- Reaction score
- 85.159
ΟΚ, ευχαριστώ.Καθόλου ντρίπλα. Όταν κάποιος χτίζει σιγά σιγά το σύστημά του, γνωρίζει απο που ξεκινά και που έχει φτάσει. Μαθαίνει λοιπόν με το πέρασμα του χρόνου ποιο συστατικό του συστήματος συντελεί σε ποιο αποτέλεσμα, άρα γνωρίζει απο πολύ νωρίς τι του προκαλεί το πρόβλημα. Αν το πάρει "σετ", τότε θα πρέπει σιγά σιγά να κάνει πειραματισμούς εκ του ασφαλούς ( βλέπε δανεικά καλώδια απο αντιπροσώπους για παράδειγμα ), ίσως και δοκιμές με άλλα μηχανήματα για να εντοπίσει τη ταυτότητα του κάθε συστατικού. Για να απαντήσω πάντως στο ερώτημά σου και έχοντας διανύσει μεγάλη απο τη διαδρομή, προσωπικά και αν είχα φτάσει στα όρια ( τα οικονομικά μου κυρίως ) το θέμα των καλωδίων και των περιφερειακών γενικότερα ( έχοντας κάνει το πιο σωστό ταίριασμα για τα γούστα μου ), πρώτα θα επένδυα στο room treatment για να δώσω στο σύστημα τη δυνατότητα να "αναπνεύσει" και μετά θα επένδυα ενδεχομένως σε καλώδιο ρεύματος. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαξιώνω το καλώδιο ρεύματος, απλά προσωπικά κρίνω ότι δεν μου δίνει τόσα πολλά για τα λεφτά που θα επενδύσω.
Άλλος;