Marantz SR7010 - SR7011

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
O MARANTZ 7011 ή ο DENON 4300? ή δεν μετράει όταν είναι τα ενισχυτικά CLASS D?
ο pioneer θα παιξεις καλυτερα........
Στην έκθεση πάντως ο Pioneer δε μου άρεσε καθόλου...
οπως το ειπες στην εκθεση! ουτε καν απλη ρυθμηση δεν του ειχαν κανει, χωρος χαλια και ηχεια πολυ κατω του μετριου......... καλα για σαμπ ουτε λογος, ειπαμε για να παρουμε ολη την αποδωση του ενισχυτη παιζουν ρολο και αλλη παραγωντες

Reaction score
15.543
Tο μεγαλυτερο πλεονεκτημα των av marantz - denon σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι η αυτοματη ισοσταθμιση και ταυτοχρονα η οποια διορθωση θελετε να κανετε μετα πανω σε αυτη ....;):)

....εδω βλεπετε την καμπυλη που εχει φτιαξει το xt32 για τα front ηχεια μου(B&W cdm 9nt) τα οποια τα εβγαλε ως Large....εννοειτε οτι μπορω να τα δηλωσω small και να βαλω cross οπου θελω ;)

front.jpg

πανω στην συγκεκριμενη καμπυλη μετα απο την αυτοματη ισοσταθμιση μπορειτε να κανετε οποιες διορθωσεις θελετε χρησιμοποιωντας το Audyssey MultEQ Editor app

δειτε το βιντεακι ;)

Στην περιπτωση μου δεν χρειαζεται ουτε το Audyssey MultEQ Editor app για να κανω καποιες διορθωσεις λογω πολυ κακου στησιματος η πολυ κακου χωρου ;)

....οχι ομως οτι δεν θα το παρω για να παιξω...:D

οποτε να το σκεφτειτε σοβαρα οσοι θελετε το καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα απο το συστημα σας :)
...audyssey xt32 - dirac ;)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.832
Tο μεγαλυτερο πλεονεκτημα των av marantz - denon σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι η αυτοματη ισοσταθμιση και ταυτοχρονα η οποια διορθωση θελετε να κανετε μετα πανω σε αυτη ....;):)

....εδω βλεπετε την καμπυλη που εχει φτιαξει το xt32 για τα front ηχεια μου(B&W cdm 9nt) τα οποια τα εβγαλε ως Large....εννοειτε οτι μπορω να τα δηλωσω small και να βαλω cross οπου θελω ;)

View attachment 84588

πανω στην συγκεκριμενη καμπυλη μετα απο την αυτοματη ισοσταθμιση μπορειτε να κανετε οποιες διορθωσεις θελετε χρησιμοποιωντας το Audyssey MultEQ Editor app

δειτε το βιντεακι ;)

Στην περιπτωση μου δεν χρειαζεται ουτε το Audyssey MultEQ Editor app για να κανω καποιες διορθωσεις λογω πολυ κακου στησιματος η πολυ κακου χωρου ;)

οποτε να το σκεφτειτε σοβαρα οσοι θελετε το καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα απο το συστημα σας :)
το app πόσο αξιόπιστο είναι?
από κόστος τι παίζει?

Reaction score
15.543
από κόστος τι παίζει?
αν εννοεις αν δουλευει...σαφως και δουλευει και πρεπει να ειναι αξιοπιστο αφου το εβγαλαν...;)
.....το ποσο δουλευει δεν το γνωριζω ακομα μιας και δεν το εχω κατεβασει.....
ειναι στην εξωφρενικη τιμη των 20ευρω...:p

λογικα υπαρχει ενα οριο σε db .....αν το audyssey κατα την αυτοματη ισοσταθμιση εχει κανει μεγαλες διορθωσεις για να φερει την καμπυλη εκει που θελει....πιθανοτατα να εχεις μικρο ευρος για επεμβασεις πανω στο υπαρχον προβλημα που μπορει να εχεις ακομα.....;)

αξιζει ασυζητητι να εχεις το app ....:)

και το dirac ακολουθει το audyssey σε αυτο το κομματι :p

Last edited:

Reaction score
4.327
από κόστος τι παίζει?
Re συ σαν dirac είναι αυτό. Τσάμπα παιδευόσουνα με το νανο τόσο καιρό. Εγώ που σκόπευα να πάρω το μικρό mini dsp για το sub μάλλον θα το γλιτώσω. Κατεβάζεις και ένα android emulator για το pc και κάνεις δουλίτσα...

Reaction score
15.543
προσοχη......δουλευει ανα ζευγος ηχειων το app και οχι για το καθε ενα ηχειο χωριστα
sub - front - center - surr - hsurr

daharis666

Moderator
Reaction score
80.832
Re συ σαν dirac είναι αυτό. Τσάμπα παιδευόσουνα με το νανο τόσο καιρό. Εγώ που σκόπευα να πάρω το μικρό mini dsp για το sub μάλλον θα το γλιτώσω. Κατεβάζεις και ένα android emulator για το pc και κάνεις δουλίτσα...
εγώ που είδα ένα βιντεάκι πάντως κάποιες βαθιές κοιλιές δεν τις διόρθωνε πολύ ίσα ίσα κάποια db...:(

Reaction score
15.543
εχει σοβαρο θεμα ο χωρος και το στησιμο......

φτιαχνει αυτα που πρεπει να φτιαξει και ειναι σωστο αυτο που κανει....;)

daharis666

Moderator
Reaction score
80.832
προσοχη......δουλευει ανα ζευγος ηχειων το app και οχι για το καθε ενα ηχειο χωριστα
sub - front - center - surr - hsurr
αυτό πάλι τι π@π@ριά είναι?!>:(

δηλαδή δεν γνωρίζουν τα στουρνάρια ότι κάθε ηχείο συμπεριφέρεται διαφορετικά?>:(>:(

Reaction score
15.543
αυτό πάλι τι π@π@ριά είναι?!>:(

δηλαδή δεν γνωρίζουν τα στουρνάρια ότι κάθε ηχείο συμπεριφέρεται διαφορετικά?>:(>:(

:roflmao::roflmao:

μπορει να θελεις να κοψεις η να δωσεις σε ομαδα ηχειων .....λογικο....σκεψου και λιγο :D

daharis666

Moderator
Reaction score
80.832
:roflmao::roflmao:

μπορει να θελεις να κοψεις η να δωσεις σε ομαδα ηχειων .....λογικο....σκεψου και λιγο :D
Κάτσε βρε Κωστή...ποια λογική?
έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο το 2017 όπου έχουμε κατανοήσει τη σημασία της ισοστάθμισης -roomtreatment
+ τις διαφορετικές συμπεριφορές του κάθε καναλιού

και μας δίνουν τέτοιες δυνατότητες?!
αν ήταν ας έβαζαν για πρίμα-μπάσα ρύθμιση και πλήκτρο λαουντνες

Reaction score
402

View attachment 84588

δειτε το βιντεακι ;)

το dirac ομως κάνει και Impulse response correction, στο audyssey xt32 υπάρχει αυτη η δυνατότητα;

Reaction score
15.543
Κάτσε βρε Κωστή...ποια λογική?
έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο το 2017 όπου έχουμε κατανοήσει τη σημασία της ισοστάθμισης -roomtreatment
+ τις διαφορετικές συμπεριφορές του κάθε καναλιού

και μας δίνουν τέτοιες δυνατότητες?!
δεν υπαρχει αυτο που λες .....ο καθενας μπορει να ακουει οπως θελει και γιαυτο υπαρχει το app

η γενικη ισοσταθμιση που σου κανει τα φερνει ολα τα καναλια ιδια.... οποτε εσυ αν θελεις πειραζεις οτι θελεις μετα ανα ομαδα ηχειων παντα.....

το dirac ομως κάνει και Impulse response correction, στο audyssey xt32 υπάρχει αυτη η δυνατότητα;
γιατι ποιος σου ειπε οτι δεν κανει....;

Reaction score
15.543
το audyssey περιλαμβανει και αυτα που λες αν θελεις μετα την γενικη ισοσταθμιση ;)

...εχετε καταλαβει οτι ειναι τζαμπα το προιον αυτο ;

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.555
Εγώ έβαλα τον ξάδερφο να πάρει 7011 γιατί οι ενισχυτές με ντιρακ ξέφευγαν εκτός μπατζετ.

Είναι αξιοπρεπές το audyssey για τα χρήματα που δίνεις. Μια χαρά.

Reaction score
402
Εγώ έβαλα τον ξάδερφο να πάρει 7011 γιατί οι ενισχυτές με ντιρακ ξέφευγαν εκτός μπατζετ.

Είναι αξιοπρεπές το audyssey για τα χρήματα που δίνεις. Μια χαρά.
δυστυχώς έτσι ειναι..
πολύ θα ήθελα εναν arcam σε λογική τιμή ή ενα pionner/yamaha με dirac!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.314
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90