Παραμένει ή το βγάζουμε?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.982
Sos ......

Μόλις τώρα πρόσεξα το εξής πρόβλημα.
Όλες μου οι συνδέσεις στον 7009 είναι μέσω hdmi.

Συνδεδεμένα λοιπόν το ps3, το hdpc και το dune 3d base.

Κατά την επιλογή των διαφόρων sound mode στην θέση πχ music, στο dune έχω την δυνατότητα της επιλογής DTS NEO: X MUSIC, ενώ στις άλλες δύο πηγές (ps3 & pc) αντίστοιχα μου δίνει την επιλογή multi in + dolby surround,(με αποτέλεσμα να παίζουν μόνο τα 2 κύρια ηχεία,δεν συμμετέχουν δηλαδή και τα περιφερειακά)

Ο λόγος???

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.999
βάζεις πολυκάναλο υλικό και δεν το αποκωδικοποιεί ή απλά αυτές τις επιλογές σου δίνει και καλά το menu?

daharis666

Moderator
Reaction score
79.999
με τι ρυθμό δειγματοληψίας τα έχεις (HTPC &PS3 Khz)?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.982
Απλώς με την επιλογή DTS NEO: X MUSIC (ασφαλώς θα το γνωρίζεις) μετατρέπονται δικάναλα αρχεία σε ψευδοσαράουντ με αρκετή επιτυχία μπορώ να πω. Στην μία μου πηγή (dune) μου δίνει αυτή την δυνατότητα ανάμεσα σε τρεις τέσσερις (δεν θυμάμαι) επιλογές, επιλέγοντας sound mode: music στο πληκτρολόγιο. Στις άλλες δύο πηγές μου, στην θέση αυτή υπάρχει η εντολή: multi in + dolby surround η οποία δεν ξέρω τι κάνει... μάλλον τίποτα, διότι το σήμα παραμένει δικάναλο.
[DOUBLEPOST=1463587544][/DOUBLEPOST]
με τι ρυθμό δειγματοληψίας τα έχεις (HTPC &PS3 Khz)?
Που το βλέπουμε αυτό? Και αν ρυθμίζεται - με ποιον τρόπο?

daharis666

Moderator
Reaction score
79.999
την δειγματοληψία στο ps3 είναι στα σετινγκς
στο pc,στην κάρτα ήχου(στο ηχειάκι τέρμα δεξιά) αν κάνεις δεξί κλικ και επιλογή στις συσκευές αναπαραγωγής θα δεις το μενού,(αν και δεν νομίζω με αυτά που περιέγραψες να φταίει αυτό,δεν χάνεις τίποτα να το δεις)

στον προηγούμενο ενισχυτή δεν είχες θέμα να φανταστώ?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.982
Φυσικά όχι.
Εκείνο που περνάει από το μυαλό μου είναι μήπως φταίει το καλώδιο hdmi.
Αυτό του dune το αγόρασα τελευταία και είναι υψηλής ταχύτητας. Τα άλλα τα έχω αρκετό καιρό.
Πρέπει να κάνω δοκιμή και βλέπουμε.

Θα δω και αυτά που αναφέρεις. Ευχαριστώ πάντως.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.982
Λοιπόν,

Μάλλον έχεις δίκιο!:drinks:

Είναι θέμα ρύθμισης της πηγής.

Στο ps3 όσο δεν βλέπει σήμα, έχει στην οθόνη του marantz την ένδειξη multi in + dds και στην οθόνη της tv multi in + dolby surround. Μόλις επιλέξω από το ps3 κάποιο κομμάτι, αμέσως και στις στις δύο επιλογές μετατρέπεται σε dts NEO: X music.

άρα και στο Pc είναι θέμα ρύθμισης! (Εκεί δηλαδή παραμένει η αρχική εντολή, ασχέτως αν παίζει αρχείο ή όχι). Ψάξιμο λοιπόν και εκεί!

daharis666

Moderator
Reaction score
79.999
Λοιπόν,

Μάλλον έχεις δίκιο!:drinks:

Είναι θέμα ρύθμισης της πηγής.

Στο ps3 όσο δεν βλέπει σήμα, έχει στην οθόνη του marantz την ένδειξη multi in + dds και στην οθόνη της tv multi in + dolby surround. Μόλις επιλέξω από το ps3 κάποιο κομμάτι, αμέσως και στις στις δύο επιλογές μετατρέπεται σε dts NEO: X music.

άρα και στο Pc είναι θέμα ρύθμισης! (Εκεί δηλαδή παραμένει η αρχική εντολή, ασχέτως αν παίζει αρχείο ή όχι). Ψάξιμο λοιπόν και εκεί!
Εμ και συ μου πήρες καινούριο μηχάνημα,δεν έκλεψες κανένα έτοιμο στρωμένο :whistling::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

καλό αγώνα:thumbsup::thumbsup::thumbsup::geek:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.982
Σωστά, υπάρχει αυτή πχ την στιγμή μια καλή περίπτωση στο site (7008)... έτοιμος,καλο συντηρημένος και σε καλή τιμή...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.040
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr