Το στηρίζεις κάπου αυτό το συμπέρασμα;Βρε χριστιανέ μου,
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Το στηρίζεις κάπου αυτό το συμπέρασμα;Βρε χριστιανέ μου,
Σωστά.Ανηκουμε σε δυο διαφορετικές ομαδες
Οι μεν ακουμε μουσική και μονος στοχος ειναι η αίσθηση που αποκομιζουμε δια μεσω των αυτιων μας να μας ικανοποιεί
Οι δε ακουτε μουσικη ως το μεσο για να δειτε-διαπιστωσετε οτι τα οποια μηχανηματα αναπαραγωγης σας είναι ακριβότερα του γείτονα, και πιο όμορφα, ασχέτως αν παίζουν σα κουραδες γιατί δεν ασχοληθηκατε με το χώρο.
Βρε γαργαρντουα, τα ίδια πάλι με τον Δαρβίνο έτσι;
Βρες το σύστημα του νταποστ, του εξαντερ, του Μ, έτσι για αρχή. Λινκ να βρεις μόνος σου. Βαριέμαι.
Και μετά πες μου που να βρω ένα λαμπατο σαλόνι που να παίζει ιδανικά, με αποδείξεις. Όχι αερολογίες. Μετρήσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές.
Αν δεν απαντήσεις με τεκμηριωμένο παράδειγμα δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με την περίπτωση σου.
Σεβαστή η άποψή σου ότι όποιος ευχαριστιεται τη μουσική του είναι κουφαλογο.αυτος θα ειναι ενας απο τα 26.990 κουφαλογα {και ολα αυτα τα ωραια κοσμητικα επιθετα που γραφονται με πολυ σεβασμο για τα 26.990 μελη του site } του AVsite....
Εχω πεταξει καποια παλια τευχη του Ηχου αλλιως θα ειχε πλακα να συγκριναμε τι εδινε ο κατασκευαστης και τι μετρουσαν στις δοκιμες. Και δεν μιλω οτι δεν μετρουσαν σωστα, αλλα μετρουσαν στο χωρο τους.Ονόματα και links; Ψοφάω για τέτοια...
ακομα τα πουλαει ...τα περιβοητα...ο μονος αρχοντας ειναι ο Μ..Ο δασκαλος...και δεν εχει ενεργα..εχει και τις πικαπαρες του..εφτιαξε τον χωρο του και τελος..αλλα νομιζω το πουλησε
Επειδή ειναι τελειομανής. Το σύστημα παίζει πάρα πολύ καλά (το άκουσα προσωπικά).Αν θυμαμαι καλα, ο Νταποστ δεν ειναι και πολυ ευχαριστημενος
Φτηνότερος απο διαφορες χαϊενταδικες μπαρούφεςΚαι ο εξοπλισμος του ειναι σε απαγορευτικες τιμες
Δύσκολο να πιάσεις το "ιδανικό" που λέγαμε αν δεν έχεις αποκλειστικό χώρο. Το είπαμε και πριν.Κι εχει και αποκλειστικο χωρο
Ο Μ έχει χώρο με καλό RT60 και καλά ηχεία που οδηγούνται σωστά απο class D ενισχυτές. Οχι ολιγοβατικές λαμπατες παραμορφωσιομηχανές. Εκπληρούνται οι προϋποθέσεις.ο Μ..Ο δασκαλος...και δεν εχει ενεργα..εχει και τις πικαπαρες του.
Είπες μόνο :Και μετά πες μου που να βρω ένα λαμπατο σαλόνι που να παίζει ιδανικά, με αποδείξεις. Όχι αερολογίες. Μετρήσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές.
Αν δεν απαντήσεις με τεκμηριωμένο παράδειγμα δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με την περίπτωση σου.
Δηλαδή κάποιος μπορει να παιζει με κοιλιές στο φάσμα +-10db, με RT60 1+, με 20 watt όλα κι ολα μεσα στις κρυσταλλιέρες και να νομίζει πως παίζει "ιδανικά"...μάλιστα...Οι χαιενταδες δεν κανουν μετρησεις. Αγοραζουν καλωδιο.
Τι εχεις ακουσει απο λαμπατο μεχρι στιγμης? Ή τι εχεις μετρησει?Η αλήθεια είναι πως πολύ θα γούσταρα ένα σετάκι δίπλα στο τζάκι για διακόσμηση .... είναι ωραίες οι λάμπες να φωτίζουν .... δε πάει να πει αυτό ότι πρέπει να τις ακούς κιόλας
Ποιος ειναι ο Μ ρε παιδια?ακομα τα πουλαει ...τα περιβοητα...ο μονος αρχοντας ειναι ο Μ..Ο δασκαλος...και δεν εχει ενεργα..εχει και τις πικαπαρες του..εφτιαξε τον χωρο του και τελος..
+1000Υπάρχουν πολλά μέλη που έχουν κάνει μετρήσεις στον χώρο τους.
Υπάρχουν πολλά μέλη που έχουν βελτιώσει το στέρεο βάσει των μετρήσεων.
Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία.
Οι βελτιώσεις γίνονται με βάση την φυσική επιστήμη και όχι του υποκειμενικού αυτιού.
Άσχετα πόσο κάνει το στέρεο.
Άσχετα πόσο κοντά έφτασαν ή θα φτάσουν στο ιδανικό.
Σημασία έχει η μεθοδολογία.
Αλήτες Περαστικέ μου!Κάποιοι προσπαθούν με τα μαθηματικά...
Επειδή ειναι τελειομανής. Το σύστημα παίζει πάρα πολύ καλά (το άκουσα προσωπικά).
Φτηνότερος απο διαφορες χαϊενταδικες μπαρούφες
Δύσκολο να πιάσεις το "ιδανικό" που λέγαμε αν δεν έχεις αποκλειστικό χώρο. Το είπαμε και πριν.
Ο Μ έχει χώρο με καλό RT60 και καλά ηχεία που οδηγούνται σωστά απο class D ενισχυτές. Οχι ολιγοβατικές λαμπατες παραμορφωσιομηχανές. Εκπληρούνται οι προϋποθέσεις.
Κ. κκαραμ, έκανες γαργάρα το παρακάτω
Είπες μόνο :
Δηλαδή κάποιος μπορει να παιζει με κοιλιές στο φάσμα +-10db, με RT60 1+, με 20 watt όλα κι ολα μεσα στις κρυσταλλιέρες και να νομίζει πως παίζει "ιδανικά"...μάλιστα...
Σκοπεύω να τηρήσω τον λόγο μου και να μην ξανασχοληθώ με όσα γράφεις, αφου σου ικανοποιησω την περιέργεια για το σύστημα που θέλεις να μάθεις. Αλλά δεν ξέρω για ποιο ενδιαφέρεσαι. Πες κάτι παραπάνω, ποιος είναι, ποιά ηχεία , κάτι, και θα σου απαντήσω.
Επειδή ειναι τελειομανής. Το σύστημα παίζει πάρα πολύ καλά (το άκουσα προσωπικά).
Φτηνότερος απο διαφορες χαϊενταδικες μπαρούφες
Δύσκολο να πιάσεις το "ιδανικό" που λέγαμε αν δεν έχεις αποκλειστικό χώρο. Το είπαμε και πριν.
Ο Μ έχει χώρο με καλό RT60 και καλά ηχεία που οδηγούνται σωστά απο class D ενισχυτές. Οχι ολιγοβατικές λαμπατες παραμορφωσιομηχανές. Εκπληρούνται οι προϋποθέσεις.
Κ. κκαραμ, έκανες γαργάρα το παρακάτω
Είπες μόνο :
Δηλαδή κάποιος μπορει να παιζει με κοιλιές στο φάσμα +-10db, με RT60 1+, με 20 watt όλα κι ολα μεσα στις κρυσταλλιέρες και να νομίζει πως παίζει "ιδανικά"...μάλιστα...
Σκοπεύω να τηρήσω τον λόγο μου και να μην ξανασχοληθώ με όσα γράφεις, αφου σου ικανοποιησω την περιέργεια για το σύστημα που θέλεις να μάθεις. Αλλά δεν ξέρω για ποιο ενδιαφέρεσαι. Πες κάτι παραπάνω, ποιος είναι, ποιά ηχεία , κάτι, και θα σου απαντήσω.
Αστειεύεσαι;Απλά νομιζω δεν εχω δει πουθενα μέτρηση που να δείχνει εναν λαμπατο πραγματικο οχι καποιον κινεζικο πχ των 300 ευρω και να δειχνει χαλια μετρησεις..
Μόνο ζητάς ...Σου ζήτησα
Δεν διαφωνώ με την άνωθεν προτροπή.Με άλλα λόγια, ας αφήσουμε την ψύχωση με το RT60 και ας ακούσουμε λίγο μουσική.
Δεν άκουσα ποτέ από κανένα λαμπάτο αληθινό ήχο οργάνου .. κακό ήχο δεν έχουν απλά είναι πολύ χρωματισμένος και άσχετος με τη πραγματικότητα. Αν δεν είχα ακούσματα από αληθινά όργανα θα ήμουν πιο ευτυχισμένος με ένα καλό λαμπάτο σετ γιατί άλλωστε από ντιζάιν οι περισσότεροι σκίζουνΤι εχεις ακουσει απο λαμπατο μεχρι στιγμης? Ή τι εχεις μετρησει?
Το δικο μου υφος αυτων που γραφω σε αυτο το θεμα ειναι αρκετα πιο χαλαροΑστειεύεσαι;
Επίσημες μετρήσεις λαμπατων μέχρι και της τάξης των 250.000€ έχουμε ανεβάσει, τις γνωστές παραμορφωσιομηχανές της λαμ!
Ο Σταματάκος δεν έχει μετρήσεις; Το στερεοφιλ;
Δεν έχουμε δείξει αντιστάσεις εξόδου λαμπατων που εγγυώνται ανεπαρκή οδήγηση και τονικές αλλοιώσεις του κερατά; Δεν έχουμε δείξει παραμορφώσεις που δε το εισάγουν καν στις προδιαγραφές του Hi-Fi;
Μα αλήθεια, τι λες τώρα;
Οι χάλια μετρήσεις είναι το κατεξοχήν τυπικό χαρακτηριστικό των λαμπατων, και κάθε "εξαίρεση" του κανόνα, έστω και μικρή, έστω και μόνο σε ένα χαρακτηριστικό, χαίρει της εκτίμησης όλων.
Το αν ευχαριστιεται οποιοσδήποτε το οποιοδήποτε μηχάνημα που μετράει λάθος, με γεια του και με χαρά του ρε αδερφέ, απλώς ο άκρατος υποκειμενισμός οποιουδήποτε που πχ ευχαριστιεται καμμένες τις μοσχαρισχιες μπριζόλες, και λύσσα στο αλάτι, δεν αποτελεί ούτε χρήσιμη συμβουλή σε οποιοδήποτε, ούτε καν στον εαυτό του, αλλά επαναλαμβάνω, όσο το ευχαριστιεται, με γεια του και με χαρά του, μόνο μη πάει να μου το πουλήσει σα "σωστό", θα τον επάρει και θα τον εσηκώσει.
Που ειδες συμβουλη?δεν αποτελεί ούτε χρήσιμη συμβουλή σε οποιοδήποτε, ούτε καν στον εαυτό του,
Βρε συ αστο ντιζαινΔεν άκουσα ποτέ από κανένα λαμπάτο αληθινό ήχο οργάνου .. κακό ήχο δεν έχουν απλά είναι πολύ χρωματισμένος και άσχετος με τη πραγματικότητα. Αν δεν είχα ακούσματα από αληθινά όργανα θα ήμουν πιο ευτυχισμένος με ένα καλό λαμπάτο σετ γιατί άλλωστε από ντιζάιν οι περισσότεροι σκίζουν
Αγαπώ το βινύλιο σαν μέσο και σαν διαδικασία λόγω των παιδικών μου τραυμάτων ( το βρίσκω απείρως ρομαντικότερο )αλλά τα ψηφιακά μέσα παίζουν καλύτερα από το καλύτερο πικάπΤυπικό χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η προτίμηση πολλών φίλων στο βινύλιο