- Reaction score
- 15.543
δλδ γιατρε μου περιμενουμε διαγραμμα
κανουν πολλα τα samsung και με ακριβεια
Τωρα εγω κατάλαβα:δλδ γιατρε μου περιμενουμε διαγραμμα
κανουν πολλα τα samsung και με ακριβεια
Ναι, πάρε κι ένα πικάπ του 40 και άκουγε κασσέτες, άφησε χαίτη, φόρα λαμέ πουκάμισο και καμπάνα παντελόνι, στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι, και ξεκίνα τα LSD, να είσαι πλήρης.Stathόπουλε , τώρα που ολοκληρώθηκες σαν σινεματζής, πέτα τα όλα και πάρε ενα γλομπάτο ενισχυτή 4 ή 5 watt το πολύ, πάρε και 2 κασόνια με full range μεγάφωνα, ν ακούσεις μουσικούλα.
Α και το βασικότερο , κόψε παρτίδες με Καστρουνέλο και Κωσταυτιά.
Πόσταρέ το βρε ,ακόμα;το πρωτο
Mε το πικάπι κασσσέτττες?Ναι, πάρε κι ένα πικάπ του 40 και άκουγε κασσέτες
Είναι αυτά τα πικαποκασσετόφωνα που βάζεις και στικάκι και στο κάνουν flacMε το πικάπι κασσσέτττες?
Καλά κάνω και σε λέω ασχιετο...
Αγαπητέ βλαμμένε συνφορουμιτη μου, καλέ μου φίλε, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω πλήρως, οριζοντίως και καθέτως και επιμηκως και στον διηνεκή άξονα του χρόνου.Ένας χώρος που να τα κάνει 100% καλά και τα 2 μουσική και κινηματογράφος δεν γίνεται κάπου θα χάνει..
Πιο πληρέστερα δε θα μπορούσα να καλυφθώ.Εύγε για το ποστ.Αγαπητέ βλαμμένε συνφορουμιτη μου, καλέ μου φίλε, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω πλήρως, οριζοντίως και καθέτως και επιμηκως και στον διηνεκή άξονα του χρόνου.
Μία χαρά μπορούν να γίνουν όλα, και δεν υπάρχει αντίθετο μεταξύ καλού κινηματογραφικού ήχου και καλού στέρεο ήχου, ο καλός ήχος είναι ένας και μοναδικός.
Απλώς άλλα πράγματα ξεγελούν την αίσθηση (της ακοής) στο χομ σινεμα, κι άλλα στο στέρεο, αίσθηση είναι, ξεγελιέται, αναμενόμενο.
Με τα εργαλεία που έχουμε ήδη διαθέσιμα, ακόμα και με μικρές διαφοροποιήσεις σε κάποιες ρυθμίσεις, το ίδιο σεταπ μπορεί άνετα να ξεγελάσει την αίσθηση της ακοής και στα 2 ακούσματα.
Συνήθως ο μέσος χρήστης στο χομ σινεμα υποφέρει από έλλειψη ικανής στάθμης, από δυναμική συμπίεση, από έλλειψη χεντρουμ, από παραμορφώσεις δηλαδή άλλου τύπου και σε άλλες στάθμες απ'οτι ο ακροατής δικαναλου ήχου, που δήθεν δεν ακούει σε μεγάλες στάθμες και δε βάζει σαμπ από "άποψη", αλλά ψάχνει την αληθοφάνεια στην φωνή της ξινης και το βάθος σκηνής στην τάδε εγγραφή.
Σαφώς και τα δύο συνδυάζονται σε ένα που τα κάνει αμφότερα σωστά, είναι εφικτό και είναι επαρκώς και διεξοδικώς μετρήσιμο και αποδεδειγμένο.
Όταν δω το RT60 του χώρου σου, και με δεδομένο τον εξοπλισμό σου με αυτά τα τέρατα της JBL και τις διαστάσεις του δωματίου, θα εκφερω την προσωπική μου εκτίμηση για το τι θα μπορούσες ίσως να τροποποιήσεις ώστε να κερδίσει κάποιους πόντους το σεταπ και σε κάποιες άλλες παραμέτρους, που θα είναι χρήσιμες σε αμφότερα τα είδη ακούσματος, χωρίς σαφώς να είναι απαραίτητες, καθώς ήδη το σεταπ γαμει και δέρνει εκεί που θες!
Εγώ πάντως σταθη μου να μας γράψεις όλους ξέρεις πού .
Χαλάρωσε , απόλαυσε αυτό που έκανες με κόποκαι ιδρωτα δες καμιά ταινία η συναυλία η τη μουσικουλα σου...
Μην ανεβάσεις τίποτα !!!
Ούτε rt ούτε γαμα ούτε φωτογραφίες ούτε τίποτα.
Και μην ξανακαλέσεις κανένα σπίτι γιατί πολύ σου τα ζαλίσαμε....
Πολυ ενδιαφέρον, για όποιον είχε την υπομονή να το διαβάσει.A good loudspeaker is a good loudspeaker, and there is no
practical reason for different standards of performance in loudspeakers intended for films and music.
JBL rulezzz
http://www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2014/09/74563_086f137669031d870972fb89b113e309.pdf
Διαβάστε το όλο, μη κλεβετε..
Έτσι, να χαρεί λίγο κι ο άλλος ο γιατρός