melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.741
Αν θες να πας υπόγα παντρέψου._
Λοιπον .... μετα τις φωτο αλλαξα την γνωμη μου....
ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ!!!!!!
κανένα φράγκο έδωσε για όλα αυτά ή μόνο εσύ βάζεις το χέρι στην τσέπη?Δεν υπάρχει θέμα θορύβου, είμαστε 2 και θέλουμε τα ίδια. Ταινίες τα βράδια υπερβολικά δυνατά.
Αν είναι να παντρευτώ, να λείπει.Αν θες να πας υπόγα παντρέψου._
Ποτέ δεν θα το επέτρεπα, miiiine, all miiine!κανένα φράγκο έδωσε για όλα αυτά ή μόνο εσύ βάζεις το χέρι στην τσέπη?
To left surround, όχι το back.Θα βρεις ενα τροπο να βολέψεις το Back surround left με την κολώνα, είμαι σίγουρος.
Όχι, έχουν περάσει μυθικές βροχές στα χρόνια που κατοικώ εδώ και δεν υπήρξε ούτε υποψία υγρασίας.Υπάρχει περίπτωση 1 / 1.000.000 να πλημμυρίσει αυτή ή υπόγα ?
Θα κανεις ένα συμβιβασμό, δεν βλέπω αλλη λύσηTo left surround, όχι το back.
Όπως τα λέει ο Δημοκηδής. Και επειδή αντιμετώπισα κι εγώ ακριβώς το ίδιο δίλημμα προ 3,5 ετών που μετακομίσαμε σε μονοκατοικία με υπόγειο (και σαλόνι με σκεπή), αποφάσισα να πουλήσω τα πάντα και να συμβιβαστώ με τηλεόραση και ταπεινό 5.1 στο σαλόνι που ζούμε καθημερινά.Αν θέλεις την δική μου άποψη είναι ΟΧΙ ...
Τα συστήματα ψυχαγωγίας πρέπει να παραμένουν στον κύριο χώρο διαβίωσης για να τα ευχαριστιόμαστε άμεσα & όποτε μας καπνίσει ...
Ξέρεις ότι έχω dedicated φροντισμένο χώρο ... δεν τον χάρηκα ... είναι φασαρία να αφήνεις τα πάντα και να τρέχεις στα υπόγεια ...
Αν κατεβει το αγορι νοτια, θα νοικιασω το σπιτι του στα βορεια.Μονο και μονο που θα επρεπε να αποσυναρμολογησω την οθονη ,δεν θα κατεβαινα ....
Αν θελεις, να σου βρω φτηνο σπιτι νοτια προαστια με playroom, θέα και πισινα
Αν το κάνω τελικά, θα μεταφέρω το σύστημα της υπόγας στο σαλόνι. 88 ίντσες οθονίτσα απο τα 2,50 μέτρα, Pioneer SC-LX81, James ηχεία, και sub το παλιό μου Rel Strata II που δεν είναι για πολλά (τερματίζει το κωνάκι απ' τα γεράματα). Ελπίζω να μην κάθομαι μόνο εκεί τότε.εννοειται πως θα εφτιαχνα ενα ωραιο τηλεορασατο συστημα OLED 4Κ 65" και ανω στο πανω σαλονι με τα καναπεδακια πολυθρονες τραπεζακια μου.
Με την οικογένεια θα έρθεις;Αν κατεβει το αγορι νοτια, θα νοικιασω το σπιτι του στα βορεια.
Κάτσε ρε αδερφέ γιατί μπερδεύτηκα τώρα...Αν το κάνω τελικά, θα μεταφέρω το σύστημα της υπόγας στο σαλόνι.
Άλλο το υπάρχον σύστημα υπόγας στο τζάκι, γιατί το σπίτι δεν έχει τζάκι στο ισόγειο !!!, κι άλλο το κύριο σύστημα που μπορεί να πάει στην αποθήκη της υπόγας.Ποιο σύστημα υπόγας?
Εντάξει τότε!Άλλο το υπάρχον σύστημα υπόγας στο τζάκι, γιατί το σπίτι δεν έχει τζάκι στο ισόγειο !!!, κι άλλο το κύριο σύστημα που μπορεί να πάει στην αποθήκη της υπόγας.
oxi monos με την ελπιδα οτι ............... ξερεις εσυ ...................Με την οικογένεια θα έρθεις;