Project ''Projectορας''

melina

Cargo 200
Reaction score
42.925
Μία σου και μία μου :fuckyou:

Τι καλώδιο; παθητικό δεν ειναι το ηχείο; δεν εχεις στοκ;

Δικαιολογίες
lol

Το Top ενεργό θα είναι.
[DOUBLEPOST=1483784468][/DOUBLEPOST]
και ποιος σου ειπε οτι θα βλεπεις με 10.7 FL ..? :roflmao:

Αφού βρε μάστορα το πλάτος της οθόνης δεν αλλάζει (άντε 10cm παραπάνω για να είμαστε ακριβείς), η μέτρηση των 10.7 βγήκε με το ζουμ ανοιχτό για εικόνα στο widescreen 115", περίπου τόσο θα είναι το ζουμ και στο 127" 16:9.

Reaction score
15.543
αυτα τα FL αγαπη μου ειναι απο ενα λουξομετρο και δεν εχουν σχεση με την ρυθμιση που θα γινει....

αν βαλεις οτι ειναι λιγο μεγαλυτερη η οθονη ...βαλε και την ρυθμιση και οτι παιζεις 9.7 fl και οχι 10.7 fl
.....τελεις λαμπα .....:D

Last edited:

Reaction score
15.543
θαχεις ζωντανο ηχο με σκοτεινη εικονα βρε χαμενε ; :D

αν παζεις την λαμπα στο full θα εισαι κοντα στα 11 FL .....αλλα θα χασεις τον ηχο !!!
...θα ακους τον προβολεα. ομως .:p

melina

Cargo 200
Reaction score
42.925
θαχεις ζωντανο ηχο με σκοτεινη εικονα βρε χαμενε ; :D

αν παζεις την λαμπα στο full θα εισαι κοντα στα 11 FL .....αλλα θα χασεις τον ηχο !!!
...θα ακους τον προβολεα. ομως .:p
Κώστα, επειδή βλέπω κυρίως βράδυ με σχεδόν πλήρη συσκότιση ακόμα και εκεί που είναι τώρα η φωτεινότητα στις φωτεινές σκηνές της ταινίας η κατάσταση είναι από ανεκτή ως ενοχλητική. Και λίγο πιο κάτω να πάει θα είμαι εντάξει προς το παρόν. Λάμπα θα αλλαχτεί αλλά όχι τώρα, ας γράψει 500 ώρες τουλάχιστον ακόμα...σε κανά εξάμηνο δλδ.

Εξάλλου όπως είδες η συγκεκριμένη έχει δείξει απίστευτη σταθερότητα. 2 χρόνια και 1800 ώρες μετά από τότε που τη μέτρησες τα ίδια βγάζει!

Reaction score
15.543
εχει πεσει...... απλα ο Μανωλης παντα μετραει φως χωρις θερμοκρασια D65 και αυτο σημαινει οτι εχεις απωλεια ....αναλογα τον προβολεα και τις ωρες που εχει η λαμπα απο την τελευταια ρυθμιση..

στα FL που αναφερει εχει κανει λαθος 1 FL και στα 2 mode της λαμπας ...δλδ ειναι λιγοτερα..

να βλεπεις και να ακους οπως γουυσταρεις..;)

Reaction score
402
Καταλήγω οτι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές που να είναι ακουστές σε ταινίες. Ίσως χρειάζονται κλιπς με συγκεκριμένα στοιχεία που να αναδεικνύουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του κάθε συστήματος.
Αν έπρεπε να δώσω ένα κλικ παραπάνω σε κάποιο αυτό θα ήταν το auro3d και δυο κλικ στο auro 2d!!!
Για το παραπάνω κλικ του auro3d ίσως να ευθύνεται τελικά και το στήσιμο των ηχείων που είναι πιο κοντά στις δικές του προδιαγραφές.
Επίσης οταν τα πίσω πάνω ηχεία τα δηλώσω surround height όπως τα προτιμά το auro τοτε δεν τα παίζει το Dolby atmos.
Όποτε αναγκαστικά rear height για να παίζουν με όλα τα φορματ.

Γενικά το συμπέρασμα είναι οτι με 3d ήχο είναι καλύτερα από 2d σε οποιοδήποτε φορματ και αν είναι να χρησιμοποιήσεις upmixer σε μη native 3d sound stream τοτε καλύτερα είναι με το auro3d.
Μόλις έκανα κι εγώ μερικές δοκιμές και θα συμφωνήσω μαζί σου.Δεν παρατήρησα κάποια σημαντική διαφορά.
Το δικό μου setup είναι με 4 χωνευτά οροφής που είναι πιό μακρυά από το auro 3d layout οπότε ή το αλλάζω ή μένω με atmos/dts-x.Θα το σκεφτώ γιατί πριν λίγο καιρο το τελείωσα...ψάχνοντας γιά το αν μπορούν να συνδυαστούν auro με atmos βρήκα αυτό http://www.stormaudio.com/media/whi...s_setup_20160219__067913000_1113_11082016.pdf
Επίσης να συμπληρώσω ότι με υλικό dts-x δεν δουλευει καθόλου το auro-3d, ενώ με υλικό atmos το γυρνάει σε dolby-truehd.
καλορίζικα melina & John212!

αναφερεστε οτι τα Atmos, DTS-X, auro 3D δεν έχουν μεγάλες ακουστές διαφορές μεταξύ τους;
ή
οτι το Atmos, DTS-X & auro 3D, δεν έχουν μεγάλες ακουστές διαφορές από ενα απλό συστημα 5.1/7.1;

κλιπς;

Last edited:

melina

Cargo 200
Reaction score
42.925
Τρίποδο πήρες;
Καλά δεν το βλέπεις στη φωτογραφία; :o

:laugh::laugh::laugh::laugh:

Εχω ένα φωτογραφικό που γυρνάει και σε οριζόντιο boom για αρχή...αλλά δεν ταιριάζει το σπείρωμα, κάτι θα φτιάξω.. Θα δω και τι χρησιμοποιεί και πως ο καλιμπράτορας και αναλόγως θα κινηθώ. :geek:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.062
Καλά δεν το βλέπεις στη φωτογραφία; :o

:laugh::laugh::laugh::laugh:

Εχω ένα φωτογραφικό που γυρνάει και σε οριζόντιο boom για αρχή...αλλά δεν ταιριάζει το σπείρωμα, κάτι θα φτιάξω.. Θα δω και τι χρησιμοποιεί και πως ο καλιμπράτορας και αναλόγως θα κινηθώ. :geek:
Το σπείρωμα του μικρου τριποδα του umiK ξεβιδωνεται, και προσαρμοζεται σε οποιο τριποδο θελεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.597
Members
38.204
Νεότερο μέλος
john-john