Να φτιάξω την αποθήκη της υπόγας;

Να κάνω την αποθήκη home theater;

• Total voters
    42

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.639
Λοιπον .... μετα τις φωτο αλλαξα την γνωμη μου....:D
ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ!!!!!!:neo::showingbiceps:
>:(>:(
[DOUBLEPOST=1512569657][/DOUBLEPOST]
Δεν υπάρχει θέμα θορύβου, είμαστε 2 και θέλουμε τα ίδια. :) Ταινίες τα βράδια υπερβολικά δυνατά.
κανένα φράγκο έδωσε για όλα αυτά ή μόνο εσύ βάζεις το χέρι στην τσέπη?:p:roflmao:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.208
Αν θες να πας υπόγα παντρέψου._
Αν είναι να παντρευτώ, να λείπει. :p

κανένα φράγκο έδωσε για όλα αυτά ή μόνο εσύ βάζεις το χέρι στην τσέπη?:p:roflmao:
Ποτέ δεν θα το επέτρεπα, miiiine, all miiine! :D

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
83.758
Στη θέση σου θα δημιουργούσα με γυψοσανιδα ενα παραλληλόγραμμο μεσα στο Γ του σχεδίου που εχεις βάλει στο πρώτο ποστ.

Η οθόνη στον κάτω τοίχο, αυτόν που γράφει 3,85.

Μήκος (προς τα πάνω) 6 μετρα. Κλείσιμο του υπόλοιπου χωρου με (μελετημένη διπλή) γυψοσανιδα, αφήνοντας ενα ανάποδο Γ πάνω και πάνω-δεξιά ως αποθηκευτικό χώρο (ή οτιδήποτε αλλο) πίσω απο τις γυψοσανιδες (διαστάσεων 1,85χ5.10 επάνω και ο,τι περισσεύει πάνω δεξιά). Μπορει εκεί να βάλεις και τα rack, servers. ή οτι αλλο νομίζεις. Θα βρεις ενα τροπο να βολέψεις το Back surround left με την κολώνα, είμαι σίγουρος.

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.797
Καλησπέρα . :hi:
Να κάνω μιά ......ερώτηξη ?

Υπάρχει περίπτωση 1 / 1.000.000 να πλημμυρίσει αυτή ή υπόγα ?

Αν ύπάρχει ...καλά είσαι εκεί που είσαι .

-

-

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.208
Υπάρχει περίπτωση 1 / 1.000.000 να πλημμυρίσει αυτή ή υπόγα ?
Όχι, έχουν περάσει μυθικές βροχές στα χρόνια που κατοικώ εδώ και δεν υπήρξε ούτε υποψία υγρασίας.

Reaction score
789
Αν θέλεις την δική μου άποψη είναι ΟΧΙ ...

Τα συστήματα ψυχαγωγίας πρέπει να παραμένουν στον κύριο χώρο διαβίωσης για να τα ευχαριστιόμαστε άμεσα & όποτε μας καπνίσει ...

Ξέρεις ότι έχω dedicated φροντισμένο χώρο ... δεν τον χάρηκα ... είναι φασαρία να αφήνεις τα πάντα και να τρέχεις στα υπόγεια ...

Reaction score
818
Αν θέλεις την δική μου άποψη είναι ΟΧΙ ...

Τα συστήματα ψυχαγωγίας πρέπει να παραμένουν στον κύριο χώρο διαβίωσης για να τα ευχαριστιόμαστε άμεσα & όποτε μας καπνίσει ...

Ξέρεις ότι έχω dedicated φροντισμένο χώρο ... δεν τον χάρηκα ... είναι φασαρία να αφήνεις τα πάντα και να τρέχεις στα υπόγεια ...
Όπως τα λέει ο Δημοκηδής. Και επειδή αντιμετώπισα κι εγώ ακριβώς το ίδιο δίλημμα προ 3,5 ετών που μετακομίσαμε σε μονοκατοικία με υπόγειο (και σαλόνι με σκεπή), αποφάσισα να πουλήσω τα πάντα και να συμβιβαστώ με τηλεόραση και ταπεινό 5.1 στο σαλόνι που ζούμε καθημερινά.

Καμία επένδυση που δεν γίνεται σε δικό σου χώρο δεν αξίζει τον κόπο @Zizik. Άσε που μια χαρά έχεις βολευτεί εκεί που είσαι τώρα - μια δυο μικρολεπτομέρειες θα λύσεις (ραφάκι, σανίδες και διπλές κουρτίνες) και θα είσαι θεός :drinks:

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
καλα αν ειχα εγω τετοια υπογα το ειχα στησει ηδη. λυσεις και ιδεες υπαρχουν. (το dedicated...θα ειναι παντα dedicated και το σαλονι...σαλονι.) πως θα γινει δηλαδης.:rolleyes:

εννοειται πως θα εφτιαχνα ενα ωραιο τηλεορασατο συστημα OLED 4Κ 65" και ανω στο πανω σαλονι με τα καναπεδακια πολυθρονες τραπεζακια χαλακια μου. :thumbsup:

Aυτο που ειναι απαραβατος κανονας ειναι να μην ξεχασεις την ποπκορνιερα.Με τον Κυριακο τα τρωμε βουτυράτα. :)

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Μονο και μονο που θα επρεπε να αποσυναρμολογησω την οθονη ,δεν θα κατεβαινα ....:redface:
Αν θελεις, να σου βρω φτηνο σπιτι νοτια προαστια με playroom, θέα και πισινα :)
Αν κατεβει το αγορι νοτια, θα νοικιασω το σπιτι του στα βορεια.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.208
εννοειται πως θα εφτιαχνα ενα ωραιο τηλεορασατο συστημα OLED 4Κ 65" και ανω στο πανω σαλονι με τα καναπεδακια πολυθρονες τραπεζακια μου. :thumbsup:
Αν το κάνω τελικά, θα μεταφέρω το σύστημα της υπόγας στο σαλόνι. 88 ίντσες οθονίτσα απο τα 2,50 μέτρα, Pioneer SC-LX81, James ηχεία, και sub το παλιό μου Rel Strata II που δεν είναι για πολλά (τερματίζει το κωνάκι απ' τα γεράματα). :p Ελπίζω να μην κάθομαι μόνο εκεί τότε. :o

Θα πηγαίνω την Pioneer τιβί το χειμώνα στο τζάκι με τον Marantz και δγυό ηχεία που περσεύουν. :)

Αν κατεβει το αγορι νοτια, θα νοικιασω το σπιτι του στα βορεια.
Με την οικογένεια θα έρθεις;

Reaction score
30.452
Αν το κάνω τελικά, θα μεταφέρω το σύστημα της υπόγας στο σαλόνι.
Κάτσε ρε αδερφέ γιατί μπερδεύτηκα τώρα...
Ποιο σύστημα υπόγας?
Αφού οι φώτο που ανέβασες είναι αποθήκης.
Που στο mp0Yτσ0 το έχεις το σύστημα??

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.208
Ποιο σύστημα υπόγας?
Άλλο το υπάρχον σύστημα υπόγας στο τζάκι, γιατί το σπίτι δεν έχει τζάκι στο ισόγειο !!!, κι άλλο το κύριο σύστημα που μπορεί να πάει στην αποθήκη της υπόγας.

Reaction score
6.481
Για να εχεις ομοιομορφια πρεπει να χωνεψεις την κολωνα μεσα, δυστυχως απο τη στιγμη που ειναι αυτος ο χωρος και το μακρυ κονταινει αλλα το κοντο αμα κοπει δε μεγαλωνει δε γινεται αλλιως .
Το αρχικο σχεδιο που σου ειπα επιμενω να συμπληρωσω οτι εκει πανω δεξια θα χωνεψεις και το ενα svs ...οπως και τα μπροστα επισης μπορουν να χωνευτουν μιας και εχεις αρκετο μηκος για δημιουργια παλι μπρος -πισω τοιχου με γυψοσανιδα...
Η γυψοσανιδα ως μονη δουλευει με συνοδια πετροβαμβακα και ως συνηχητης , και ελαχιστα ως ηχομονωση , ενω αντιθετα θα συμβει οταν τοποθετηθει διπλη-σταυρωτη και πετροβαμβακα επιλεγμενης πυκνοτητας σε κενο τυπου λαβυρινθου....
Μπορεις να κρεμασεις εαν εχεις στις διαστασεις που σου ειπα προχειρα εαν εχεις κουρτινες η οτι υφασμα μεγαλης επιφανειας να εχεις μια εικονα περιπου του τελικου εκτος εκαι εαν μπορεις να φανταστεις ποσο στενο θα ειναι, σκεψου οταν θα σβησουν τα φωτα δε θα εχεις αυτη την εικονα μιας και υποθετω θα ειναι μαυρα ολα εκει μεσα, ή οχι? Δηλαδη οταν σβηνουν ολα τις διαστασεις του χωρου μπορεις να τις προσδιορισεις? λεω τωρα ειναι και ψυχολογικο αυτο τωρα βεβαια...
αν δεν δοκιμασεις θα μεινεις με την απορια ...παντως εμενα η ομορφια της δημιουργιας οποια και εαν ειναι παντα με γοητευε ...:)

Reaction score
30.452
Άλλο το υπάρχον σύστημα υπόγας στο τζάκι, γιατί το σπίτι δεν έχει τζάκι στο ισόγειο !!!, κι άλλο το κύριο σύστημα που μπορεί να πάει στην αποθήκη της υπόγας.
Εντάξει τότε!
Απλά γκρέμισε τον τοίχο που χωρίζει το δωμάτιο με το τζάκι στην υπόγα από την αποθήκη της υπόγας και φτιάξε τη δική σου αίθουσα Village...:D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.330
Members
38.170
Νεότερο μέλος
Jargy@