Project ''Projectορας''

melina

Cargo 200
Reaction score
42.923
Ισα που το έβαλα να δω ότι υπάρχει επικοινωνία mic/mac/oppo/avr.
Μετρήσεις αύριο που θα λείπουν οι μικρές στο σχολείο γιατί σήμερα έμειναν σπίτι με τα χιόνια.

Το είχα ρωτήσει και στο θέμα του REW. Από ότι βλέπω από την hdmi διαχειρίζεται 8 κανάλια (7+1). Μάλιστα επειδή έχω 5.1 στο κάτω επίπεδο, όταν δίνω τόνο και στα SB αυτός βγαίνει από τα SR. Οπότε υποθέτω για να γίνει δουλειά με όλα τα κανάλια (και στο πάνω επίπεδο), θα πρέπει να αλλάζω θέσεις τα βύσματα στις εξόδους του avr, σωστά;
Δεν την έχω στο μυαλό μου την όλη διαδικασία...αλλά από αυτά που διαβάζω μέχρι τώρα και τα λίγα που καταλαβαίνω μετά που θα του ζητήσω να φτιάξει φίλτρα για EQ τι θα φτιάξει αν π.χ. στη θέση SBR έχει μετρήσεις από δύο διαφορετικά ηχεία σε διαφορετική θέση;

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Το είχα ρωτήσει και στο θέμα του REW. Από ότι βλέπω από την hdmi διαχειρίζεται 8 κανάλια (7+1). Μάλιστα επειδή έχω 5.1 στο κάτω επίπεδο, όταν δίνω τόνο και στα SB αυτός βγαίνει από τα SR. Οπότε υποθέτω για να γίνει δουλειά με όλα τα κανάλια (και στο πάνω επίπεδο), θα πρέπει να αλλάζω θέσεις τα βύσματα στις εξόδους του avr, σωστά;
Σωστά.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.923
Σωστά.
και παρακάτω;
...εντάξει θα σε δω πως θα το κάνεις όταν θα κάνεις τη δουλειά αλλά για να μου φύγει η περιέργεια...
[DOUBLEPOST=1484062279][/DOUBLEPOST]
Το σπείρωμα του μικρου τριποδα του umiK ξεβιδωνεται, και προσαρμοζεται σε οποιο τριποδο θελεις.
δεν γυρίζει η κωλόβιδα με τίποτα, φαγώνεται και το κεφάλι της με το παραμικρό...πάω για αντάπτορα ή τρίποδο μικροφώνου μια και καλή.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.061
δεν γυρίζει η κωλόβιδα με τίποτα, φαγώνεται και το κεφάλι της με το παραμικρό...πάω για αντάπτορα ή τρίποδο μικροφώνου μια και καλή.
Ναι, ειχα κολλήσει και εγω εκεί...και η λύση ηταν πανεύκολη, αλλα δεν θυμάμαι τι ακριβως...

Μηπως πρέπει να το ξεβιδωσεις όλο μαζί, με το πλαστικό του;

melina

Cargo 200
Reaction score
42.923
Ναι, ειχα κολλήσει και εγω εκεί...και η λύση ηταν πανεύκολη, αλλα δεν θυμάμαι τι ακριβως...

Μηπως πρέπει να το ξεβιδωσεις όλο μαζί, με το πλαστικό του;
το κλιπ του μικροφώνου ξεβιδώνει από το τριποδάκι...τη βίδα που είναι κάτω από το τριποδάκι προπάθησα να γυρίσω αλλά από ότι μου είπε ένα πουλάκι εκεί δεν έχει τίποτα και να μην το πειράζω.
Εστειλα και τη γυναίκα μου για αντάπτορα, δεν έβγαζε άκρη ο πωλητής οπότε του μίλησα στο τηλέφωνο, τελικά άλλα κατάλαβα κι άλλο πράμα έδωσε...anyway θα το το φτιάξω αλλά zizik, duct tape & blue tac :laugh::laugh::laugh:

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.061
το κλιπ του μικροφώνου ξεβιδώνει από το τριποδάκι...τη βίδα που είναι κάτω από το τριποδάκι προπάθησα να γυρίσω αλλά από ότι μου είπε ένα πουλάκι εκεί δεν έχει τίποτα και να μην το πειράζω.
Εστειλα και τη γυναίκα μου για αντάπτορα, δεν έβγαζε άκρη ο πωλητής οπότε του μίλησα στο τηλέφωνο, τελικά άλλα κατάλαβα κι άλλο πράμα έδωσε...anyway θα το το φτιάξω αλλά zizik, duct tape & blue tac :laugh::laugh::laugh:

Really? :D

IMG_7007.JPG

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.462
Σαν μάστορας μπορώ να πω ότι με υλικά όπως μονωτική ταινία, σπάγγο, καρφί, λαστιχάκι, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα να λειτουργούν άψογα!!
Έχουμε και το μπλουτακ που είναι θαυματουργό και βάλε και τη σιλικόνη που έχει σώσει χιλιάδες καταστάσεις.

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.061
εγώ έλεγα στο τριποδάκι...αυτό τι να το κάνω έτσι;
Αυτο ειναι το κλιπ απο το τριποδακι, απο το οποίο εχω ξεβιδωσει το χρυσό πράγμα που εχει μεσα, και βιδώνει σε σπειρωμα μεγάλου τρίποδα κανονικά.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.923
Μα γιατί να το βγάλεις από το κλιπ;
Στο κλιπ πιάνεις το μικρόφωνο και όλο μαζί στην άκρη σε ένα τρίποδο.
Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι το φωτογραφικό μου τρίποδο έχει σπειρώματα για 1/4 και αυτό είναι 3/8 οπότε χρειάζεται ενδιάμεσος αντάπτορας.

UMIK stand.JPG

και αυτό είναι που κατάλαβε ο πωλητής από το τηλέφωνο ότι χρειάζομαι (και να πω ότι δεν του είπα ότι θέλω αρσενικό! το έγραφα και στο χαρτάκι που είχα δώσει στη γυναίκα μου).

3-8 female.JPG

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.061
Το πλαστικό κλιπ που κρατάει το μικρόφωνο στην φωτό σου, αν του ξεβιδωσεις το χρυσό απο μεσα δεν βιδώνει στον φωτογραφικό τρίποδα; (σκέτο το πλαστικό )

Αυτο ρωτάω.

Εμένα βιδώνει.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.596
Members
38.204