- Reaction score
- 1.391
Στην έκθεση πάντως ο Pioneer δε μου άρεσε καθόλου...O MARANTZ 7011 ή ο DENON 4300? ή δεν μετράει όταν είναι τα ενισχυτικά CLASS D?
Στην έκθεση πάντως ο Pioneer δε μου άρεσε καθόλου...O MARANTZ 7011 ή ο DENON 4300? ή δεν μετράει όταν είναι τα ενισχυτικά CLASS D?
class d η class b ?O MARANTZ 7011 ή ο DENON 4300? ή δεν μετράει όταν είναι τα ενισχυτικά CLASS D?
ο pioneer θα παιξεις καλυτερα........O MARANTZ 7011 ή ο DENON 4300? ή δεν μετράει όταν είναι τα ενισχυτικά CLASS D?
οπως το ειπες στην εκθεση! ουτε καν απλη ρυθμηση δεν του ειχαν κανει, χωρος χαλια και ηχεια πολυ κατω του μετριου......... καλα για σαμπ ουτε λογος, ειπαμε για να παρουμε ολη την αποδωση του ενισχυτη παιζουν ρολο και αλλη παραγωντεςΣτην έκθεση πάντως ο Pioneer δε μου άρεσε καθόλου...
το app πόσο αξιόπιστο είναι?Tο μεγαλυτερο πλεονεκτημα των av marantz - denon σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι η αυτοματη ισοσταθμιση και ταυτοχρονα η οποια διορθωση θελετε να κανετε μετα πανω σε αυτη ....
....εδω βλεπετε την καμπυλη που εχει φτιαξει το xt32 για τα front ηχεια μου(B&W cdm 9nt) τα οποια τα εβγαλε ως Large....εννοειτε οτι μπορω να τα δηλωσω small και να βαλω cross οπου θελω
View attachment 84588
πανω στην συγκεκριμενη καμπυλη μετα απο την αυτοματη ισοσταθμιση μπορειτε να κανετε οποιες διορθωσεις θελετε χρησιμοποιωντας το Audyssey MultEQ Editor app
δειτε το βιντεακι
Στην περιπτωση μου δεν χρειαζεται ουτε το Audyssey MultEQ Editor app για να κανω καποιες διορθωσεις λογω πολυ κακου στησιματος η πολυ κακου χωρου
....οχι ομως οτι δεν θα το παρω για να παιξω...
οποτε να το σκεφτειτε σοβαρα οσοι θελετε το καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα απο το συστημα σας
...audyssey xt32 - dirac![]()
Δεν έχεις τον Θεό σου, ρε!!!!!!!class d η class b ?![]()
αν εννοεις αν δουλευει...σαφως και δουλευει και πρεπει να ειναι αξιοπιστο αφου το εβγαλαν...το app πόσο αξιόπιστο είναι?
από κόστος τι παίζει?
Re συ σαν dirac είναι αυτό. Τσάμπα παιδευόσουνα με το νανο τόσο καιρό. Εγώ που σκόπευα να πάρω το μικρό mini dsp για το sub μάλλον θα το γλιτώσω. Κατεβάζεις και ένα android emulator για το pc και κάνεις δουλίτσα...το app πόσο αξιόπιστο είναι?
από κόστος τι παίζει?
εγώ που είδα ένα βιντεάκι πάντως κάποιες βαθιές κοιλιές δεν τις διόρθωνε πολύ ίσα ίσα κάποια db...Re συ σαν dirac είναι αυτό. Τσάμπα παιδευόσουνα με το νανο τόσο καιρό. Εγώ που σκόπευα να πάρω το μικρό mini dsp για το sub μάλλον θα το γλιτώσω. Κατεβάζεις και ένα android emulator για το pc και κάνεις δουλίτσα...
αυτό πάλι τι π@π@ριά είναι?!προσοχη......δουλευει ανα ζευγος ηχειων το app και οχι για το καθε ενα ηχειο χωριστα
sub - front - center - surr - hsurr
αυτό πάλι τι π@π@ριά είναι?!
δηλαδή δεν γνωρίζουν τα στουρνάρια ότι κάθε ηχείο συμπεριφέρεται διαφορετικά?![]()
Κάτσε βρε Κωστή...ποια λογική?
μπορει να θελεις να κοψεις η να δωσεις σε ομαδα ηχειων .....λογικο....σκεψου και λιγο![]()
το dirac ομως κάνει και Impulse response correction, στο audyssey xt32 υπάρχει αυτη η δυνατότητα;Tο μεγαλυτερο πλεονεκτημα των av marantz - denon σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι η αυτοματη ισοσταθμιση και ταυτοχρονα η οποια διορθωση θελετε να κανετε μετα πανω σε αυτη ....
....εδω βλεπετε την καμπυλη που εχει φτιαξει το xt32 για τα front ηχεια μου(B&W cdm 9nt) τα οποια τα εβγαλε ως Large....εννοειτε οτι μπορω να τα δηλωσω small και να βαλω cross οπου θελω
View attachment 84588
πανω στην συγκεκριμενη καμπυλη μετα απο την αυτοματη ισοσταθμιση μπορειτε να κανετε οποιες διορθωσεις θελετε χρησιμοποιωντας το Audyssey MultEQ Editor app
δειτε το βιντεακι
Στην περιπτωση μου δεν χρειαζεται ουτε το Audyssey MultEQ Editor app για να κανω καποιες διορθωσεις λογω πολυ κακου στησιματος η πολυ κακου χωρου
....οχι ομως οτι δεν θα το παρω για να παιξω...
οποτε να το σκεφτειτε σοβαρα οσοι θελετε το καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα απο το συστημα σας
...audyssey xt32 - dirac![]()
δεν υπαρχει αυτο που λες .....ο καθενας μπορει να ακουει οπως θελει και γιαυτο υπαρχει το appΚάτσε βρε Κωστή...ποια λογική?
έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο το 2017 όπου έχουμε κατανοήσει τη σημασία της ισοστάθμισης -roomtreatment
+ τις διαφορετικές συμπεριφορές του κάθε καναλιού
και μας δίνουν τέτοιες δυνατότητες?!
αν ήταν ας έβαζαν για πρίμα-μπάσα ρύθμιση και πλήκτρο λαουντνες
γιατι ποιος σου ειπε οτι δεν κανει....;το dirac ομως κάνει και Impulse response correction, στο audyssey xt32 υπάρχει αυτη η δυνατότητα;
το audyssey περιλαμβανει και αυτα που λες αν θελεις μετα την γενικη ισοσταθμισηαν ήταν ας έβαζαν για πρίμα-μπάσα ρύθμιση και πλήκτρο λαουντνες
δυστυχώς έτσι ειναι..Εγώ έβαλα τον ξάδερφο να πάρει 7011 γιατί οι ενισχυτές με ντιρακ ξέφευγαν εκτός μπατζετ.
Είναι αξιοπρεπές το audyssey για τα χρήματα που δίνεις. Μια χαρά.