- Reaction score
- 11.204
Δε λέει μόνο για σένα, μη το παίρνεις προσωπικά.
Ευχαριστως να τα διαβασω οπως λες , αλλα ρε συ δωσε επιτελους το συγκεκριμενο link , για να μην ψαχνω , επισης εαν λες εμενα ημιμαθη η χαλιεντα , σε πληροφορω οτι κανεις μεγαλο λαθος , διοτι εγω οπως φαινεται και απο τα ποσταρισματα μου δινω μεγαλη βαση στις καλες μετρησεις των ενισχυτων , επισης εγω ειμαι που εβαλα το Quiz με το Dead Time για τους Class D ενισχυτες , αλλα απ' οτι φαινεται κανεις δεν εδωσε σημασια , εχω πει και εγω καποια πραγματα για την αναδραση το Damping Factor και αλλα , επομενως επρεπε να τα δεις αυτα πριν χαρακτηρησεις αδικα τον συνομηλητη σου ! , εκτος εαν θελεις να πιστευεις ( η και να εθελοτυφλεις ) οτι μονο καποιοι " διακεκριμενοι " εδω μονο στο site τα ξερουν αυτα και κανενας αλλος .
Και στο κατω κατω κανεις δεν ειναι αλανθαστος , ουτε εσυ ουτε εγω ουτε κανενας αλλος , με το ιδιο σκεπτικο και εγω θα σε πω ημιμαθη , επισης που βλεπεις το εχθρικο περιβαλλον , οταν οι περισσοτεροι απο αυτους που ειστε υπερμαχοι των Class D , στολιζεται τους αλλους με εκφρασεις του τυπου , χαλιεντας , κολλημενους με το Hi End , ημιμαθεις και αλλα τετοια πολλα και μετα μιλατε για εχθρικοτητα κιολας , ασε που οταν σας λενε καποια απο τα ελλατωματα των Class D τοτε αρχιζουν τα " γλεντια " .
Ειναι απλα τα πραγματα η δραση φερνει αντιδραση και πολλα απο ολα αυτα τα σχολια το πιο πιθανο ειναι να λεγονται και για πλακα ! , απλα θα επρεπε να κουβεντιαζουμε τα πραγματα πιο ηπια και χωρις φανατισμους ! , Αυτα ! .
My point...exactly.Δεν απαντά τελειότερο...βραχυκύκλωμα (μεταφορικώς πάντα και σε συνάρτηση με τους χρήστες ) από την τάξη Α...Το οτι οι class D ειναι ταξη Α αν μη τι αλλο το βρισκω γελοιο ,
...τοτε θα ειχαμε το τελειο βραχυκυκλωμα .
Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι και οι μονοτελείς με την ΄΄άφταστη διαφάνεια΄΄ παρεμβάλλουν κάτι μετασχηματιστές σύζευξης στη διαδρομή του σήματος......
Γνωρίζεις ότι τα νκορια έχουν μπροστά ενα buffer ?
Μην τσιμπατε στα παραμύθια του Bruno.
Δηλαδή συγκρίνουμε τους εξωτικους μετασχηματιστές εξόδου με το επίσης εξωτικό LM4562 των 2 ευρώ?Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι και οι μονοτελείς με την ΄΄άφταστη διαφάνεια΄΄ παρεμβάλλουν κάτι μετασχηματιστές σύζευξης στη διαδρομή του σήματος...
Μπορει η λεξη " γελοιο " να ηταν ατοπη , σφαλμα δικο μου , ΟΚ ! . Αλλα τελος παντων , εσυ ομως ουτε Link θελεις να βαλεις και συνεχιζεις να εκθειαζεις εναν που με χαρακτιρισε αγραμματο , ενω στην ουσια αυτος ειναι ο αμορφωτος , διοτι εαν εμπαινε στον κοπο και διαβαζε προσεκτικα τα ποσταρισματα μου και εβλεπε τις διαφορες κατασκευες που εχω παρουσιασει εδω και σε αλλα φορουμ δεν θα με χαρακτιριζε ετσι .Φιλτατε, εγώ πρώτος απ'ολους είμαι ο ημιμαθής, κι ο μεγαλύτερος χαλιεντας εδώ μέσα! Και φυσικά δε μιλούσα για σένα συγκεκριμένα, ούτε για κάποιον άλλο συγκεκριμένα..
Αλλά όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται, οπότε πετυχαίνει το ποστ, μπιλιβ ιτ ορ νοτ!
Εχει ονοματεπωνυμο ο ενοχος, ή μαλλον οναματαριθμο!Κωστα, ουδεις αντιλεγει με αυτα που λες, απλως αναρωτηθηκα για την αναβιωση του ncore.
Η αρχη του νηματος δεν εδειχνε οτι θα μπορουσε να οδηγησει σ αυτο.
Και τους προειδοποιησαν...Βαλτε και τα πσηφιακά μέσα στην κουβέντα .......
Και τωρα βεβαια σφυριζει αδιαφορα...Μη του δίνεις σημασία, θέλει να κάνει το θέμα "ncore", ξέρει αυτός
Αυτοι με τα ncore.......... ατιμη φαρα!
1) Γιατί όχι;Το αντίτιμο δεν αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη για εξωτική απόδοση.Το τελικό αποτέλεσμα είναι εκείνο που μετράει και...μετριέται.1) Δηλαδή συγκρίνουμε τους εξωτικους μετασχηματιστές εξόδου με το επίσης εξωτικό LM4562 των 2 ευρώ?
2) Άσε που δεν είπε κανένας ότι οι SET έχουν μηδενικό ηχο, είναι απαλλαγμενοι παραμορφωσεων και άλλα τέτοια ωραία.
3) Και ξανα ρωτω: έχουν η δεν έχουν buffer οι ncore που επηρεάζει τον ήχο τους ?
4) Που είναι ο Κόγιας ρε παιδιά ?
Μηπως επεσε σε αναδουλειες ο Bruno ?
- καλημέρα , συμφωνώ με τα γραφόμενα του Κ. Κόγια , περί σωστών συσκευών , αλλά στα ''φτηνά'' , που τις βρίσκεις αυτές ;
Άλλη μια αντίληψη παγιωμένη στο συλλογικό ασυνείδητο των ακροαματικόφιλων...- καλημέρα , συμφωνώ με τα γραπτά του Κ. Κόγια , περί σωστών συσκευών , αλλά στα ''φτηνά'' , πού τις βρίσκεις αυτές ;
- όσο πιο φτηνά , τόσο πιο συμβιβαστικά ( δεν νομίζω να λέω κάτι καινούριο )
- ισχύει αυτό που λες , ίσως τα παίρνουμε προσωπικά γιατί πιστεύουμε ( ο καθείς ) , σ΄ αυτά που λέμε . Καλό όμως είναι αυτό , την συμπεριφορά μας πρέπει να προσέχουμεΦαινεται πως ειναι αδύνατη η αντιπαράθεση επιχειρημάτων χωρίς παρεξηγήσεις επι του προσωπικού. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτο πρωτα, και μετα στους ενισχυτές μας.
Άρα ακούμε τον ηχητικό χαρακτήρα του buffer των 2 ευρώ. Σωστά?3) Φυσικά και ο ήχος τους επηρεάζεται από τον μεσολαβητή....προς το καλύτερο και πιστότερο σε σχέση με το αναπαραγόμενο master.