- Reaction score
- 103.410
Από πόσο;Το δωμάτιο ζεστάθηκε πολύ καλά και η υγρασία έπεσε στο 50 % περίπου.
Από πόσο;Το δωμάτιο ζεστάθηκε πολύ καλά και η υγρασία έπεσε στο 50 % περίπου.
Aπό 23,5 οC που ήταν και 65% υγρασία.Από πόσο;
Δοκίμασε σε ενα δωμάτιο αφού σου έχει κατεβάσει την υγρασία να μην τον ξαναδουλέψεις. Να δεις πόσο χρόνο θα κάνει το δωμάτιο να ανεβάσει πάλι υγρασία 75%.Τα νεώτερα είναι ότι το δωμάτιο σε 6 ώρες, ως τώρα δηλ. έπιασε το 48% υγρασία από το 75% που ήταν.
Έβγαλα περίπου 1 λίτρο νερό από το δοχείο του.
Θερμοκρασία έχω περίπου 24 οC σταθερά.
Τελικά κάνουν δουλειά αυτά τα ρημάδια κι ας μην τους φαίνεται.
Ίσως να πάρω κι άλλο ένα κομμάτι, ένα για κάθε δωμάτιο.
Έπεσε η τιμή του στα 100 ευρώ.
Αν τον βάλεις σε ενα σωστό σημείο θα μαζέψει την υγρασία από όλο το σπίτι. Δεν χρειάζεσαι δεύτερο. Η υγρασία δεν είναι στάσιμη. Όταν ενα σημείο αδειάζει, συμπληρώνεται απο οτι υπάρχει στον υπόλοιπο χώρο και έτσι σιγα σιγα το μηχάνημα θα καθαρίσει ολο το σπίτι.Τα νεώτερα είναι ότι το δωμάτιο σε 6 ώρες, ως τώρα δηλ. έπιασε το 48% υγρασία από το 75% που ήταν.
Έβγαλα περίπου 1 λίτρο νερό από το δοχείο του.
Θερμοκρασία έχω περίπου 24 οC σταθερά.
Τελικά κάνουν δουλειά αυτά τα ρημάδια κι ας μην τους φαίνεται.
Ίσως να πάρω κι άλλο ένα κομμάτι, ένα για κάθε δωμάτιο.
Έπεσε η τιμή του στα 100 ευρώ.
Aνάβει πιο αραιά...το καλοριφερ αναβει οπως πριν τη χρηση του αφυγραντηρα, η λιγοτερο συχνα;
Πειραματίζομαι ακόμη.Δοκίμασε σε ενα δωμάτιο αφού σου έχει κατεβάσει την υγρασία να μην τον ξαναδουλέψεις. Να δεις πόσο χρόνο θα κάνει το δωμάτιο να ανεβάσει πάλι υγρασία 75%.
Μπορεί να μην χρειάζεται να πάρεις άλλον απλός να μετακινείς αυτόν που έχεις.
...ετσι. Ακριβως ετσι και σ' μενα.Aνάβει πιο αραιά.
Το παρατήρησα διότι με ενδιέφερε πολύ.
Άρα γίνεται και κάποια οικονομία στο ηλεκτρικό.
Το θέμα είναι ότι το ένα δωμάτιο από το άλλο είναι μακρυά και με κλειστή την πόρτα τους για την θέρμανση.Αν τον βάλεις σε ενα σωστό σημείο θα μαζέψει την υγρασία από όλο το σπίτι. Δεν χρειάζεσαι δεύτερο. Η υγρασία δεν είναι στάσιμη. Όταν ενα σημείο αδειάζει, συμπληρώνεται απο οτι υπάρχει στον υπόλοιπο χώρο και έτσι σιγα σιγα το μηχάνημα θα καθαρίσει ολο το σπίτι.
Με κάθε είδους θέρμανση και αύξηση θερμοκρασίας δεν μειώνεται η υγρασία αλλά η σχετική υγρασία.Πάντως με κλιματιστικό σε θέρμανση η υγρασία είναι δεδομένα πιο κάτω στον χώρο. Εγώ που τα έχω αναμμένα όλη την ημέρα , δεν σβήνουν ποτέ , η υγρασία στο σπίτι δεν είναι ποτέ πάνω από 50%.
Ναι αλλά εδώ έχουμε βαθμούς ΚελσίουΜε κάθε είδους θέρμανση και αύξηση θερμοκρασίας δεν μειώνεται η υγρασία αλλά η σχετική υγρασία.
![]()
Είχα αγοράσει ένα delonghi ακριβό μοντέλο...δεν είδα καμία διαφορά και μόνο χώρο μου έτρωγε και πολύ φασαρία και ρεύματα...πεταμένα λεφταΚαλησπερα παιδια. Σκεπτομαι να αγορασω ενα αφυγραντηρα για καλυψη 120 m2 συνολικα, ο οποιος θα τοποθετηθει σε καποιο σημειο στο σαλονι, και με κοστος εως 250- 270 €. Εχετε καποια εμπειρια σχετικα με το τι πρεπει να προσεξω;
Διαβαζω διαφορα..
[DOUBLEPOST=1509919468][/DOUBLEPOST]..και φυσικα δε μπορω να αφεθω στις προτασεις των πωλητων.
Σου φαίνεται λογικό;γιατι, οπως μου εχουν πει, τραβαει απο το σιφωνι και την λεκανη.